Tošbo 214 Napisano Jul 2, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Juan je napisao: Burke, ti kao da si majstor a ne klijent- ne crni ga odma', mozda je akumulator crko, bendiks ('bes li ga sta sve ima). Za pocetak vidi prespoji ako hoce da zavergla, posle ispusti ulje vidi da li nema nekih primesa- opiljaka, pa ako je i to ok, kreni odozgo da otvaras- vidi lanac bregastih da nije riknuo. Kao pojedine majstore da slusam: -trokira mi nesto -izgoreo ventil -zvecka mi nesto -au smrdi mi na radilicu garant... Teraj kod nekog majstora da pregleda, proste su to masine. Sent from my 2201117PG using Tapatalk Ma znam ja šta sve može da bude Leteći ležaj, klipni prstenovi, blokiran zamajac anlaserom, rasturiću ja to redom, nego da vidim da l ima neki uobičajeni kvar za GS-a Ne vergla, ulje je okej, ne vrti točak u trećoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Jul 4, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Postoji velika šansa da će ići u delove, pa ako nekom treba nešto, može u pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Jul 17, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Je l ima neko da proda ispravnu mašinu od gsa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan2507 0 Napisano Jul 26, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, u potrazi sam za masinom do 500cm2 pa mi je Gs medju prvim favoritima..ako neko ima na prodaju stariji model neka ponudi.. Moze i na br whats app viber 060 359 71 39 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Avgust 6, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi glava sa ventilima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Avgust 6, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Tošbo sta ti je bio problem sa masinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Avgust 6, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, MatorKonj je napisao: @Tošbo sta ti je bio problem sa masinom Udario klip o ventil Pukla vođica ventila Glava otišla Ostalo sve okej Španer okej Cilindri okej Klipovi bez pukotine osim ulubljenja bez ventila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Avgust 6, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Tošbojel razlog stizanja to sto je pukla vodjica ili nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Avgust 6, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, MatorKonj je napisao: @Tošbojel razlog stizanja to sto je pukla vodjica ili nesto drugo E to ne bih znao da ti kažem Ali sve jako lepo izgleda sem vođice i ventila Tako da mi je vođica najsumnjivija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Avgust 7, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Видех овде у Босни да има неколико комада за делове, ако некако треба да помогнем ту сам. Не знам какво је ту стање са деловима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Avgust 7, 2023 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na ebay u nemackoj, u raznim kombinacijama i po raznim cenama. Prelistaj malo, mozda i nadjes nesto sto ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Avgust 7, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, John159 je napisao: Видех овде у Босни да има неколико комада за делове, ако некако треба да помогнем ту сам. Не знам какво је ту стање са деловима. E hvala ti puno, ali mislim da neće trebati Našao sam glavu s ventilima za 8000, a i nije toliko daleko pa ću otići da pogledam i pokupim E sad me brine razlog zašto je klip udario o ventil, nadam se da se neće opet desiti, možda je prezubčio ili tako nešto Kad sam skinuo glavu, video sam da je nov dihtung glave i dihtung poklopca glave motora (ventil dekle) Moguće da neko nije uzubio kako treba Okačiću kasnije sliku vođice i ventila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9533 Napisano Avgust 7, 2023 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Avgust 7, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Lanac je dobar, španer lanca je problem, otvorio se skroz i zaglavio je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Avgust 7, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Je l ima neko manual za gsa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Avgust 7, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ima ima. Suzuki_GS_500_E_F_1989-2009_Service_Manual.pdf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Avgust 7, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Čim dođem u bg, častim pivo pre 28 minuta, P.S. Dzon je napisao: Ima ima. Suzuki_GS_500_E_F_1989-2009_Service_Manual.pdf 15.03 MB · 1 download 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Avgust 17, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je nosac rucice kvacila i retrovizora za gs i pasuje li od jos nekog modela ako ima neko ideju gde da probam da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 17, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da pasuje od Bandit 400-600, Katana 600-750. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Septembar 5, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Друштво, кратко питањце... Прошле године негде у шестом месецу сам радио репарацију вила на GS-у, тачније одвезао код мајстора и он то одрадио. Ове године приметим да ми вила балави и опет одвезем код истог. У недељу сео на мотор, и изгледа ми као да се поновно забалавила вила. Да ли је реално да опет семеринг пушта или шта... Рече ми мајстор да су федери стари (опруге или као већ се тачно назива), да је дошло до замора али зар то утиче на семеринге? Морам видети имам ли слику где па да поставим каква је сада вила... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 5, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj majstora, nema opruga veze sa tim. Proveri kakav ti je hrom na štapovima, ako se ošteti, korodira, hoće da pojede semering, a možda su semerinzi govno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Septembar 5, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Било је тачкица по хромираном делу, те рече мајстор да је скинуо их (претпостављам шмиргл и полирање) како би их средио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 5, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nekad prosto ne može da se izvuče oštećenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Septembar 22, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Imam komplet mašinu u delovima na prodaju, anlaser, namotaji, magnet, sve povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srba021 17 Napisano Decembar 13, 2023 U prolazu, 11 postova Lokacija: Futog Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, od skoro sam vlasnik GS500. Svasta na forumu moze da se nauci. Motor je 2000god i polako cu da ga pripremam za sezonu.. Ulje ,filter, akumulator,pakne.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...