stafford 3 Napisano Maj 3, 2007 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih vlasnike kawasaki en500 da mi kazu koliko ulja ide u njega sa zamenom filtera?Dali je dobro sinteticko W10/40? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan 3.4 litra, kao sto pise na desnom deklu. Ispod toga je kontrolno staklo pa provjeri nakon sto sve uradis i malo se provozas kako stoji stanje. Kad budes mjenjao filter, stavi malo ulja u njega, cisto da mu pomognes kod prvog starta. Nije obavezno ali je korisno. Znas da je i malo i puno ulja lose za motor ali cc 50-100 ml gore dole nece napraviti havariju. Fabrika preporucuje, i ja koristim 10W-40 polusintetiku. Najbolje je da se drzis toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stafford 3 Napisano Maj 4, 2007 U prolazu, 63 postova Motocikl: Honda seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru i savetu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Bice ti puno 3,4l, bolje sipaj 3,2 i videces na staklencetu da je doslo do vrha. Nemoj ga prepunjavati, najbolje da kad je hladan bude na pola staklenceta, jer kad se zagreje, posto se na temp. siri, videces da je stiglo do vrha (tako reaguje kod mene. Kao sto ti Boban rece, polusintetika (a ne sintetika) je za njega zakon 10-40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Maj 5, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje se sipa po propisanoj kolicini. Kada se ispusti staro ulje, sipa se novo ali ne sva kolicina koja je propisana nego nekih 2dl manje. Onda upalis motor, malo sacekas pa ga ugasis. Onda sipas ostatak. NIJE DZABE PROPISANA ODREDJENA KOLICINA ULJA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...