DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 12, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se izvinim sto ne znam da li ovo da pitam pod oprema, fotografija ili razno http://www.goprocamera.com/ da li je neko imao iskustva sa ovim kamerama? vec neko vreme mi se kupuje ali posto bih narucio iz usa, te ne bih imao garanciju, bilo bi lepo da se malo i raspitam Najvise me interesuje izdrzljivost, tj kvalitet. ne bih da mi crkne posle godinu dana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moj buraz se kune u tu kameru. U procesu je poručivanja, a iz onog što sam ja video i istražio o toj kameri, mislim da je vrhunska. Možda ti crkne posle 2 meseca ili 2 godine, ali dok radi nudi verovatno najbolju uslugu. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 12, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan raspitaj se malo i o modelu VholdR Contour HD camera. Mislim da je trenuno ubedljivo najbolja na trzistu. I mene zanima. Razmisljam da je narucim u toku ove zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se izvinim sto ne znam da li ovo da pitam pod oprema, fotografija ili razno http://www.goprocamera.com/ da li je neko imao iskustva sa ovim kamerama? vec neko vreme mi se kupuje ali posto bih narucio iz usa, te ne bih imao garanciju, bilo bi lepo da se malo i raspitam Najvise me interesuje izdrzljivost, tj kvalitet. ne bih da mi crkne posle godinu dana.. ja sam u zadnje vreme gledao tu vrstu kamera i koliko sam saznao GoPro je sam vrh. evo meni najboljeg snimka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 12, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan interesantan sistem za snimanje 360 meni je ovo skrenulo paznju. Pogledati na najvisem kvalitetu. oko 300$ je puna verzija, a oko 200$ verzija koja nema dodatke (LCD ekran i slicno...) nego cista kamera. na sve to jos 30% carina i poreza... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalna kamera, stalno ih ljudi nose na stazi, fenomenalni snimci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Octobar 13, 2010 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan raspitaj se malo i o modelu VholdR Contour HD camera. Mislim da je trenuno ubedljivo najbolja na trzistu. I mene zanima. Razmisljam da je narucim u toku ove zime. I ja toplo preporucujem Contour HD kameru. Imam prvu HD verziju 720p i zadovoljan sam. Jedino sto mi fali jesu vakuumski nosaci za kameru, jer koristi dvostrano lepljiv nosac koji kad se zalepi ne moze da se skida i ponovo koristi. Isto kosta 300$ u Americi. Evo snimka koji sam napravio kamericom ovog Maja u Sloveniji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao u ruci GoPro i stvarno mi se svidja(mislim na snimak i kvalitet izrade) jedino me malo odbija njen oblik, posle sam citao na internetu predstavljanje Contour HD, kao i poredjenje sa GoPro i izgleda da su rame uz rame(jedino sto je ovaj oblik kod Contour HD po meni bolji), i koliko sam skapirao ona ima sistem auto nivelacije(valjda da moze da snima u ravni sa horizontom ako je malo nakrivo namestite), meni tako nesto treba za praraglajding pa zato mi je posebno interesantan oblik a inace na motoru to ne mora da ima uticaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 29, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Jutros stigla. GOPRO 960 HD sirokougaoni objektiv 170 stepeni (f/2. 960p: 1280x960 Pixel 720p: 1280x720 Pixel WVGA: 848x480 Pixel 60slika u sekundi 5 Megapixel fotografije Ide 60 m pod vodu Cekam na red, klinci su u skej tparku. Evo nesto od jutros. Komprimovano je, i nema vise onu ostrinu. Sirovio izgleda bolesno dobro. Koliko para? Ovo je zanimljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Octobar 29, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 200 eh... čega?! klikera, dolara, funti... evara... pretpostavljam da je evra ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 29, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se pre neki dan naložio da je poručim ali me malo odbija to što nema ekran na kome bi se videlo odmah da li snima ono što sam namerio ili nešto sasvim levo (ili desno). Ovde ima raznih http://www.actioncameras.co.uk/ Dve koje imaju ekrane i sličnih su karakteristika kao gopro su Drift HD170 i ATC9K HD. Ono što je kod njih lošije je izbor držača. Kad bi gopro imao ekran ne bih razmišljao, ovako nikako da se odlučim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 29, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio? Koliko trosi memorije i koliko traju baterije? Moze li na 12V? Izvini na gomili pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 29, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa nije lose. Znaci bez sverca nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Octobar 29, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Farbach uz duzno postovanje nemoj da mi zameris... Ali kvalite slike daleko je od HD-a...pricam o snimku koji si okacio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 29, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel vidish uopshte na jutubu 1080 p? Prochitaj shta je chovek napisao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Octobar 29, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Farbach uz duzno postovanje nemoj da mi zameris... Ali kvalite slike daleko je od HD-a...pricam o snimku koji si okacio. Konvertovao sam, nepristojno mi da kacim velike fajlove. 3.5 min.-300 MB ajde napravi snimak 10 sekundi pa nam okaci .. please? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 29, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto mene buni je zvuk. Kako ovako dobar, a moze pod vodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 29, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima na youtube gomila snimaka koji svedoce o kvalitetu slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Octobar 30, 2010 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti toliko mekano kvacilo ili si razvio kaziprst kad samo njime pritiskas kvacilo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Octobar 30, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan gubi na kvalitetu kada se uplouduje. Kartica mora da bude HC, SDHC i ti class 8 pa na gore. Mislim da je bolje, ali ovo sa reklame bolesno izgleda. opasno dobro vozis i hvala na snimku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Octobar 30, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš nekih zamerki na kvalitet nosača? Čitao sam neke testove po netu i kao slabo drže, zakačili su kameru na karting i odmah se okrenula naopačke od vibracija i skakutanja. Raznovrsnost nosača mi je jedini razlog što bih pre uzeo gopro nego neku sa ekranom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 1, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi testirao ozbiljnije? Ja sam se 99% odlučio za gopro, džabe mi što imam ekran na ovim drugim kamerama kad nemaju dovoljno različitih nosača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Novembar 5, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan cudi me da ti youtube ne dozvoljava visi kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 15, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Meni sutra stiže, kačim nešto čim probam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Novembar 17, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo sam zadovoljan kamerom. Jedino što i jutjub i vimeo pokvare sliku, kompresiju neku rade, a i smanjuju sa 60 frejmova u sekundi na 30... p.s. Žao mi je što na moto forum kačim snimke kola, ali mi je motor malo polupan trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...