Pablo 1948 Napisano Octobar 22, 2010 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, čast mi je i zadovoljstvo da vam predstavim nove urednike ovog foruma - Scubu, Arakisa i Jagera. Scuba i Arakis su nam se pridružili i kao urednici podforuma Garaža! Jager Verujem da većina nas zna našeg Jagera. Iako je iz Subotice, ne propušta ni jednu BG akciju i vožnju, ma kakvo da je vreme. Prosto se srodio sa Afrikom. Vozim Hondu Africa Twin RD07, 94-to godište. Radim kao administrator mreže za ISP W802.NET, a računarskim mrežama se bavim skoro 15 godina. Motorima sam se zarazio još u najmlađim danima, prvo APN4, pa onda agregat od Elektronika na ram od APN4. Onda duža pauza, pa preko Honde VT600 do Afrike RD03 i na kraju RD07. U petogodišnjem planu mi je F800GS. Trenutno totalno navučen na vožnju motora. Poludeo pod stare dane... Za prošlu sezonu prešao oko 18.000, a ove oko 22.000 km. A nije još ni kraj. Antisportski nastrojen, fudbal čak jako ne volim. Pružimo im dobrodošlicu, i pomozimo im u radu da ovaj forum bude još bolji i još korisniji za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Jager, sad bi ko urednik trebo da opeteš motor, dobio si šampon, ko da sam znao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan cestitke komsiji! ako nista drugo onda zbog predjenih kilometara zaskuzujes svoje mesto!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 22, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i pozdravljam [move][/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Laboranti vrtoglavo napreduju u karijeri! Iskreno se radujem i čestitam! Branko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pa je tak sad shvatih da i ona dva ispisnika avanzovaše. Čestitam od srca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 22, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam svoj trojici i ovako online a nekom ja i live cetitio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Laboranti vrtoglavo napreduju u karijeri! Mladi i perspektivni Cestitam svoj trojici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, svaka čast....i ja sam antisportski nastrojen ali se osečam olimpijsko... ;D....čestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17235 Napisano Octobar 22, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3668 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke svoj trojici novopostavljenih i unapređenih. Puno uspeha u daljem radu. p.s. Podrazumeva se da treba da časte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Octobar 22, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 'Fala svima! A častićemo.... pa kad je to bio problem? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17235 Napisano Octobar 22, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3668 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 'Fala svima! A častićemo.... pa kad je to bio problem? ;D Naravno Ma samo da se ne zaboravi. Niste vi sad više oni koji ste bili. Sad ste "na položaju". A čim je neko na "položaju" više ne je.. (za malo da se izrazim nekulturno). Dakle više ne poznaje obične smrtnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ova ekipa će uspeti jer nije obična i ne uklapa se u šemu ;D ovo je ekipa koja prilično "ćoškasto" razmišlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nismo mi od onih "različitih" .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nismo različiti. Mi smo neobični a i po kalibru smo teška artiljerija. Mada, kad neko razmišlja kao Jager, sve što kažem može biti izvrnuto (isto kao što bih uradio i ja) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Banditi jedni ;D Budete li se iskvarili.... Evo, ja prvi da dodjem nekako na vlast..odmah bi se pokvario garant ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti onda mora da si "od onih" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 31, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ova dvojica i nekako , ali Arakis ! QQ nama :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...