Sablast 0 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko prodaje ili moze da napravi i montira centralni stender za Horneta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan imaš na www.louis.de sw motech. za tvoj motor je 150 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sablast 0 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB600F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bojane pogledacu ali sto je mnogo, mnogo je mamicu im. Mada sam to i ocekivao. )))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam centralne od CBR600F4 pa se raspitaj da li mozda odgovaraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...