Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

evo sad sam dosao sa svadbe, mi ujutru palimo za Zg <_< , neka ceka baba...

u svakom slucaj ako se ide zelim srecan put i lep provod :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

ja bi isao u neku kracu rutu..tipa do mladenovca i nazad.......sednemo u mladenovcu na klopu.....i vratimo se....moze i do kosmaja....

kwazi, nije to tako daleko idi i uzivaj i prepusti se momentu...

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

oce li biti neka organizacija za voznju ovih dana da uhvatimo jos malo ovog lepog vremena???

• BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Dobro de, nije ni to zadnji vikend pred sneg i minus... :jok:

Ja bih mogao sledeću nedelju - ovaj vikend imam građevinskih radova na mojoj ostareloj kući. A garant će biti i lepše vreme. :zdravo:

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

I ja bih se pridruzio u voznjici, sada kada je stavljen novi dugo ocekivani Suzuki OEM kais i kvacilo...

:moto3:

Pošto se ekipa lagano već formira, da polako dogovaramo gde se điramo. Možda je pravo vreme da konačno posetimo i čuveni Rajac. :takoje:

• Skuteras, 3701 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ako nisu u skorije vreme nesto menjali onda je u okolini Ljiga, 10ak km dalje. Gledam ovde u skuter caffe-u, a i u ostalim temama, ovi Beogradjani i Vojvodjani samo steluju da njima bude na ruku. Cik da neko kaze, ajde skup na Ovcaru ili na Gocu ili ..... bezobrazno :)

• BJB Maxi Scooter Club, 341 postova
  • Motocikl: Burgman 400 k7

moze rajac moze i goc ,nadam se da cu taj vikend biti slobodan a i blizu mi je pa racunajte i mene :moto3: :moto3: :moto3:

• Ljuti bankar, 507 postova
  • Motocikl: Motora bez....

Ako nisu u skorije vreme nesto menjali onda je u okolini Ljiga, 10ak km dalje. Gledam ovde u skuter caffe-u, a i u ostalim temama, ovi Beogradjani i Vojvodjani samo steluju da njima bude na ruku. Cik da neko kaze, ajde skup na Ovcaru ili na Gocu ili ..... bezobrazno :)

Nije problem Sremci ce da naprave dvodnevnu ekskurziju ako treba dalje da se pegla... samo dajte predlog.... :nanana:

ja znam da moja vodenica nikad ne navodi na Vojvodinu (zbog ove 3-4 zajebate krivine :zvizduk: ) a što se ostalih tura tiče, pored dobrog raspoloženja (što mi ne manjka) mi još samo treba smer, dobro društvo i lepe krivine...koliko god daleko bile!

MAXI pozdrav!

• BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

Beogradjani i Vojvodjani samo steluju da njima bude na ruku. Cik da neko kaze, ajde skup na Ovcaru ili na Gocu ili ..... bezobrazno :)

Ajde i ja da se uključim u ovu veselu prepisku.....Ja koliko se sećam ratnih priča čika Motor-chea i njegovih putešestvija neka pećina sa klopom je u tvom (Ivanjičkom kraju) al se plašim da to možemo da organizujemo tek sledeće sezone ali da znaš da se pripremamo...Da se slikamo pored tog vetropira...

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

Na rajcu nikada nisam bio tako da bi bilo lepo da ga obidjemo,a sto se tice daljine ne pravim problem nikada samo da drustvo bude ok i da se lepo druzimo i svi hvala bogu zivi i zdravi stignemo kuci :zvizduk::zvizduk::zvizduk:

• Skuteras, 3701 postova
  • Motocikl: T-Max 500

zbog ove 3-4 zajebate krivine :zvizduk:

:lol::jee:

Nema vise klope kod pecine, ako mislimo na istu. Sem ako je u pitanju jos Potpecka pecina, tu ima. A moze ovde bilo gde, nego ja bih voleo da budem i ja na skuteru na tom nekom druzenju. Pozajmicu od drugara za taj jedan dan.

Divcibare mu dodju centar koji od prilike svima isto udaljen. Skpljajte predloge, ja cu pratiti

Dakle evo ovako...Išli smo na maxi vožnju do vodopada Lisine. Iako sam isti obišao dva meseca ranije, učestvovao sam u vožnji sa suprugom i taj dan prešao 560 km. Sledeću vožnju smo organizovali do Sunčene doline i taj dan sam prešao 450 km. Mislim da je to sve samo ne blizu... :stabre:

MAXI susret sam organizovao kod sebe kući jer je nelogično da ga pravim u Nišu ili Leskovcu.

Par puta je spominjan Rajac pa sam dao predlog. Ako je dogovor Divčibare - nema problema. Ako ima još predloga - ja se slažem ako tu destinaciju mogu da odvozam za jedan dan, znači do 600 km. Uzmite u obzir da su dani dobrano kraći nego letos.

MAXI pozdrav svima! :zdravo:

• BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova
  • Motocikl: Burgman 400 2007

moze rajac moze i goc ,nadam se da cu taj vikend biti slobodan a i blizu mi je pa racunajte i mene :moto3: :moto3: :moto3:

el mogu i ja???? racunajte mene :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja