Lucky George 420 Napisano Mart 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan . . .hajde I ja da pokažem mog Bevka 250 , 2005 god. Družimo se od ove sezone .... I za sada nemam zamerki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tonpa87 3 Napisano April 15, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Beverly 250, 2009, kupljen pre par dana. Pa da se pohvalim da sam i ja ponosni vlasnik. Pozz svima, vidimo se negde na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Moj skuter, Aprilia Leonardo 150 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Maj 1, 2015 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog mopeda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 1, 2015 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, jeli ovo 500cc ? Danas sam sijedao na skuter Malaguti Spider max 500. Ogroman motor i ono sto mi se najvise dopalo su veliki tockovi 16" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Maj 2, 2015 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mikeli.pg. jeste 500cc, ovo je model sa dve svecice. Ogroman i udoban juce sam se vratio sa ture od 550km kao u fotelji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 2, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan bobane motor ti se cuje jebe kevu... svaka cast, svidja mi se zvuk mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1974 Napisano Maj 2, 2015 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mikeli.pg. jeste 500cc, ovo je model sa dve svecice. Ogroman i udoban juce sam se vratio sa ture od 550km kao u fotelji... Da nije bio u grupi jedan sa Atlantikom i jedan sa Pegasom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Maj 2, 2015 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Borko&Kico. Za muziku je zaduzen Akrapovic. muljaz. nije njih sam sreo na Zlatiboru u povratku, ja sam bio solo sa devojkom. u toj grupi je bio GT Spidermax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj, ali vredi slikanja i gledanja. Lik koji ga je napravio je iskusan profesionalni "muscle car" tjuner. Ulozena paznja, vreme i vestina se vide u svakom detalju. Baska mi se svidja otvoreni CVT i zastitni kavez oko njega. Konacno skuter koji mozes da servisiras a da ne provedes prvo tri sata skidajuci plastiku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odmah da kazem , nije moj... Moj prijatelj je vlasnik. Unikatan je , jedinstven na celom svetu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Jeste jedinstven. To se rodi kad Goldwing kresne Spyder-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj, ali vredi slikanja i gledanja. Lik koji ga je napravio je iskusan profesionalni "muscle car" tjuner. Ulozena paznja, vreme i vestina se vide u svakom detalju. Baska mi se svidja otvoreni CVT i zastitni kavez oko njega. Konacno skuter koji mozes da servisiras a da ne provedes prvo tri sata skidajuci plastiku . Lepe slike, ja sam ovo video samo na snimcima - na žalost. Interesantno bi bilo provozati ovako nešto. Pitam se kakva li mu je ciklistika s obziorm da je otprilike čitav točak i po duži od običnog skutera. Kastom ram i mnogo čega drugog, u koji je upakovan motor skutera (izvorno ceo skuter je Honda Zoomer/Ruckus 50-250) - ispravi me ako grešim. Evo ga jedan prilično lep primerak (mislim na skuter ali i gospođica izgleda fenomenalno ) prikazan na Ruck Out Hawaii 2015 u februaru. Odmah da kazem , nije moj... Moj prijatelj je vlasnik. Unikatan je , jedinstven na celom svetu! Nisam siguran koliko ovaj post pripada ovoj temi "Slike naših skutera" ali ajde da i ja doprinesem... da nije ovo nova igračka u pitanju, mog prijatelja Siniše, čak bih mogao da se opkladim? Čuo sam da je svoj novi GoldWing odvezao kod holanđanina i naručio inverzni trajk. Inače ovde se radi o Sturgis Trike SP18 - svaki od njih je unikat, radi se prema želji poručioca, s tim što izgleda da je ovde Siniša prevazišao sebe čisto sumnjam da u Srbiji ima još jedan ovakav. Inače Spajder je mala beba za ovaj trajk koji ima 90% delova GoldWinga uključujući i šestocilindrični motor od 1832 ccm - ko je probao GW zna o čemu pričam. Ako postoji ultimativni trajk onda bi to verovatno bio ovaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novog ljubimca.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jun 22, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Lep bas da te dugo sluzi i da prevalite mnogo kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pa i da se sretnemo negde na nekom skupu, npr! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike, ja sam ovo video samo na snimcima - na žalost. Interesantno bi bilo provozati ovako nešto. Pitam se kakva li mu je ciklistika s obziorm da je otprilike čitav točak i po duži od običnog skutera. Kastom ram i mnogo čega drugog, u koji je upakovan motor skutera (izvorno ceo skuter je Honda Zoomer/Ruckus 50-250) - ispravi me ako grešim. Moze da se vozi, ali ne bas daleko i dugo. Ovakve sprave nisu ni predvidjene za transkontinentalne ture vec da budu lepe na oko i da pokazu sta majstor moze da uradi od obicnog skutera. Mislim da ne greesis sto se tice "donor bajla" - verovatno je Ruckus. Evo ga jedan prilično lep primerak (mislim na skuter ali i gospođica izgleda fenomenalno ) prikazan na Ruck Out Hawaii 2015 u februaru. Model(i) suodlicni, nema sta. Spajder je mala beba za ovaj trajk koji ima 90% delova GoldWinga uključujući i šestocilindrični motor od 1832 ccm - ko je probao GW zna o čemu pričam. Ako postoji ultimativni trajk onda bi to verovatno bio ovaj Babe i zabe kolega . Spyder i Wing ne spadaju u istu kategoriju cak ni sa istim rasporedom tockova. Ako moramo da poredimo, usudio bih se da tvrdim da bi namenski projektovan trajk sa dinamickom stabilizacijom kao sto je spajderova ostavio bilo kakav after-market tricikl u prasini na bilo kakvom krivudavom putu. Wing-ovih sest cilindara i 117 konja na 350+ kila takodje ne moze da se poredi sa spajderova dva cilindra i 106 konja na 317 kila . Kad smo kod trotockasa, sve sto se naginje na pogresnu stranu u krivini za mene nije motorcikl. Evo i mog novog ljubimca.... Ne znam sta je (mozda se i ne vidja u mojim krajevima) ali mnogo lici na moj Majesty. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Atlantic 250 ccm... Možda Kanađani nisu uvozili te modele od žabara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Atlantic 250 ccm... Možda Kanađani nisu uvozili te modele od žabara! Mislim da ih nema ovde. Aprilia Scarabeo je prilicno popularna, verovatno delimicno i zato sto je najmanji dvotockas koji se u Kanadi jos uvek vodi kao motorcikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Novembar 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Novi clan, pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7340 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 3054 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Novi clan, pozdrav svima20150710_164218.jpg Videh ga na bulevaru pre koji dan, kod Alexandar zgrade, a zapamtio sam ga jer mi do sad najlepši maxi koji sam video! Još sam usporio dok sam prolazio da "bacim oko". Svi maxiji su nekako guzati i bucmasti ovaj je idealan! Još mu i ta crveno-crna kombinacija čuči ko prava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajopu 4 Napisano Januar 20, 2016 U prolazu, 9 postova Lokacija: pula Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan evo i mojih bivših skutera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...