b2man 237 Napisano Octobar 8, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2004 god, u odlicnom stanju. Presao nepunih 20 000 km Kod mene je od pocetka sezone 2010. i sa njim sam presao spokojnih 8000 km. Apsolutno nije bilo problema niti ih ima u naziranju. Od opreme ima: acerbis stitnike za ruke silikonske rucice poviseni vizir sa krilcem (uz motor ide i originalni vizir) kres barovi sediste (znam da je neko brendirano, ali sam zaboravio koje je. pogledacu pa cu napisati) givi wingrack-ovi, tj nosaci bocnih kofera givi nosaci za topcase givi maxia 52 litre givi naslon na topcase-u za suvozaca scotoiler beeper na migavcima gume skoro nove (95%) cena motora 4300 eur. zamene me ne zanimaju. teleforn: 064/8245-410 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 425 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda gresim ali zar ovaj model nije pravljen od 2005,crne felne,prozirni migavci... Inace motor je kao lutka. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Octobar 9, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mozda gresim ali zar ovaj model nije pravljen od 2005,crne felne,prozirni migavci... Inace motor je kao lutka. :o restyle model je pravljen od kraja 2004 (cini mi se od novembra ili decembra). Pored belih migavaca i crnih felni, razlika je i u natpisu na bocnim plastikama. Na "starom" je to bila nalepnica, a ovde su 3d slova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 10, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, razlika izmedju starijeg i novijeg je i u boji guvernale, kod novijeg je drugaciji auspuh, i sediste je malo drugacije kod novog modela. Takodje ima male razlike u boji kontrolne table i kazaljki Inace, znam motor, u fenomenalnom je stanju, utegnut, sa puno opreme. Pozdrav Darku, i zelim brzu prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Novembar 2, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan u zimskom periodu moguc mali popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je predivan.Koje je sediste u pitanju?Sa srecom da ga prodas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 2, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Sedishte mi lichi na Bagster..sad... jel' original ili domaca verzija, koja je takodje odlichna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Novembar 3, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan sediste je Bagster, Kupljeno je u: Hamburg, Germany. Ne znam kakva je domaca radinost, ali Bagster pomera granice (u smislu da je TA neudoban za duga putovanja). Suvozacica je prezadovoljna sto se udobnosti tice, i sto je najvaznije, ne naskace na vozaceva ledja pri naglim kocenjima. Ko je u mogucnosti da ga pazari, najtoplije preporucujem. mislim da imam i neke fotke gde se sediste bolje vidi. cim ih pronadjem, postavljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nikakve zamene + doplata ne dolazi u obzir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Novembar 5, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nikakve zamene + doplata ne dolazi u obzir? ne zanimaju me zamene iz razloga sto sam vec nasao potencijalno buduci bajk. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 16, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koga zanima motor ovog tipa, ovaj je definitivno bez greske. Perfektan je u svakom pogledu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 17, 2010 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan predivan i predobar motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 5, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' bi prodao top case odvojeno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Februar 6, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo me, sa malim zakasnjenjem. ako buduci kupac zeli bajk bez top-case-a, onda cemo da pravimo dogovore. za sada bih ga ostavio "u kompletu". 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 237 Napisano Mart 24, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...