ugac 1150 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da prodajesh nishta zasebno. Nije fora da sledeci vlasnik nema sve u kompletu. Velika je muka kompletirati motor orginal delovima, a nishta lakshe raskupusati ga. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je danas gledao motor. Kaze da izgleda mnogo bolje nego sto je mislio,ali i da ima nekih delova koje bi trebalo zameniti (nije mi rekao sta). Ceka nekog tipa da mu javi cenu tih delova i ima li ih uopste,pa ce da odluci uzima ili ne. Kaze da moto lepo radi,menjac ga je odusevio i samo mi je krivo sto mi ne rece sta fali motoru,a meni nije palo na pamet da ga pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Octobar 10, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan najvise mu fali novi gazda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Octobar 15, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Otisao autobus... :'( Ali je stiglo nesto novije... :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...