Alien 603 Napisano Octobar 14, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako se zalepi kako treba, nema teorije da odpadne. Ja sam odlepljivao jedan sa plastike motora, jedva sam ga odlepio srafcigerom sa prekretom, umalo da pocupam plastiku, pre ce da se polomi nosac nego sto ce da se odlepi. Kazu da se najlakse skida ako se zagreje fenom, ali nisam probao. Imam jedan nosac na kacigi - nema sanse da se odlepi a da ne ostetim samu kacigu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan super onda! sto se nosaca tice, necu ga ni skidati, nek stoji kolko stoji a za svaki slucaj cu da uzmem i ove osigurace... ipak je kamerica skupa premnogo! hvala na odgovorima svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Novembar 4, 2013 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan super onda! sto se nosaca tice, necu ga ni skidati, nek stoji kolko stoji a za svaki slucaj cu da uzmem i ove osigurace... ipak je kamerica skupa premnogo! hvala na odgovorima svakako! Druze i ja je imam vec neko vreme Probao na 240km/h ma ni da mrdne i to nekoliko puta tako da neboj se nista nece ona nigde vljda zato toliko i kosta :-) opusti se i nerazmiljaj lepsi su snimci Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3514 Napisano Novembar 20, 2013 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao GoHero 3 black edition na kacigi, nije mrdnula.. Isao sam i do 200km/h i naravno nije mrdnula, mada je malo nezgodno jer zbog otpora vazduha pomera kacigu. Drzac za kameru nisam skidao bas iz razloga da ne ostetim kacigu, kazu da se vrlo tesko skida, da treba da se zagreva ili sta vec.. Ali ne smeta na kacigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Novembar 20, 2013 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan jeli neko probao valja li ovo? da mi ne odleti sve na 150km/h http://www.ebay.com/itm/Windshield-Window-Glass-Vacuum-Suction-Cup-Car-Mount-for-GoPro-HERO-2-3-Camera-/310744612259 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 20, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja se u vakumski drzac ne bih pouzdao, imam dosta iskustva sa njima i koristim ih samo kad moram i to na kratko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 20, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ako je originalno sto ide uz Gopro onda nece nigde a ovo ne znam kakvo je. Za to ne garantujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 21, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Malo ima veze jel orginal ili nije, vakum ili drzi maksimalno ili ne drzi, nema izmedju. A kvalitet drzaca jedino igra ulogu u tome koliko ce dobro da se prilagodi povrsini, imalo necistoce ili sitno ostecenje i vakum otpada, jos je najblaze ako se odmah odljepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 21, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima veze. Ovo treba da kupi na nevidjeno preko neta. I sta ako ne valja onda da ga baci! Za originalni znam da radi posao i da nece da odpadne. Posto je nas brdo ovde u posedu istog. Eto zato ima razlike. Mozda je taj i bolji od originalnog ali ne znamo dok ne stigne! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Novembar 22, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Letos sam na moru korisito GoPro Hero 1 i arčio u originalnoj plastici u vodi, skako sa jedno 5-6 metara i držala je junački. Trojku sam uzajmio u oktobru za vožnju i dobro je poslužila što se tiče snimka i svega, nisam se baš trudio da je testiram na udarce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Novembar 25, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora za skidanje zalepljenog nosaca pomocu konca za zube: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Decembar 21, 2013 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje planiram da uzmem 3+ i laptop, sad me zanima koja mi je konfiguracija neophodna da bi mogao tecno da gledam i montiram snimke, posto vidim da neki imaju problema oko toga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 21, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan stvarno nemam pojma, meni prilikom montazhe kochi i secka, a imam quad i 4gb rama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Decembar 21, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moci ces da gledas na bilo kom kompu sem da nije prastar, sto se tice montaze to je vec druga prica. Ja imam dual core 2.8ghz i 4 giga ram-a i secka mi prilikom montaze, sto vise snimaka ubacujes i ukrajas to je gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 21, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ubija ga ono cacheovanje. u chemu montirate? meni recimo onaj cineform (gopro) puca redovno tako da od njega nema leba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Decembar 21, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice prostog gledanja video snimaka, koristi VLC player, sa njim sam pustao i na malom netbooku, koji nije nista specijalno, i gledao bez problema, i 1080p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Decembar 22, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koja je minimalna konfiguracija za montazu ali ja sam bas zbog GoPro kupovao novi lap top (i7 2.30GHz , 10GB ram) jel sa starim nisam mogao normalno da radim montazu. Montazu radim u Premiere Pro i program je za svaku preporuku ali je potrebno malo obuke (youtube editorijali i vezba), mnooogooo strpljenja i malo jaca masina da sve to gura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Decembar 22, 2013 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prestige :D i7 i 10 GB rama nije "malo jaca" :D U prinicpu HD video "može" da se montira i sa računarima koji su stari po 6-7 godina. To smo i tada radili bez nekih pretjeranih problema. Problem je bio samo pregled tokom montiranja ali ni to nije bilo pretjerano strašno. Da bi jednostavno iseckali video i namontirali jedno pored drugog apsolutno nije potreban Premiere Pro niti neka zverina od kompa. Može to da se uradi sa daleko jednostavnijim i efikasnijim programima. http://www.techradar.com/news/software/applications/best-free-video-editing-software-9-top-programs-you-should-download-1136264 Arnyman je u pravu sto se tice vakuum hvataljki, medjutim postoje PRO verzije tih igračaka koje generalno nisu pretjerano skupe, a koriste se i u velikim produkcijama: http://cvp.com/index.php?t=product/manfrotto_241fb Ovaj pimpek sa strane je pumpica koja na sebi ima i "merač" vakuuma pa po potrebi kada izadje van crvenog se dopumpa. Letos smo je uspešno koristili na dugačkim relacijama iz kombija sa stakla i sa haube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Decembar 22, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lenovo G770, 8GB RAMa ne secka pri montazi, korisim Windows Movie Maker. WMM je dovoljan nekom ko pravi klipove za sebe ili za youtube. Moze da sece snimke i redja ih u proizvoljni redosled, ima prelaze izmedju kadrova, ubacivanje naslova, titlova, kontrolu jacine zvuka, moze da se podvuce soundtrack. Mozda ima jos neke opcije, ali mi za sad nije zatrebalo nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Decembar 23, 2013 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. A jel to seckanje podnosljivo ili bas izludjuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 24, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanjce za one koji malo bolje poznaju materiju..naime,ide vreme novogodisnjih popusta,pa su tako i meni 2 vrlo interesantne kamere na finom popustu.U pitanju su GoPro Hero 3 White i Sony AS15..cenovno u tu negde, tj Sony je jeftiniji..karakteristike uglavnom slicne..Posto su YT reviewovi uglavnom subjektivni na jednu stranu,interesuje me da li je neko imao iskustva sa Sonijem? Uglavnom bi sluzila za neku prosecnu upotrebu,na skuteru,zezanje na putovanjima,i sl..nista dakle zahtevno.. Sent from my Lumia using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Decembar 25, 2013 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan http://www.diygopro.com/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 2, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan po meni je sony bolji zato što pruža isto što i gopro za manje pare........ gopro sam kupio jer je jako fleksibilan i zato što na svakom ćošku za njega mogu da kupim dodatke za aparat.......... da sony ima takvu podršku ne bi ni razmišljao............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Januar 2, 2014 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda nije bolji soni i ne pruža isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Lenovo G770, 8GB RAMa ne secka pri montazi, korisim Windows Movie Maker. WMM je dovoljan nekom ko pravi klipove za sebe ili za youtube. Moze da sece snimke i redja ih u proizvoljni redosled, ima prelaze izmedju kadrova, ubacivanje naslova, titlova, kontrolu jacine zvuka, moze da se podvuce soundtrack. Mozda ima jos neke opcije, ali mi za sad nije zatrebalo nista vise. uporedi snimak kad ga zavrsis u wmm i original. Meni je razlika nenormalna. Slika posle obrade je katastrofa jos kad postavim na YT tek onda je uzas, kao digitronom da sam snimao. jel zna neko gde je problem? Znaci original snimak je savrsen, isecem ga u wmm i sacuvam kao za prikazivanje u hd reyoluciji, to je vec mnogo losiji i onda mu Yt ebe sve po spisku. Ne znam kako da resim to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...