djura 28 Napisano Januar 13, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slikano je u garazi, sa slabim svetlom, mobilnim telefonom pa su slike sranje, ali ipak se razaznaje po nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Januar 13, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Nego, sto taj Svaba nije kod nas na forumu? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 13, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj je kod kuce samo kad spava a i to nije uvek. Upoznacete ga svi na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 13, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan skini mu ti te kante i probaj ih kako leze na tvog stroma, pa ce on spavat drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 13, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mnogo volim te kante. Ja sam hteo da na dakotu montiram tenkovke od 20litara, kao rezervu benzina, ali sam se onda preracunao kolika je to tezina, i kako se sa tim iz krivine izlazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 13, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Do J A J A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9535 Napisano Januar 13, 2006 Drug član, 4388 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Jesuli te kante os americke vojske tj. crnackog bataljona za dorucak :roll: posto vidom da je slikano u podzemnoj garazi negde u severnoj americi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 13, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Kante izgledaju do jaja. Jeste da su velike i ''plehane'' ali i svrha im je takva. Givi jeste 10000000 lepsi ali je i pet puta manji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 13, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesuli te kante os americke vojske tj. crnackog bataljona za dorucak :roll: posto vidom da je slikano u podzemnoj garazi negde u severnoj americi :wink: Greska. Long Beach' date=' California (skoro pa ne moze juznije da bude ) Evo bas ovde (tu sam i ja proveo izvesno vreme zivota (dok sam bio mlad i smeker ): [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/1a/PR9iG_lbcopy5ji.jpg[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Januar 13, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Eh, Google Earth je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 14, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Na google earth sam zumirao svoj parking spot i lepo vidim svoj mini van. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 14, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sto mu je daleko more moze da peca sa terase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 14, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo ali je mapa Beograda tacno 5 godina stara. Zumirajte hram Sv. Save pa ce te da vidite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 14, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sto mu je daleko more moze da peca sa terase Udjes u lift a ono ovako: 3 2 pool ground floor beach stisnes 'beach', lift se otvori a ti izadjes na pesak eeee, bili su to dani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 15, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zivot je nekome majka a nekome maceha U takvom ambijentu Strom sa metalnim kantama deluje kao da je zalutao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Januar 15, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Da, jebote.... Tamo je mnooogo prikladniji neki zaostreni R sa podignutim repom, nego putni Strom. Doduse, dok sam bio tamo najvise sam vidjao BMW-ove i vrlo malo sportskih bajkova. Mada, nije ni da mu nije mesto jer Ameri imaju sjajne puteve za voznju i jos bolju klimu za putovanja. Secam se ulaska u Josemiti nacionalni park... Pa 'teo sam da se ubijem sto nisam bio na bajku, vec u kolima... Ebiga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da' date=' jebote.... Tamo je mnooogo prikladniji neki zaostreni R sa podignutim repom, nego putni Strom. Doduse, dok sam bio tamo najvise sam vidjao BMW-ove i vrlo malo sportskih bajkova. Mada, nije ni da mu nije mesto jer Ameri imaju sjajne puteve za voznju i jos bolju klimu za putovanja. Secam se ulaska u Josemiti nacionalni park... Pa 'teo sam da se ubijem sto nisam bio na bajku, vec u kolima... Ebiga[/quote'] Ima i tamo fenomenalnih puteva za Strom (navozao se on i sa DR-om slatko). Strom je kupio zbog Evrope i onog naseg puta a kante zato se tripuje na neki laganiji offroad a one su skoro pa neosetljive na neke lakse padove. Inace, Strom se najbolje prodaje bas u USA, pa u Nemackoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 15, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da' date=' jebote.... Tamo je mnooogo prikladniji neki zaostreni R sa podignutim repom, nego putni Strom. Doduse, dok sam bio tamo najvise sam vidjao BMW-ove i vrlo malo sportskih bajkova. Mada, nije ni da mu nije mesto jer Ameri imaju sjajne puteve za voznju i jos bolju klimu za putovanja. Secam se ulaska u Josemiti nacionalni park... Pa 'teo sam da se ubijem sto nisam bio na bajku, vec u kolima... Ebiga[/quote'] Ima i tamo fenomenalnih puteva za Strom (navozao se on i sa DR-om slatko). Strom je kupio zbog Evrope i onog naseg puta a kante zato se tripuje na neki laganiji offroad a one su skoro pa neosetljive na neke lakse padove. Inace, Strom se najbolje prodaje bas u USA, pa u Nemackoj. A kod nas se verovatno najbolje prodaju R-ovi. Jel neko vidi tu neku logiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 15, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan DA!!! DŽiber logiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...