drumskalisica 8741 Napisano Mart 25, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema potrebe da me uveravas, nego jednostavno bode oci . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sve to zavisi od dijoptrije oka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema potrebe da me uveravas, nego jednostavno bode oci . Dobro je dok bode oci, znaci da ima sta da se vidi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan žgoljo jbli te retrovizori 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo moram da se umešam, prosto ne mogu da odolim!Ja ne razumem u čemu je problem? Motor se prodaje takav kakav je! Sve što nema kupi brate! Ne mogu da prihvatim da neko ko nije provozao motor daje nekakve kritike, i to bezvezne, retrovizor nije neophodan, ako si bajker...!Da se nebi niko uvredio, mislim ds ima sitnica koje nisu toliko bitne za kupovinu motora (kočnice, lanac lančanik,vile, ciklistika...), a o tome nema ni reči! E, jbga pa gde je tu logika! Inače nisam nigde video ni jednu teneru, da ne vredi te pare, pa ne prodaje se bicikla! Čak i kad je skroz slupana može da se izvuče te pare! Brate ne daj se!!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 27, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moram da se umešam, prosto ne mogu da odolim!Ja ne razumem u čemu je problem? Motor se prodaje takav kakav je! Sve što nema kupi brate! Ne mogu da prihvatim da neko ko nije provozao motor daje nekakve kritike, i to bezvezne, retrovizor nije neophodan, ako si bajker...!Da se nebi niko uvredio, mislim ds ima sitnica koje nisu toliko bitne za kupovinu motora (kočnice, lanac lančanik,vile, ciklistika...), a o tome nema ni reči! E, jbga pa gde je tu logika! Inače nisam nigde video ni jednu teneru, da ne vredi te pare, pa ne prodaje se bicikla! Čak i kad je skroz slupana može da se izvuče te pare! Brate ne daj se!!!! Hvala brate na podrsci, od novog vlasnika cete cuti utiske i koje je nedostatke nasao na Teneri. A dobija se vise nego sto se vidi na slikama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenera prodata. Msm da ce novi vlasnik da se javi uskoro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da, dosao novi clan u kuci SRECA SRECA RADOST, SRECA UZIVANCIJA. Prvi utisci, ako bih rekao odlicni mislim da bi slagao a prava rec je MA NEMAM RECI . Da i dosla je bez retrovizora ali ne smeta ide ona i bez toga ali uskoro eto i njih. Za starog vlasnika samo reci hvale a za novog cuce se. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kakva je to sekta po Zaječaru, dolazi ST u Zaječar ali ni jedna ne izlazi van Zaječara :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ko jednom ovde dodje tesko odavde izlazi, uticaj svakakvih sila Rtanj, Stara planina, vlaska magija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Mart 28, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan u zdravlju je vozio.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim cestitkama, prvi motor u istoriji ove porodice. Svi su srecni i napinju da ih vozim, razmisljam da nabacim jos dve prikolice na motoru da bi mogao sve da ih vozim. Ma to i nije tako lose dok ih ja sve razvozam samo jos da prodje ova kisa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Mart 29, 2011 Ol' dirty bastard, 620 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,izgleda da je otisao u prave ruke. Drago mi je da je ostao u Zajecaru! A ti kume sad ce vozis /piiiiip/,k'o i ja! Shala,cekamo noviju ST! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa nego sta da je otisla u prave ruke jer i kod mene ce biti pazena i mazena kao i kod prethodnog vlasnika. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Batice nek je sa srećom, ali nemoj mnogo da je maziš! Ona ti je kao žena,samo ti nju teraj, nego nemoj da je zapustiš, to mož da bidne zajbato!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ispravim, moja tenera je izasla iz Zajecara . Cestitke na kupovimi i da je vozis kako valja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,izgleda da je otisao u prave ruke. Drago mi je da je ostao u Zajecaru! A ti kume sad ce vozis /piiiiip/,k'o i ja! Shala,cekamo noviju ST! More kume provozam ti ja komsiku na 'PiiiiiiiiP' U fazi potrage sam, a i fale mi sredstva trenutno al bice uskoro Upravo narucio retrovizore i stitnike za novog Tenerasa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nego sta da je otisla u prave ruke jer i kod mene ce biti pazena i mazena kao i kod prethodnog vlasnika. Mmrva Postavljeno Danas, 20:13 PM Batice nek je sa srećom, ali nemoj mnogo da je maziš! Ona ti je kao žena,samo ti nju teraj, nego nemoj da je zapustiš, to mož da bidne zajbato!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre da je ne pazim, ja i moju zenu pazim da traje sto duze. Eto zena prva dobila jaknu a ja kad nadjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre da je ne pazim, ja i moju zenu pazim da traje sto duze. Eto zena prva dobila jaknu a ja kad nadjem. Haha, ako tako treba, al msm da je bolje da ti ipak ostane Supruga na prvom mestu a Tenera drugom sto se paznje tice inace si na'ebo Sutra mi covek salje retrovizore i stitnike paj racunaj da dodjes do kraja nedelje kod mene da namontiramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno po dogovoru ali moras nesto da oladis mozda dodjem i sa zenom, ne odvaja se nigde od mene hoce i ona da se vozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno po dogovoru ali moras nesto da oladis mozda dodjem i sa zenom, ne odvaja se nigde od mene hoce i ona da se vozi. Kakvo je vreme msm da ce vam trebati caj Ma naravno mozes i decu da povedes da uzivaju u prirodi malo samo nznam gde cete se svi smestiti na Teneri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko je rekao da ce oni da se voze, oni ce da trce pored motora zbog kondicije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Big Muzzy 5 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Transalp 600V '92 Prijavi odgovor kao problematičan Eto šta biva kad pođeš da kupiš Transalpa, pa posle nek neko kaže Deki, u zdravlju se vozio pa da se vidimo! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim cestitkama i naravno vidimo se cim se ovo vreme prolepsa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...