glumac 0 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan nigde nisam nasao temu o ovom motoru ,a i on je takodje kinez. zeleo bih da razmenim iskustva u vezi ovog motora sa nekim ljudima koji ga voze ili su ga vozili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisi? Pisali smo o njemu ihahaj postova. Negde u "Kineski motori" bi trebalo biti, čačkaj loma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glumac 0 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan predpostavljao sam ali me strasno bocinju boleti oci od monitora ,verovatno zbog ne koriscenja vizira. nebitno ako se pojavi neko sa sachsom super a ako ne opet super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kreni redom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E da i jos je pisano u podforumu motori jer Sachs X-Road nije kinez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E da i jos je pisano u podforumu motori jer Sachs X-Road nije kinez Nego? Mozda brend nije kineski ali proizvodjac jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda je i Jaguar kineski i kraj price Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sachs X-Road 250 Now Available in Australia $3790 http://www.autoevolu...862.html#image1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za pismene: `the German motorcycle and scooter manufacturer recently announced.` i `Designed in Germany, the Sachs X Road delivers exceptional reliability, responsive performance, striking styling and a list of unexpected additional features` Jeste ljudi kinez je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam 125ccm a i ovaj bi rado posedovao (250ccm). Slatko sam se navozao sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre XD Kakav crni kinez, austrijanac. Gde si video na kinezu DOHC glavu motora sa 4 ventila. Probao sam motorcic, fali mu samo veca kubikaza ovaj od 250 uff. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je ono xroad u Borci.... celu zimu napolju stoji onako ne zasticen... pitam se da li taj motor uopste ima vlasnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde bre?! U starom delu Borce, na cosku, kod one kuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan Austrijski brend , proizvodi se u kini kompletno. Kao i razne elit klime frizideri televizori i trista cuda. Razlikujte brend od proizvodjaca. Sachs jeste cist kinez, doduse lep i dobar al i dalje kinez. Isto ko da kazete da su sprint skuteri nasi a ono isto kinez sa nalepljenom nalepnicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde bre?! U starom delu Borce, na cosku, kod one kuce? Znam i za taj na cosku kod stare kuce ali ove ga zime nisam video..... Inace za ovog sto pticam je preko puta stanice milicije kod nekog omanjeg bilborda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj druze posto sam ja imao taj motor mogu da ti kazem da nisi u pravu. Prvo motor nije konstruisao mali kinez nego nemac, sledece ram mu je bio napravljen u austriji, agregat je ceo franko morini(pre 2007 je suzuki) karburator je dell`orto nije kopija, paljenje i celokupna instalacija je Mitsuba(to dodju oni glupi japanci sto prave te stvari za jos gomilu raznih glupih al poznatih proizvodjaca) Ostali delovi na novom modelu su napravljani u kini, ali ono sto motor cini motorom nije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skyrunner imas plus od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ај' нек' ми неко покаже који то ћинески моторин има машину коју су конструисали Ћинези... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ни дан данс мени није јасно којој категорији припада ово прометало.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije supermoto ja ne znam sta je onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po postu postovanog kolege Aki Garfield , jasno je da je x road soft SM http://forum.bjbiker...i/page__st__160 SUPERMOTO soft 125 ccm: DERBI Freexter MZ SM 125 RIEJU SMX 125 SACHS X-road 125 TOMOS SM 125 YAMAHA XT 125 X ZONGSHEN ZS 125 GY-2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Februar 3, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A definitivno je najlepsi motor u toj klasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...