Merkuu 217 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je ovaj prvi, najveci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikica i mog prevoznog sredstva http://cdn.bjbikers.com/images/imported/UZ/orwNn_image0434.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/gl/2LRES_image0436d.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/PM/5htFC_image0438.jpg/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 5, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan akrapovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikica i mog prevoznog sredstva http://img560.images.../image0434.jpg/ http://img716.images...image0436d.jpg/ http://img577.images.../image0438.jpg/ Wau!!! Prelep motor Malaguti ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Malaguti Madison.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Malaguti Madison 3 ... fucking color 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 5, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan sto je duze kod mene, to mi je drazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Maj 7, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan eo moje makine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 7, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan jos jednom cu potsetiti na pravila teme kontam da bi ovakva tema bila dobro dosla, gde bi smo mogli da stavljamo slike nasih skutera koje su vama zanimljive (np. sa nekog putovanji il slicno) i mislim da je pravilo da 1 clan moze da stavi 2 slike po strani i da se napise koji je to model, savim ok! zar je to tako komplikovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žeki 1 Napisano Maj 8, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Keeway Outlook 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Super 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jednog Leonarda:) Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PasHke 67 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog prdavca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Maj 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene sa burgmanom 400cc 2003god 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oggy 0 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gillera DNA50 !!!;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 26, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Bugiman odlican ti je Burgman! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Maj 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bugiman odlican ti je Burgman! hvala buraz :DDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 27, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Stavi jos neke fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Maj 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stavi jos neke fotke. mislis na mene ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 30, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Stavi jos neke fotke. mislis na mene ili? Da da na tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2974 Napisano Maj 30, 2011 Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Moj traži drugog vlasnika! U oglasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan izvoli Majore .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 31, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jedan od lepsih primeraka Burgmana!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jedan od lepsih primeraka Burgmana!!! hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Maj 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo i tri slike slikane na suncu...posto sm cuo da tada motor dolazi u izrazaju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Maj 31, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Smekerski nema sta :takoje: I ja se uskoro nadam jednom Burgmanu, samo nikako da stigne vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...