dr_kolew 139 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Retki su DR 125 u dobrom stanju A i ko je uzeo 4t ispod 350 ccm vise je vremena proveo kod majstora nego za volanom ovim se vodi i sigurno neces pogresiti!!! a od 125tica imas jednu koja verovatno vredi,moj ti je savet da je pogledas cak i ozbiljniju viljusku ima od konkurecije a i 24ks(za razliku od dt125 koji ima 15ks ili mtx125tice koji ima 18ks-a....) da skratim evo linka... http://www.mojauto.rs/polovni-auto/593602 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ti onda kupi XT 660R moze to da posluzi, ili kupi motor od R1 pa napakuj nekako u neku Cross masinu, bice lepo. Prodaje jedan covek, video sam malopre... nelupaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Octobar 18, 2010 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam KDX 125, mnogo mi se dopada. Ima isto ogobljenje kao KX...Eto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Borec, jel i ti ovako po Moravi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Octobar 18, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovo sa snimka nije 50 kubika vec 80 sto nije isto.Koliko je slab vidi se i na snimku,na ovom prvom zamalo nije sisao nizbrdo pri kraju.. Mozda misllis da vuce dobro jer ta njegova guma uopste ni nema krampone pa proklizama u mestu bezveze,kad bi mu stavio neku gumu za krosa pomucio bi se da uopste zaslajfuje u tom blatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mislis da se sa 80icom ne moze fino voziti po prirodi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mislis da se sa 80icom ne moze fino voziti po prirodi? ja jos uvek vozim mtx 80 r2 sa 10ks-a i moze apsolutno fino ali nista vise od toga da se vozi...mada zamenom zadnje enduro gume i stavljanjem nove cross gume motor se apsolutno vise muci i umara nego sa enduracom...zato prelazim na 125ticu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Octobar 19, 2010 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan EXC 125 ti je ful kros sa farom i zadnjim svetlom, ima oko 38 ks, zavisi od god, tako da ti je isto kao i SX, skače ko jarac....moraš ga dobrio držati za rogove. KDX, TSR, DT,CRM, eto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mislis da se sa 80icom ne moze fino voziti po prirodi? ja jos uvek vozim mtx 80 r2 sa 10ks-a i moze apsolutno fino ali nista vise od toga da se vozi...mada zamenom zadnje enduro gume i stavljanjem nove cross gume motor se apsolutno vise muci i umara nego sa enduracom...zato prelazim na 125ticu . MTX je jedna od najslabijih serija generalno, pa i 80ica je u tom fazonu, a opet moze da se rekreativno vozika sa njom EXC 125 ti je ful kros sa farom i zadnjim svetlom, ima oko 38 ks, zavisi od god, tako da ti je isto kao i SX, skače ko jarac....moraš ga dobrio držati za rogove. KDX, TSR, DT,CRM, eto sve ovo nabrojano su enduro , a ne kros masine ukljucujuci i EXC, a EXC serija se itekao reazlikuje od SX serije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Octobar 27, 2010 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mislis da se sa 80icom ne moze fino voziti po prirodi? ja jos uvek vozim mtx 80 r2 sa 10ks-a i moze apsolutno fino ali nista vise od toga da se vozi...mada zamenom zadnje enduro gume i stavljanjem nove cross gume motor se apsolutno vise muci i umara nego sa enduracom...zato prelazim na 125ticu . MTX je jedna od najslabijih serija generalno, pa i 80ica je u tom fazonu, a opet moze da se rekreativno vozika sa njom EXC 125 ti je ful kros sa farom i zadnjim svetlom, ima oko 38 ks, zavisi od god, tako da ti je isto kao i SX, skače ko jarac....moraš ga dobrio držati za rogove. KDX, TSR, DT,CRM, eto sve ovo nabrojano su enduro , a ne kros masine ukljucujuci i EXC, a EXC serija se itekao reazlikuje od SX serije EXC 125 je Enduro dok ga ne probaš a kad ga probaš onda shvatiš da ide bolje nego gomila starijih Ful kroseva i nikako nije motor za neku drumsku vožnju.Eto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 28, 2010 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a jesi li razmisljao mozda o apriliji tuareg??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mislis da se sa 80icom ne moze fino voziti po prirodi? ja jos uvek vozim mtx 80 r2 sa 10ks-a i moze apsolutno fino ali nista vise od toga da se vozi...mada zamenom zadnje enduro gume i stavljanjem nove cross gume motor se apsolutno vise muci i umara nego sa enduracom...zato prelazim na 125ticu . MTX je jedna od najslabijih serija generalno, pa i 80ica je u tom fazonu, a opet moze da se rekreativno vozika sa njom EXC 125 ti je ful kros sa farom i zadnjim svetlom, ima oko 38 ks, zavisi od god, tako da ti je isto kao i SX, skače ko jarac....moraš ga dobrio držati za rogove. KDX, TSR, DT,CRM, eto sve ovo nabrojano su enduro , a ne kros masine ukljucujuci i EXC, a EXC serija se itekao reazlikuje od SX serije EXC 125 je Enduro dok ga ne probaš a kad ga probaš onda shvatiš da ide bolje nego gomila starijih Ful kroseva i nikako nije motor za neku drumsku vožnju.Eto Pa i MIG 25 ide bolje od bilo kog starog Zero-a, ali opet nije lovac. Jel uopste znas sta je enduro motor, kakva sad drumska voznja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Octobar 29, 2010 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zasto mislis da se sa 80icom ne moze fino voziti po prirodi? ja jos uvek vozim mtx 80 r2 sa 10ks-a i moze apsolutno fino ali nista vise od toga da se vozi...mada zamenom zadnje enduro gume i stavljanjem nove cross gume motor se apsolutno vise muci i umara nego sa enduracom...zato prelazim na 125ticu . MTX je jedna od najslabijih serija generalno, pa i 80ica je u tom fazonu, a opet moze da se rekreativno vozika sa njom EXC 125 ti je ful kros sa farom i zadnjim svetlom, ima oko 38 ks, zavisi od god, tako da ti je isto kao i SX, skače ko jarac....moraš ga dobrio držati za rogove. KDX, TSR, DT,CRM, eto sve ovo nabrojano su enduro , a ne kros masine ukljucujuci i EXC, a EXC serija se itekao reazlikuje od SX serije EXC 125 je Enduro dok ga ne probaš a kad ga probaš onda shvatiš da ide bolje nego gomila starijih Ful kroseva i nikako nije motor za neku drumsku vožnju.Eto Pa i MIG 25 ide bolje od bilo kog starog Zero-a, ali opet nije lovac. Jel uopste znas sta je enduro motor, kakva sad drumska voznja? Mi se ponekad upustimo u polemiku a da zaboravimo šta je čovek pitao. Eto hoće malo i da mu zameni auto!!! Eto Marko pozrdav (ali je previse ljut zam mene ,izludeo sam jednu dobru sezonu i prodao sam ga imam u planu da kupim neki enduro koji bi me ispunjavao tako za off road a i da mi po nekad zameni auto ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 30, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih enduro od 125 ,budzet mi je oko 1500 e . ne razumem se preterano pa mi treba vasa pomoc unapred hvala Imas ovaj motor http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=78313&trazi=1&ur=1&model=0&tip=kdx&m=Kawasaki-KDX-220 ulazi ti u budzet a za ulicu mu nabavi sm felne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da ono što tražiš nećeš naći u 125ccm. Bolje uzmi odmah veću kubikažu da ga ne bi opet menjao posle jedne ili više sezona. Pošto si vozio ljutu makinu lako će ti biti da voziš i veće kubikaže samo da su što lakši motori. Takođe vidim da tražiš trajnije mašine što će reći da ti više odgovaraju 4T. U tu klasu spadaju Suzuki DR350 i DRZ400, Honda NX250. Ne mogu da se setim još koje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 30, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da ono što tražiš nećeš naći u 125ccm. Bolje uzmi odmah veću kubikažu da ga ne bi opet menjao posle jedne ili više sezona. Pošto si vozio ljutu makinu lako će ti biti da voziš i veće kubikaže samo da su što lakši motori. Takođe vidim da tražiš trajnije mašine što će reći da ti više odgovaraju 4T. U tu klasu spadaju Suzuki DR350 i DRZ400, Honda NX250. Ne mogu da se setim još koje. XT 350 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Octobar 30, 2010 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A gde da nadje XT350 Sem toga mnogo su matori. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zgava 0 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ne znam jos nista ,gledam i razgledam ! mozda je tt600 i upravu . da uzmem nesto vece da ne bih kasnije menjao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.Nicic 0 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda MTX 125R.... ima snage i skroz je ok za vozhnju po bilo kom terenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...