Sky 96 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Посл'о! Јави да ли си добио... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Посл'о! Јави да ли си добио... dobio hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Veceras sam resio da cisitim rezervoar od rdje i masnoce. na forumu sam negde citao kako se to radi sa ispravljacem i sodom bikarbonom. spremio sam sve potrebne elemente. Nasuo sam vodu i sodu bikarbonu u rezervoar i ubacio polove ispravljaca u rezervoar, pazeci pritom da se ne dodiruju. posle par minuta pocelo je da se cuje vrenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan spustanje polova u rezervoar i izgled vode nakon30min vrenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 15, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan haha, secam se kao klinac kako je moj otac cistio stare lampe od rde, kupovao je solnu kiselinu i cistio metalne povrsine koje je drzao 12 casova u kiselini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan haha, secam se kao klinac kako je moj otac cistio stare lampe od rde, kupovao je solnu kiselinu i cistio metalne povrsine koje je drzao 12 casova u kiselini cuo sam da je ovo jedno dobro resenje a i efikasno. drugi nacin neznam a i video sam da je i drugima uspevalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mali OFF! dobre one sivanje masine u pozadini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan mali OFF! dobre one sivanje masine u pozadini! Hvala hvala. cista klasika i sve su ispravne. volim da ih sakupljam, a da sijem na njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Karbi, MALO si pogresio tu oko struje ! Minus pol ispravljaca treba da nakacis na rezervoar neposredno a + na te flahove koje potapas unutra Inace, sve pohvale za trud i cekamo rezultate ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Karbi, MALO si pogresio tu oko struje ! Minus pol ispravljaca treba da nakacis na rezervoar neposredno a + na te flahove koje potapas unutra Inace, sve pohvale za trud i cekamo rezultate ! sada sam isao da pogledam sta se desilo sa rezervoarom.na povrsini se sakupila ona braon zuta pena kao kod tebe Lorde, samo u mnogo manjm kolicinama. Neznam da li je to zbog pogresnog postavljanja `-` ili zbog toga sto rezervoar i nije bio toliko rdjav iznutra. pokusacu jos jednom pa cu videti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti stavi '-' na rez direktno To sto ti sad odradilo, je skinulo rdju sa jedne elektrode na drugu a ne sa rezervoara na elektrode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti stavi '-' na rez direktno To sto ti sad odradilo, je skinulo rdju sa jedne elektrode na drugu a ne sa rezervoara na elektrode. uradio sam kao sto si mi rekao i rezultat je vec vidljiv. ostavicu tako preko noci pa cu videti sta ce se desiti. hvala na ispravci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema, samo ti nju sredi da se sija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Карбиииии....!!! Па, мајка му стара.... Дешава ли се нешто? Како напредују радови? Којекуде, све очекујем да ћеш писати шта си радио... докле си стигао... шта је следеће... Кад оно, међутим! Шта кочи? може ли се, како помоћи? Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra zanimljivo, pratim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan U bre, ako si do sad krčkao rezervoar u sodi, verovatno više nemaš rezervoar ;D Šta ima novo? Dokle je stiglo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan U bre, ako si do sad krčkao rezervoar u sodi, verovatno više nemaš rezervoar ;D Šta ima novo? Dokle je stiglo? Ma neee! imao sam dosta posla u perionici, a i tapaciranje me pretrpalo. rezervoar je ociscen i sredjen. evo slike kada sam zvrsio ciscenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 21, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Bljak!!! ;D Ako još nešto iskoči odatle i kaže ti "tata", slobodno ga zatuci. Laže! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan sada je na redu peskiranje. skupljam novac da odem do blaca da odradim i to. raspitivao sam se i za niklovanje. treba da pozovem neku firmu u simanovcima da mi kazu cene. masinu jos uvek nediram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Bljak!!! ;D Ako još nešto iskoči odatle i kaže ti "tata", slobodno ga zatuci. Laže! ;D ;D ;D ha ha ha, dobra fora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 21, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Javi cene i uslove i sve to, za niklovanje (ili 'niklovanje' ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Bljak!!! ;D Ako još nešto iskoči odatle i kaže ti "tata", slobodno ga zatuci. Laže! ;D ;D ;D xaxaxaxxaxaxaxxaxaaa,,,, ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan 'ае, дај једну фотографију унутрашњости резервоара, након третмана... Да видимо како је испало. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan 'ае, дај једну фотографију унутрашњости резервоара, након третмана... Да видимо како је испало. hocu ali ujutru. zaboravio sam da ga slikam veceras. danas mi i nije dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvezim temu sa jednom lepoticom a nadam se da ce tvoja biti i lepsa samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...