Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 20, 2010 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan neosporavam njenu tehnicku savrsenost, ali dizajn..ufff....nesvidja mi se taj pravac u kojem se ide sa dizajnom sportskih motora u zadnjih 5-6 godina, premala prednja maska (nikakva zastita od vetra) , rep pretanak (nema mesta ni za prvu pomoc) i previse izdignut do besvesti (sedis na mudima umesto na guzici) a posebno mi se nesvidja auspuh na ovoj Hondi, uzas jedan... Zadnji CBR u ovom segmentu koji mi se svideo je 954 iz 2002, ali ubedljivo NAJLEPSI CBR je model 900RR iz 1996 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Staje prva pomoc ispod zadnjeg sedista,a da sedis na mudima ziva istina. Moras da se pomeris malo nazad i stvar resena, jedino onda boli trtica, jbg nesto mora.. Ove nove boje i nisu nesto, ocekivao sam vise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokac 5 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 32 postova Motocikl: Honda 600F F4 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim prednjim krajem ni ne lici na neki ozbiljan R model..... Vise mi deluje na neku pitomiju varijantu F-a...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...