dzolaja 89 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ja se upustih u jednu malu preradu i sredivanje jednog malog lepog Guzzija U pitanju je V35 II iz 1982 godine Oduvek sam zeleo da svojim rukama stvorim nesto po svom ukusu , a s obzirom da sam se zaljubio u Moto Guzzi evo mi i prilike da svoj san ostvarim Bice tu mnogo pitanja za vas ali verujem da cete me razumeti Slika trenutnog stanja novog ljubimca Uploaded with ImageShack.us a Ovako bi trebao da izgleda posle mnogooooo vremena bar priblizno naravno Uploaded with ImageShack.us Mislim da ce ostati i ova kombinacija boja, sediste sigurno a za ostalo cemo jos videti Jos jednom, siguran sam da cu postavljati mnogo glupa pitanja ali eto molim za razumevanje Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Go for it... Zapljuv i pratim.... Srecno! ;D PS Cuvaj zivce samo, polako i lagano, duga ce zima biti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 20, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 20, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Samo pitaj sve što te zanima. Ovde se i okupljamo da bi tekle informacije. Iz iskustva govorim, pošto sam to radio sa Land Roverom. Treba ti živaca da ne posustaneš. Sto puta sam se zapitao šta mi to treba jer mi se gadilo što nema delova, što moram da ih pravim... ali na kraju, kad sam seo u sređen saharac iz 1968. kakvih nema dva u Srbiji, mojoj sreći nije bilo granica. Teraj i guraj kako god znaš samo ne odustaj. Na proleće ćeš se smejati oko glave tri kruga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan PS Cuvaj zivce samo, polako i lagano, duga ce zima biti.... Zima, leto pa ako treba i opet zima nema veze, ne zurim nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog ugla ovde samo treba novaca , jedna zima ( izgleda da ce biti duga ) je dovoljno , kad bi i ovog drugog razgolitio do rama samo se tockovi ne bi slagali , proporcije su im slicne. Da te podsetim za obilje fotografija , pa da navijamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko VT 4 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac-Plazane Motocikl: Honda vt750c RC29 Prijavi odgovor kao problematičan Zagrejali smo stolice. Pocni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan kad bi iz ovog drugog razgolitio do rama samo se tockovi ne bi slagali , proporcije su im slicne. Zbog toga sam i pazario ovaj model Aparat je spreman, samo cekamo prvo slobodno vreme za rasklapanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim.Koja je kubikaza motora,jel 350? Da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Pratiiim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 20, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ima samo jedna razlika izmedju ta dva modela samo 27god... i ovaj drugi je v7clasic..(2oo9)... Samo napred!! pratim... !!! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Kikiriki, semenke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan I samo da dodam da se nadam velikoj podrsci mojih Guzzista koji su vec prosli kroz slicnu problematiku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan pratim i ja, jes da je na donjem hroma kolko os, al ne da je dobar negoooo... I ako mozes da pratis budzet, da vidimo kolko ce sve na kraju izaci, svoje sate ne racunaj jesi skoro uzeo ovog gornjeg? izgleda ocuvano bar ovo sto je na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 20, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pratim naravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim naravno ! takođe naravno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pratim..... SAMO NAPRED!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan evo malo inspiracije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 20, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Dzolaja, srecno! p.s. Ako mozes, javi mi na pm gde zivis da svratim da vidim to cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan pratim i ja, jes da je na donjem hroma kolko os, al ne da je dobar negoooo... I ako mozes da pratis budzet, da vidimo kolko ce sve na kraju izaci, svoje sate ne racunaj jesi skoro uzeo ovog gornjeg? izgleda ocuvano bar ovo sto je na njemu. Pazarih ga pre par dana i odma akcija Jedina stvar koja me plasi i siguran sam da cu za to morati da platim jeste STRUJA :-[ Dosta je pojebano na njemu a i kad sve rastavim sumnjam da cu moci da sastavim A danas je palo zagrevanje, rasklopio prednji deo motora al aparat crko tako da cu sutra da nadoknadim, bar za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A struju ćemo zajedno da proburgijamo, plus na minus pa sve na masu . Prosto! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 20, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je mnogo lep i dobar motor. Ako nešto treba, zovi upoNoć A dopada mi se onaj beli što si ga meto na sliku. Baš onako... lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Octobar 20, 2010 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam s paznjom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna interesantna tema.Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 21, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, drzim vas za rec a evo par prvih slicica cisto kao zagrevanje Uploaded with ImageShack.us Struja :-[ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Visak delova Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...