nntom 1540 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan I ode li MajorSoul na more motorom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan hoce li biti uskoro neke zajednicke :moto3: i naravno usput neke PRAGNJETINE :nanana:??? MAXI POZDRAV SVIMA O moćni Nešo oćeš li povesti nas pionire na Rajac ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Avgust 31, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde ce on DEDA da nas vodi....jos da mi se ukoci negde usput :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Ma nece neso da se ukoci ,jos uvek nije on za staro gvozdje :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi neke organizacije, neke voznje, druzenja... sta je muka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan I ode li MajorSoul na more motorom ? na moretu je sigurno cim se ne javlja, a da li je makinom cemo tek videti kad se vrati (ima ukor ako je seo na bus i otisao )... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi neke organizacije, neke voznje, druzenja... sta je muka ? meni odgovara svaki datum i relacija nije bitna ama uopste a bilo bi lepo da bude na dva dana da se malo :kotlic:pa neka ovi stariju pokrenu neku inicijativu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Septembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog vikenda, sledeća dva sam slobodan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja upravo preživljavam Kazahstance u Turskoj, tako da sam i više nego spreman i željan da protegnem moje 16"- ice... A evo i malo sestrica Ruskinja na beach photo shooting-u.... a evo i šta se vozi po Turskoj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog vikenda, sledeća dva sam slobodan... pa mislim da bi 18.09 bilo idealno da se organizuje neki lep izlet da se malo provozamo :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i malo sestrica Ruskinja na beach photo shooting-u.... daj koju sestricu u "domace a nase"!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 5, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan I ode li MajorSoul na more motorom ? na moretu je sigurno cim se ne javlja, a da li je makinom cemo tek videti kad se vrati (ima ukor ako je seo na bus i otisao )... Vratio se s moreta. Nazalost moracu da vas razocaram isao sam kolima zbog prtljaga i deteta jer nisam nikako uspeo da pomerim njima let nazad Dobra stvar sto sam isao kolima je sto nas je tamo zveknuo stomacni virus (temperatura, povracanje + dijareja) tako da smo se i kolima jedva dogegali do Beograda. Sad iskoriscavam vreme pa se vozam na azdahi. Za vikend idemo u selo motorom pa bar negde da ode ovaj motoric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Septembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan opušteno Majore - biće prilike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 13 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam u Vršcu video AA500 prelep motor! Sada sam još u većoj nedoumici šta uzeti hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 6, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan opušteno Majore - biće prilike... Ja se nadam. Juce sam se ceo dan vozao po gradu.. sta reci osim PUNO MANIJAKA I LUDAKA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi u koje vreme se voziš. Mada, dijabola ima uvek, ali najgore je u špicu kada se ljudi nervozni i umorni vraćaju sa posla. U to vreme i pešaci polude, keve-domaćice istrčavaju na ulicu bez gledanja, penzosi trče za autobusima dijagonalno preko raskrsnica, klinci pretrčavaju na crvenom... mora da se pazi. Mom kolegi je nedavno kod Železničke između dva parkirana autobusa izletela žena na ulicu, zakačio ju je volanom Vespice i pao, pri padu mu je skuter pao na stopalo i polomio mu neku nezgodnu koščicu. Tri nedelje ležanja sa nogom u gipsu Pazite se, ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 7, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da u bilo koje vreme imas ludake po ulicama koji uopste ne obracaju paznju, ne samo na motoriste, vec i na ostale. Jedino sto je nama dosta rizicno i cim nas neko takne padamo. Ja se ne opustam ni kad stojim na semaforu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 8, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko možda raspoložen da se pridruži u vožnji do Bijeljine u subotu, naravno klopa se podrazumeva u etno selu? ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 9, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas odoh u moje selo tako da ti zelim srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radukin 1 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250, Vespa px80 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi i od mene. Vozim Beva 250 (2004 god). Nadam se da ce biti nekog druzenja, voznji nikad dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Datum koji je Cobe predložio se bliži a ideja za vožnju nigde... Evo ja opet da predložim ...Kapiram da je neka planinčuga tipa Divčibare otprilike svima tu na 100-ak i nešto km... Ili neka lepša destinacija ??? Red je da se ponosno oprostimo od sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Datum koji je Cobe predložio se bliži a ideja za vožnju nigde... Evo ja opet da predložim ...Kapiram da je neka planinčuga tipa Divčibare otprilike svima tu na 100-ak i nešto km... Ili neka lepša destinacija ??? Red je da se ponosno oprostimo od sezone. Divčibare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Septembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi i od mene. Vozim Beva 250 (2004 god). Nadam se da ce biti nekog druzenja, voznji nikad dosta pozzz i dobro dosao...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 9, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne opraštam od dok sneg ne padne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ovo važi za mene i meni slične koji od opreme imaju samo..... rukavice.... Ni ja se ne predajem tako lako, ali samo po gradu....Kad navučem po dva duxa vozim se i na +5 C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...