hitman 352 Napisano April 23, 2023 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 2. 2023. at 11:26, zaludan je napisao: U komentarima neko upita da li mogu da pređu ljudi koji ne žive tu, i ovi što su pravili reportažu kažu: "koliko sam razumeo carinika, to su oni isti koju kontrolisu isprave na zeleznickoj stanici tu na istom mestu... i on mi je rekao da ovo nije zvanicni prelaz, zato je samo za lokalne koji tu rade i zive... ja se licno ne bi uputio bez sigurnosti da mozes proci. Mi smo lokalni, znamo se... sa druge strane, ako se spustas iz Sjenice i Bara i kazes hoces da obidjes Manastir Kumanica, u 99,9% slučajeva dignu rampu..." Ovo bi možda bilo dobro unapred pitati, a ako imaš vremena, šta te briga 2015te sam sa dva drugara vozio od Golije preko Pestera ofom na Bjelasicu i dalje na Prokletije pa na Bojanu. Elem, bas na ovaj prelaz smo izbili i da imali smo natezanje da nas pusti "granicar" jer je prelaz navodno samo za lokalno stanovnistvo. Medjutim, posle malo kuknjave, da nismo znali (zaista nismo) itd.. pustili su nas. Mnogo lep put, fantazija. Imam cak i klip sa te voznje... 6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Maj 28, 2023 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zlatar 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon96 11 Napisano Jul 3, 2023 U prolazu, 4 postova Lokacija: Le Motocikl: Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada sam video ovu temu pa da i ja doprinesem nekim slikama ispred sela Kneževac, put za Sjenicu Jezero Kokin Brod ili Zlatarsko JezeroGolija, moje oduševljenje, prvi put da sam tu vozio meandri Uvca, zaboravio sam kako se zove vidikovac... dobrih 10-15 min vožnje van asfalta i ne baš lepim makadamom 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Jul 3, 2023 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Dunavska magistrala 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kojim putem do Golupca od Novog Sada, a da voznja i predeli budu ‘oni’ lepi? Planiram u subotu brzopoteznu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1756 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, kojim putem do Golupca od Novog Sada, a da voznja i predeli budu ‘oni’ lepi? Planiram u subotu brzopoteznu turu. Smederevo - Kovin - Stara palanka / pa vožnjom preko Dunava do Ramske tvrđave i dalje ka Kisiljevu i Velikom Gradištu do Golupca.A lepota uz Dunav kreċe od Golupca pa dalje ka Donjem Milanovcu i Kladovu.Ako se ide autoputem pa isključenje mala Krsna i dalje ka Požarevcu pa prema Srebrnom jezeru i Velikom Gradištu putna infrastruktura je u fazi radova na proširenju tj prave se nove trake. Vikendom računaj na gužvu na ovom delu puta.Послато са 2201116SG помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Darko, razmislicu jos o ruti ali mislim da cu ovu tvoju pocetnu varijantu uzeti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristian_2023 7 Napisano Octobar 13, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd, zemun Motocikl: Suzuki Gs 500F. 04 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 10. 2023. at 21:17, Ćomi- je napisao: Hvala Darko, razmislicu jos o ruti ali mislim da cu ovu tvoju pocetnu varijantu uzeti. Pozdrav, sobzirom da za sutra najavljuju lep dan i ja sam planirao malo da se vozam oko tog dela pa, ako si za društvo sa motorom skromnijih mogućnosti i normalnom putnom brzinom bez nepotrebnih divljanka vec čisto radi uživanja vožnje motora, možemo da se nadjemo u kovinu ujutru pa da cepamo gore navedenom turom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Octobar 13, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kristijane, 90% krecem ujutro u 7h. Javljam ti veceras na private da li je to 100% pa ti javljam i predvidjeno vreme dolaska u Kovin. Moze li tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristian_2023 7 Napisano Octobar 13, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd, zemun Motocikl: Suzuki Gs 500F. 04 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Ćomi- je napisao: Pozdrav Kristijane, 90% krecem ujutro u 7h. Javljam ti veceras na private da li je to 100% pa ti javljam i predvidjeno vreme dolaska u Kovin. Moze li tako? Naravno druže, evo ti i broj ako želiš tamo je lakse sve 0628102065 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Octobar 13, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 10. 2023. at 21:15, DarkoČa je napisao: Smederevo - Kovin - Stara palanka / pa vožnjom preko Dunava do Ramske tvrđave i dalje ka Kisiljevu i Velikom Gradištu do Golupca. A lepota uz Dunav kreċe od Golupca pa dalje ka Donjem Milanovcu i Kladovu. Ako se ide autoputem pa isključenje mala Krsna i dalje ka Požarevcu pa prema Srebrnom jezeru i Velikom Gradištu putna infrastruktura je u fazi radova na proširenju tj prave se nove trake. Vikendom računaj na gužvu na ovom delu puta. Послато са 2201116SG помоћу Тапатока mala ispravka, od Rama do Zatonja, u Zatonju u centru sela levo i odmah si pored Dunava (kako kazu vozis DAMOM, tj, bedemom) sve vreme vozis pored Dunava, prolazis pored prvog dela Srebrnog jezera koje posecuju vise pecarosi nego turisti i skroz do glavnog dela Srebrnog jezera koje je na periferiji V.Gradista, a red voznje skele je na http://www.dunav-trans.com/sr/skela-ram-banatska-palanka/red-voznje.html 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristian_2023 7 Napisano Octobar 15, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd, zemun Motocikl: Suzuki Gs 500F. 04 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 10. 2023. at 19:41, pajja je napisao: mala ispravka, od Rama do Zatonja, u Zatonju u centru sela levo i odmah si pored Dunava (kako kazu vozis DAMOM, tj, bedemom) sve vreme vozis pored Dunava, prolazis pored prvog dela Srebrnog jezera koje posecuju vise pecarosi nego turisti i skroz do glavnog dela Srebrnog jezera koje je na periferiji V.Gradista, a red voznje skele je na http://www.dunav-trans.com/sr/skela-ram-banatska-palanka/red-voznje.html Inače jedno veliko hvala vama i kolegi Darku na informacijama, turica je bila fenomenalna. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Octobar 16, 2023 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Donji Milanovac,Porecki zaliv 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Octobar 27, 2023 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dunav,Djerdap II 17 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano April 10 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meandri Timoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko015 16 Napisano April 11 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Vikend po vrhovima Zlatibora 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja186 81 Napisano Maj 8 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, prolazio sam često pored ovog mesta i na putu ka Topoli iz Kragujevca i konačno sam odlučio da sednem i uživam u pogledu. Hrast i klupice se nalaze u selu Trnava, ipak nisam uspeo da saznam ništa bliže osim da je Hrast drvo zapis pa me zanima zna li neko nesto vise da naučim istoriju mesta gde cu često uživati u miru i pogledu. Fotografija u prilogu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smilja 69 Napisano Maj 11 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko lepih fotografija sa dunavske (đerdapske) magistrale, sve fotografisano sa samog puta ili odmorišta pored puta. Plus benzinska pumpa između Velikog Gradišta i sela Požeženo na kojoj je vreme stalo neke 2006. godine otprilike (cena dizela 69,40 RSD, benzin 83,60 RSD). Inače, kada god idete ka Golubcu od Velikog Gradišta, preporučujem put kroz sela Požeženo, Vinci, Usije uz samu granicu i Dunav umesto magistrale. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rkekoke 103 Napisano Maj 11 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan @Smilja Cime si napravio slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smilja 69 Napisano Maj 11 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan @Rkekoke Sve je telefonom, galaxy s20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rkekoke 103 Napisano Maj 11 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike pravi, vrhunski izvlaci boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Maj 14 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki krs...Bor- Majdanpek preko Gornjana 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smilja 69 Napisano Maj 25 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Negde oko Titelskog brega. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smilja 69 Napisano Jun 8 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo par mojih fotografija iz Manastira Resava (Manasija) i sa Krupajskog vrela. Vožnja preko Požarevca, Petrovca na Mlavi i Despotovca do Manasije i dalje do Krupajskog vrela. Predivni putevi i predeli... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...