RobiNS 263 Napisano Decembar 2, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan U atarima kod Irmova u kasnu jesen...(X-Max125) Promenio Decembar 2, 2022 član RobiNS 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @RobiNS, Termoscud ti nedostaje. Sa njim ćeš voziti sve dok ne bude snega na putu, veruj mi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Decembar 2, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan + muffovi..i nema zime.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2643 Napisano Decembar 3, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lepa boja. Jel ovo zelena? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 263 Napisano Decembar 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan On 2.12.2022. at 22:48, QmBGD je napisao: @RobiNS, Termoscud ti nedostaje. Sa njim ćeš voziti sve dok ne bude snega na putu, veruj mi. Imao sam to na jednom od prethodnih skutera al malo mi je frka bila - kao da su mi noge zavezane, sada imam termo pantalone kao i one grejače nogu (mogu i oba od jednom), kada obučem termo duks ispod jakne i onu neku rolku - nema zime. Meni je uslov za vožnju suvo vreme i bar 5 stepeni. On 2.12.2022. at 23:22, Loshmi82 je napisao: + muffovi..i nema zime.. E da znaš, prvo gde osetim hladnoću su prsti na rukama jer nemam baš prave zimske rukavice ali pošto mi je ruta do 15km taman stignem na odredište i nos mi bude hladan jer podignem malo kacigu da ne magli... al ostalo ništa ne sme da se smrzne. muffovi su zakon za nekoga ko zimi provodi dosta vremena na motoru. Pre 15 sati, MaxiS je napisao: Kako je lepa boja. Jel ovo zelena? Hvala MaxiS, jeste neka zelena mislim da je u Yamahi zovu "Dark petrol" mat, tamno - sivo - zeleno a presijava se u neke čudne nijanse... Promenio Decembar 4, 2022 član RobiNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano Decembar 4, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Najlepša kombinacija na Xmax-u, dolazi samo Tech max opremi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan9 46 Napisano Decembar 4, 2022 U prolazu, 67 postova Lokacija: HERCEG-NOVI Motocikl: Honda Xadv Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova masina 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11122 Napisano Decembar 5, 2022 Ne silazi, 2226 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi,kod tebe je toplo,moze da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Након вечеринке одох у мало лагане вожњице около наоколо око Новог Сада 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano April 16, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 263 Napisano April 18, 2023 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Najlepše doba godine... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goxyrs 5 Napisano April 18, 2023 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 5. 2021. at 0:37, Dejan Mladenovi je napisao: Suzuki Katana AY50 LC. 2000 godište. Vodeno hladjenje. Skoro da nije vožen. Plastike i boja netaknute. Skuter prešao 5200 km.Sve blokade još uvek na njemu fabrički. Ne prelazi 55 km/h ,ali zato ubrzanje do 50 km/h je brutalno za skuter od 50 cc. Veoma mali potrošač, sa odličnim kočnicama. Ubrzava nastvarno. Jel na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 12 Napisano Maj 23, 2023 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj - Goes 125GT Efi Kupio sam ga polovnog, presao 1500km za sad bez kvarova.Plastike jesu malo losije i generalno skuter nije nekog preteranog kvaliteta, ali posto nisam zahtevan vozac meni vrsi posao.Plus mu je dobar izgled 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9820 Napisano Maj 23, 2023 Ne silazi, 2282 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se pojavio Goes, pre korone, bio sam u salonu sa drugarima, rešio da ga kupim novog. Baš ovaj, GT. Svideo mi se, baš lep skuter. Sedište veliko, udobno, sve LED, samo me plastike odbile. Ona tvrda, krta plastika ispod mašine...možda sam pogrešio, sad je kasno. A i cena bila povoljna, nešto oko 1.790 evra, čini mi se. Novo je novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 12 Napisano Maj 23, 2023 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Blaza je napisao: Kada se pojavio Goes, pre korone, bio sam u salonu sa drugarima, rešio da ga kupim novog. Baš ovaj, GT. Svideo mi se, baš lep skuter. Sedište veliko, udobno, sve LED, samo me plastike odbile. Ona tvrda, krta plastika ispod mašine...možda sam pogrešio, sad je kasno. A i cena bila povoljna, nešto oko 1.790 evra, čini mi se. Novo je novo... Kad se sve sabere i oduzme odlican skuter za te pare samo sto je sad polovan toliko.Jesu mu losije plastike, ali zato ima mesta ispod sedista mnogo i trosi kao upaljac.Malo su delovi problem trenutno, ima na aliekspresu, ali su skupi na primer farovi i diskovi i to sam nasao od neke druge marke iz Spanije "Wottan", koja prodaje iste motore tamo pod drugim imenom.A sto se tice ovih osnovnih ima da se nadje ponesto, jer kinezi rade isto sve npr. pumpa za gorivo. Kao sto ste rekli na kraju novo je novo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih, moj at i poni SRka ce uskoro na doboš 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 12 Napisano Maj 31, 2023 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Rider000 je napisao: Evo ih, moj at i poni SRka ce uskoro na doboš Jel ta Aprilia 2T masina? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @mihailo02Jess, ni ne postoji 4t izvedba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se pohvalim, stigao Zontes 350M 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 12 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, hogar je napisao: Evo i ja da se pohvalim, stigao Zontes 350M Top izgleda, kakav je za sad jel si ga vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mihailo02 je napisao: Top izgleda, kakav je za sad jel si ga vozio? 37ks i 38NM, prešao sam nekih 150km ubrzava nenormalno, potrosnja sa dvoje oko 3.5l malo je kraći i tvrđi na neravninama. Sve ostalo izgleda baš kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihailo02 12 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, hogar je napisao: 37ks i 38NM, prešao sam nekih 150km ubrzava nenormalno, potrosnja sa dvoje oko 3.5l malo je kraći i tvrđi na neravninama. Sve ostalo izgleda baš kako treba. A maksimalna brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hogar 48 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Borča - Beograd Motocikl: piaggio free, yamaha XJ900R, kawasaki er6n, kymco downtown 300, suzuki v strom 650 xt. Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mihailo02 je napisao: A maksimalna brzina? To ne znam jer ga tek razrađujem, kažu oko 160 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Jun 11, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moja Hondica 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Jun 11, 2023 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. nisam neki ljubitelj skutera,ali ova tvoja Integra je baš lepa Od kako si je uzeo počeo sam i ja da se okrećem za njima . 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...