spdzlla 0 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem levi fuzaster za Hondu VFR 750 RC36. Broj telefona 064/3680213. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan JESTE LEVI ALI NE ZNAM ZA KOJI JE MOTOR!!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da nije slučajno isti na RC024? taj možda imam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan da nije slučajno isti na RC024? taj možda imam.. mislis na RC24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim,nego misim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam ga. Hvala na ponudama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim,nego misim ;D A sta ti je to na slici?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...