ARES 1234 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nema veze sa motorima ali treba mi stona stega moze polovna. Kvalitetnija naravno. Ako neko ima da proda nek se javi ili ako nekpo zna gde moze da se kupi. Ima u Merkuru ali kosta 10.000. au Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kolika otprilike ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 15, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu, kvalitetnu. Javi se na pp, pa se mozda dogovorimo ako ti se svidi...a i blizu si mi, pa mozes da svratis da pogledas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da kvalitetna vredi ali mi je mnogo da dam 100 eura. Drugar je nasao na buvljaku za 30 eura polovnu naravno. Kovana naravno a stara jedno 30godina. te su idealne. Velicina koja mi treba je da cela stega bude duzine oko 40cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan obarti panju kakav je navoj?! ako je pohaban jako onda nema koristi od nje,a da ti strugar radi trapezni navoj i sve ostalo..........! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek je zeljezna da nije gus ili neka legura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...