Jump to content

Moto Zajednica

Sablast

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Sablast

  • Rođendan 29.03.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda CB600F

Sablast's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Sablast

    Odlazak

  2. Hvala pronto i Biker Q vasa pomoc zlata je vredna. Jel imate neki jos neki savet mozda gde da kupim antifriz (posebno te gotove mesavine sa inhibitorima) i od kog proizvodjaca a da Vi imate dobro iskustvo sa njim? Hvala jos jednom.
  3. Jer moze neko da da savet koju tecnost(coolant) uzeti za Hondu Strsljena? U zadnjem (rezervnom) sudu nemam nista,kao da je isusilo i nejverovatnije da cu dodati destilovane za prvo vreme dok ne uzmem neki antifriz da ceo zamenim. I ako neko ima iskustvo koliko je potrebno tecnosti za zamenu celog antifriza pokusavam da nadjem u manualu, cini mi se da pise 2L, ali nisam siguran. Unapred hvala svima!
  4. Japanx, Mozes li mi reci gde se nalazi tvoja firma, dosao bih da kupim taj komplet za poliranje, mozda bih doneo i kacigu da vidis o kakvom je ostecenju rec i da li ima svrhe da kupujem to. I da hocu da kazem da ostecenje nije do bele plastike samo je povrsinsko ali sivkasto. Hvala unapred. Pozdrav.
  5. Pravo da ti kazem mislim da nema kamera a i nisam sacekao policiju jer vise bi mi problema napravili nego sto sam ih vec imao. Zamisli jos da ustanove da sam isao brze od predvidjene brzine za tu deonicu. Cinjenica je da sam ja kada je ovaj zastao da prodje raskrsnicu ubrzao misleci da je zbog mene zastao i da mu se zuri, a on idiot bas u mom ubrzanju krene da prolazi. Opet da sam zvao policiju ispitivali bi me ko zna koliko a nije mi bilo bas dobro i gledao sam da odem sto pre do doma zdravlja. Nisam mnogo razmisjao u tom momentu. Ima ono kad kaze Rodni Delboju:"Delboj nesto sam razmisljao"..a ovaj mu odgovoara "Nemoj Rodni vec imamo dovoljno problema", e tako sam i ja. Pa u bolnici sam ih cekao posle pregleda jedno minimum 40 minuta ko kreten i naravno nisu dosli. Ma samo molim boga da ovog kretena sto je prosao raskrsnicu muci nesanica i griza savest...cak i da kazemo da on sve to nema...vraca se sve ..ovaj zivot je jedan veliki krug i vratice mu se. Od ovih ljudi sto su mi prisli nazalost niko nije video sta se desilo oni su svi pomislili da sam se ja strovalio zbog necega na putu. Sve je to jedna velika skola pa i kada pomislis da neki vozac misli jedno ne mora da znaci da si u pravu. Sa saljive strane gledano to ti je kao kada zene glume pipirevku pa nikad ne znas da li je DA stvarno DA i NE stvarno NE. )))))
  6. Kada sam procitao temu "Drugi pad i kraj sezone" podcetilo me na moje slucajeve. Pao sam letos na Adi skroz glupavo na travi pri brzini od 10 km/h, ali to je tako glup pad da ge ne bih opisivao. Ovaj drugi se desio sad u utorak. Vozac sa belim automobilom(nisam u brzini prepoznao model) presekao me na raskrsnici kod Fontane(i njemu i meni je zeleno ali je on presekao moj put sa prvenstvom prolaza)i ja sam naglo zakocio da ga ne udarim i proklizao sa motora. Tako smo se i ja i motor vucarali jedno 7 -8 metara po nasem preskupom asfaltu(onaj sto ga placamo zlatom pri registraciji). Ovaj sto je prosao raskrsnicu naravno produzio u Otona Zupznacica("pobegao"). Imao sam kacigu, gladijator jaknu, rukavice trkacke, pojas ispod jakne i patike sa protektorima ali i teksas farmerke(na zalost). Ostadoh tako na sredini raskrsnice da lezim i sreca da me nijedan drugi auto nije pokupio jer to bas ume da bude gusta raskrsnica. Prisao je neki momak koji je stao sa Audijem u kome je vozio porodicu i jedan stariji covek (koji je legenda iz kraja) da mi pomognu i sreca da jos ima dobrih ljudi. Bio sam posle u bolnici i nista nisam polomio ali sam povredjen i ugruvan sa cele leve strane tela i desna saka mi je povredjena od udarca. Nije toliko bas strasno sem sto su mi izasle modrice i moram da ih mazem i pijem lekove za bolove i saniranje. Kako prolaze dani pocinjem da osecam bolove tamo i gde ih nije bilo sto me malo brine, mada ovi drugi bolovi prolaze. To je jer se polako hlade misici(iskustvo od dugogodisnjeg vezbanja)))). Motoru ogrebana zadnja plastika, kres ped sa leve strane prilicno oguljen, nozica menjaca ugruvana pa mi sad zapinje za sipku sto radi prenos do kvacila, ne radi mi svetlo za neutral i ulubljen bar-end(krajevi)leve rucice ovo drugo nisam ni gledao, samo sam ga odveo do garaze koja je sreca 200m odatle. Kazem hvala Bogu sto sam u sutini dobro i sto nije proslo gore!
  7. jesi sablast il si wisdom... ninja ili minja...

  8. Ima li neko ideju kako reparirati ogrebanu kacigu? Ogrebao sam je pre neki dan prevukavsi je slucajno preko zida u hodniku i ima ostecenje velicine R=2cm. Sta bi moglo da se nanese sem lakova, da li ima nade da se ispolira..itd. Mnogo me nervira. Inace kaciga ja crno sjajna Marushin 999NX sa chrome silver vizirom. Hvala unapred svima.
  9. Hvala Bojane pogledacu ali sto je mnogo, mnogo je mamicu im. Mada sam to i ocekivao. ))))))
  10. Interesuje me da li neko prodaje ili moze da napravi i montira centralni stender za Horneta?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja