FJCharlie 2324 Napisano Jun 11, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan imaju 2 u oglasima za 200 na kp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Jun 13, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Adobe Premiere Elements 11. Fenomenalan program. Moras da iskljucis automatski update Adobe programa, i kada ga instaliras iskljuci internet. Skini ga sa thepiratebay.se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jun 15, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko ima iskustva sa novom Drift Ghost HD (350 EUR). Da ne bude zabune - ne mislim na pretodne modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 15, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bila je u opciji kad sam uzima EGO. stajale su jedna pored druge, mislim da je drift bio 300 a ova moja 160e...a slika po meni (tamo kad sam probao) bolja na ego Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Prilicno fascinantan torture test HD Go-Pro Always On - GoPro camera gets torture tested with liquid nitrogen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Jun 26, 2013 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moja kamera je imala problema zimus na skijanju na -15. Desavalo se da snimci budu kompletno ruzicasto obojeni, bez drugih boja, samo razne nijanse ruzicaste I to samo danima kad je bilo bas hladno. Mislio sam da kamera pred crkavanjem, ali od tad se to vise nije ponovilo, znaci hladnoca je zezala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 4, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pih, ispade mi kaciga sa kamerom i napukao mi onaj crni prsten shto drzhi objektiv... da nema ko u rezervi da proda? ima na dx aluminiumski zeleni, al dok to dojashe vamo...a i ZELENI je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 18, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan uzeo Sam hero 3 silver I nisam mnogo odusvljen. - Trebaju min. dve baterije, a pune se preko 8 sati preko usb-a. Morao sam da uzmem wasabi punjac koj kosta dodatnih 50 evra, ali dobije se dve dodatne baterije. - Sdhc ili sdxc kartica of 32 - 64 gb, za 89 min. vremema pojede 14gb, koliko I baterija traje. - Dosta greje. - Snimak iz kamere secka ako je slabiji procesor. pozitivno, neverovatne male dimenzije, odlicne fotke, jos bolji snimci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 3, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan da nema ko extra sochivo za kuchishte kamerice na prodaju? uspeo sam da ga izgrebem valja li ono sa dx-a da znam dal da ga naruchim? http://dx.com/p/waterproof-case-lens-rubber-ring-for-gopro-hero1-hero2-black-transparent-220636 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Avgust 5, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan uzeo Sam hero 3 silver I nisam mnogo odusvljen. - Trebaju min. dve baterije, a pune se preko 8 sati preko usb-a. Morao sam da uzmem wasabi punjac koj kosta dodatnih 50 evra, ali dobije se dve dodatne baterije. - Sdhc ili sdxc kartica of 32 - 64 gb, za 89 min. vremema pojede 14gb, koliko I baterija traje. - Dosta greje. - Snimak iz kamere secka ako je slabiji procesor. pozitivno, neverovatne male dimenzije, odlicne fotke, jos bolji snimci. imas li neki link do tog punjaca? gledam neke punjace na beosportovom sajtu ali ne vidim nijedan uz koji idu dve baterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 5, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan uzeo Sam hero 3 silver I nisam mnogo odusvljen. - Trebaju min. dve baterije, a pune se preko 8 sati preko usb-a. Morao sam da uzmem wasabi punjac koj kosta dodatnih 50 evra, ali dobije se dve dodatne baterije. - Sdhc ili sdxc kartica of 32 - 64 gb, za 89 min. vremema pojede 14gb, koliko I baterija traje. - Dosta greje. - Snimak iz kamere secka ako je slabiji procesor. pozitivno, neverovatne male dimenzije, odlicne fotke, jos bolji snimci. imas li neki link do tog punjaca? gledam neke punjace na beosportovom sajtu ali ne vidim nijedan uz koji idu dve baterije http://www.amazon.de/Wasabi-Power-Ladeger%C3%A4t-Kit-AHDBT-301-Kameras/dp/B00AAIPT76/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1375702078&sr=8-1&keywords=wasabi+gopro dok su u Americi 24 dolara http://www.amazon.com/Wasabi-Power-Battery-AHDBT-201-AHDBT-301/dp/B00AAIPT76/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1375702127&sr=8-1&keywords=wasabi+gopro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Avgust 5, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 14, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan da nema ko da pozajmi/iznajmi kuciste za hero2 od 24og do 5og? Narucio sam socivo i prsten al danas mi javili da nemaju na lageru pa treba da se ceka jos i da ce mi poslati za 10 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Avgust 14, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo me, i ja sam jos jedan u nizu nezadovoljnih korisnika HD3 silver edition-a. Kamera je nakon 10ak sati rada jednostavno crkla. Prvi simptomi su bili takvi da me je zezala prilikom punjenja baterije. Sledeca faza je ubrzo usledila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Avgust 15, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Avgust 24, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Pozajmio sam gopro2 kameru,snimio mali video i kad ga pustim na kompu on mi koči ide ali ne kako treba.Isti prebacim u avi on lepo radi ali je loš snimak onako sav u kockicama.Imam GOM player,VLC, skidao codece itd.Kako da namestim da lepo radi snimak na kompu.Kad prebacim snimak na telefon "Sony Z" i radi extra pošto su oba u MP4 formatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Pozajmio sam gopro2 kameru,snimio mali video i kad ga pustim na kompu on mi koči ide ali ne kako treba.Isti prebacim u avi on lepo radi ali je loš snimak onako sav u kockicama.Imam GOM player,VLC, skidao codece itd.Kako da namestim da lepo radi snimak na kompu.Kad prebacim snimak na telefon "Sony Z" i radi extra pošto su oba u MP4 formatu. ja kad resinstaliram windows, odmah skinem KLC codec pack i ne razmishljam o tim stvarima. tako da probaj to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Namešteno,grafička kartica me zezala,instalirao novu i radi,sad samo da obradim video zapis i okačim na youtube.Jbg prvi snimak sa Gopro2 mala vožnja po vencu a i po gradu.Jel neko zna neki free program za montažu videa,osim mouvi maker on nemože mp4 format. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim avs video editor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi vec neko i koji video da postavi da malo uzivamo u zvuku i slici ...A i uvek se stvori neka ideja za neki buduci video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 26, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=iFIvIaPo8EQ&list=UU8tbN4wWdlyvrUAYSxdlCfQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Avgust 26, 2013 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam i avs i direktor ali su to trail verzije i kad sam završio video, na sredini ekrana mi stoji logo njihove firme,jbg.Jel neko ima pravu verziju,ovaj AVS mi je super i lako se montira video kao mouvi maker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 27, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam i avs i direktor ali su to trail verzije i kad sam završio video, na sredini ekrana mi stoji logo njihove firme,jbg.Jel neko ima pravu verziju,ovaj AVS mi je super i lako se montira video kao mouvi maker. skini sa torrenta, dobija se i serial Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Marko 011 super videoa i put je fantazija Evo nesto i od mene ovo sam zadnje uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...