Jump to content

Moto Zajednica

Novi urednici foruma!

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Dragi forumaši, veliko mi je zadovoljstvo da vam predstavim nove urednike ovog foruma, Scubu i Arakisa.

Arakis

5AJez_arakis.jpg

Rajko je '57. godište, elektroinženjer, otac dvoje odrasle dece. Za sebe kaže:

Vozio sam BMW R25/9 dok se nisam oženio...

Pre tri godine vratio se staroj ljubavi - motociklima i više se ne razdvajamo.

Radio u laboratoriji za ispitivanje pogonskih grupa (motor - transmisija) 13 godina, vodio privatnu firmu koja se bavila telekomunikacijama - Motorola radio uređajima 17 godina, od prošle godine se posvetio moto elektronici i elektrici. Radioamater 1. klase još od '77. godine.

Vozim Hondu Transalp plave boje i obožavam da ga okitim najrazličitijim elektronskim gedžetima.

Scuba

3ydw6_kopc.jpg

Rale Scuba je naš stari grunf. Instruktor je ronjenja od 1997, prevodilac za engleski od 1982., ali kao veliki praktičar u duši najbolje se oseća u svojoj moto laboratoriji na Karaburmi.

Za sebe kaže:

završio 5. bg. gimnaziju, apsolvirao biologiju na pmf-u, diplomirao fotografiju na visokoj državnoj školi u Hamburgu, diplomirao engleski jezik i književnost na Cambridge-u.

Prvi motor mi je bio 1975. pony-express pa ceo razvojni put: tomos 15slc, cz250, enduro, jawa 350ts i onda bmw R75/7, R80RT, R65, R100RT. Padao više puta, lomio se par puta, ne znam koliko km sam prešao, verovatno mnogo :) pauza sa motorom od 2005. do 2008. tad sam prodao

kurirsku službu sa 4 piaggio typhoon-a.

Držao sam servis za Land Rover, servisirao ronilačku opremu, sam servisiram sva svoja vozila, Laboratorija od avgusta 2009.

Pružimo im dobrodošlicu, i pomozimo im u radu da ovaj forum bude još bolji i još korisniji za sve.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

E pa dobrodosli pa da sada u vecem broju napravimo reformu u Garazi tako da svi clanovi imaju brzu i efikasnu pomoc

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Arakis

Rajko je '57. godište, elektroinženjer, otac dvoje odrasle dece. Za sebe kaže:

vodio privatnu firmu koja se bavila telekomunikacijama - Motorola radio uređajima 17 godina

Scuba

završio 5. bg. gimnaziju, apsolvirao biologiju na pmf-u, diplomirao fotografiju na visokoj državnoj školi u Hamburgu, diplomirao engleski jezik i književnost na Cambridge-u.

@Arakis:

Da nije firma bila slucajno u onoj kucici iznad stanice Prokop...?

@Scuba:

Znao sam da nisi bas u vinklu, ali Cambridge...?!?  ;D ;D ;D Svaka cast, skidam kapu i klanjam se skoro do zemlje(ukocicu se, u tri lepe...) ;D ;D ;D

SVAKA CAST MOMCI, bolje urednike ne bih mogao da smislim za 5 godina smisljanja, CESTITAM...Nadam se da vam je abnormalno velika plata... ;D ;D ;D

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Pa red je da i cika Arakis dobije titulu, gde god se nesto ukoci... Pitaj Arakisa sa foruma.

Sto se tice scube, on je uvek precizan i sa odmerenim komentarima, tako da verujem da je i on zasluzio titulu i privilegiju da vodi jedan deo ovog foruma.

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Jel to sa Kembridza...? ;D ;D ;D

• BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Lično ih ne poznajem ali pratim pisanije...A upoznaćemo se...

Ljudi iskusni u adekvatnom podforumu....Tako i treba...sve čestitke !

• Drug član, 1694 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

opa, "teška artiljerija".....bravo, čestitam....i obečavam da neču offovati teme .

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Uh, inhibirao sam se od biografija!!!

Hahahahahaha... nismo mi ovde zbog biografija (mada pomažu), već smo ovde jer tu želimo da budemo. A biografije ne bi bile ovako javne jer nismo ovde zbog njih. Pablo je želeo da ih objavi a što više vreme protiče, kapiram da to i nije tako loše. Što se kaže "eto, radilo se na sebi".

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja