Goblin 239 Napisano Decembar 17, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce pokupih kola s namontiranim novim tablicama i zalepljenom nalepnicom, sedoh i oterah kuci! Kasnije, dobih i pivo od uzicke ekipe s kojom se druzim jer mi je Losmi, trazeci da tablice ne sadrze slova s kvacicama, izdejstvovao tablicu BG - ... - UE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Letos registrovao motor kod Losmija, sve ekspresno, ali se tada nisam oglasio, hebi ga, nisam bio aktivan na forumu. Ali sada imam priliku da ispravim gresku: Juce dosao na red i auto. Svratio u toku popodneva. Dok je ekipa radila papire i tehnicki pregled, Losmi i ja (u par minuta koliko mu nije zvonio mobilni ) popismo kaficu i dogovorismo ostale detalje. S obzirom da onu zgradurinu u Ljermontovoj ocima ne mogu da vidim, u obzir nije dolazila ni jedna druga kombinacija do ona da Losmi radi "ful" varijantu tj. dobije od mene ovlascenje, pare i sve sam zavrsi. Takav je dogovor i pao. Ocekujuci da zbog strajka policije ne ide sve bas glatko, pomirih se sa tim da mi za danas ne gine voznja GSP-om. "Ujutro, do 9 sati, sam kod tebe sa gotovom registracijom i stavljamo nove tablice", glasilo je njegovo obecanje . "Dobro, kako ti kazes", "Cao, vidimo se..." Zar se neko usudi da sumnja da je moglo biti drugacije? Mozda, da sam ja ili neko drugi u pitanju. Ali, jedan je Losmi!!! Jutros, u 8,40 stize Losmi sa tablicama i ja se u 9,00 odvezoh u nove radne pobede . Losmi care, necu te menjati ! Matori,nemoj da me toliko hvalis,uobrazicu se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Letos registrovao motor kod Losmija, sve ekspresno, ali se tada nisam oglasio, hebi ga, nisam bio aktivan na forumu. Ali sada imam priliku da ispravim gresku: Juce dosao na red i auto. Svratio u toku popodneva. Dok je ekipa radila papire i tehnicki pregled, Losmi i ja (u par minuta koliko mu nije zvonio mobilni ) popismo kaficu i dogovorismo ostale detalje. S obzirom da onu zgradurinu u Ljermontovoj ocima ne mogu da vidim, u obzir nije dolazila ni jedna druga kombinacija do ona da Losmi radi "ful" varijantu tj. dobije od mene ovlascenje, pare i sve sam zavrsi. Takav je dogovor i pao. Ocekujuci da zbog strajka policije ne ide sve bas glatko, pomirih se sa tim da mi za danas ne gine voznja GSP-om. "Ujutro, do 9 sati, sam kod tebe sa gotovom registracijom i stavljamo nove tablice", glasilo je njegovo obecanje . "Dobro, kako ti kazes", "Cao, vidimo se..." Zar se neko usudi da sumnja da je moglo biti drugacije? Mozda, da sam ja ili neko drugi u pitanju. Ali, jedan je Losmi!!! Jutros, u 8,40 stize Losmi sa tablicama i ja se u 9,00 odvezoh u nove radne pobede . Losmi care, necu te menjati ! Matori,nemoj da me toliko hvalis,uobrazicu se... Samo pisem kako je bilo... ... ljubazno, brzo, efikasno, onako kako i kazes... A sto se mene tice mozes i da se uobrazis. Samo nastavi da radis ovako kao do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Osim što nam piju krv i otimaju zelene novčanice.. gospoda plavi i štrajkuju.. Ko je danas trebao da polaže vozački.. takođe ga je izduvao.. Lepo je imati drugara koji ti završi registraciju za dva sata u ova krizna vremena jbga..hitan slučaj Lošmi care.. nećemo da te menjamo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Osim što nam piju krv i otimaju zelene novčanice.. gospoda plavi i štrajkuju.. Ko je danas trebao da polaže vozački.. takođe ga je izduvao.. Lepo je imati drugara koji ti završi registraciju za dva sata u ova krizna vremena jbga..hitan slučaj Lošmi care.. nećemo da te menjamo Za drugara Vlajka nam nije tesko bilo i ulje da mu zamenimo na kanalu...jeste da je ulje Dijamant ali ipak Mazda je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 22, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moliću lepo da u sklopu vašeg objekta ubacite i perionicu sa prsatim plavušama.. Može i neki šank na proleće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 24, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Moliću lepo da u sklopu vašeg objekta ubacite i perionicu sa prsatim plavušama.. Može i neki šank na proleće dopunio bi se, mogao bi i neki roštilj, kotlic i sl. sa lepinjama i kajmakom. barem mjesta ne fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 27, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Moliću lepo da u sklopu vašeg objekta ubacite i perionicu sa prsatim plavušama.. Može i neki šank na proleće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Moliću lepo da u sklopu vašeg objekta ubacite i perionicu sa prsatim plavušama.. Može i neki šank na proleće Napraviš diverziju i ubaciš sa plavom perikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Decembar 27, 2011 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nastavio odlicnu saradnju sa Loshmijem. Registrovan auto, svi srecni i zadovoljni. Bravo Milose! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Kaže mi danas koleginica (kojoj sam još letos preporučio GM moto) da je ''na neviđeno'' prenela preporuku prijateljici koja je potom bila veoma zadovoljna profesionalnošću i ekspeditivnošću Miloševe agencije. E, sada će i ova (prva) da poslove oko registracije vozila poveri Milošu. Baš sam se lepo osećao znajući da je neko koga sam preporučio bio tako poslovan i korektan. Nažalost, tako nešto je danas retkost. Bravo Miloše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Milence, znas i sam da sam prosle godine imao udes. Zanima me da li cu, i koliko platiti skuplje ove godine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batakole 13 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Kawasaki 450LTD Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da nam kaze da li i za motocikle starije od 15 god. vazi zakon kao za vozila, da mora na tehnicki pregled svakih sest meseci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Januar 9, 2012 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da važi od 1. januara ali se još ništa ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 9, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Milence, znas i sam da sam prosle godine imao udes. Zanima me da li cu, i koliko platiti skuplje ove godine.... Ako steta nije naplacena od osiguranja a koliko znam nije u tvom slucaju,nece ti biti skuplje osiguranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 9, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da nam kaze da li i za motocikle starije od 15 god. vazi zakon kao za vozila, da mora na tehnicki pregled svakih sest meseci? Jos nista se ne zna sto bi rekao Čika Rajko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 9, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li godina proizvodnje 1992. znaci da je motocikl stariji od 20 godina (zbog registracije) ili mora da bude 1991.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Deki,vodi se preko 20god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja registrovao skoro dva auta srecan i presrecan uslugama i brzinom radnog kadra kao i sto je bilo do sad! od marta moped...i tako u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan ja registrovao skoro dva auta srecan i presrecan uslugama i brzinom radnog kadra kao i sto je bilo do sad! od marta moped...i tako u krug Hvala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Januar 21, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Juce registrovao auto, u maju cu motor a kako je dobro losmi odradio odjavicu tetkin auto da bi njega mogao ja da reg kod losmija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Petak, ćerka kupila lepi auto i gde sad da jurimo registraciju, čekamo u redovima, gužva na sve strane neopišljiva...tu je naš dobri i prepošteni Miloš , došli kod njega oko 11h, već oko 15h je doneo i nove tablice i sve papire. Bravo druže i hvala na brzini i poslovnosti Rece cika Rajko ili ti Arakis... A ja kazem,hvala i nema na cemu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 1, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја до сада два пута регистровао ауто, два пута мотор......само речи хвале.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 2, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Losmi, aj izradi nekog za lovu, ne registruj mu na vreme, naplati mu nesto skuplje al nemoj mene. Cisto da rasplamsamo temu, ovako postaje monotono 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 2, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja čuo da će Lošmi da postane glumac očekujte ga na sos-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...