trn 1 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan dali neko ima ili mozda zna gde bih mogao da nabavim slikice za komp od satova za gs da idem kod fotografa da mi stampa nove posto su mi ovi cajgerii u satovima izbledeli ludilo i nista se ne vidi kako treba a ne mogu da nadjem nigde slike da mu dostavim da mi odstampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 13, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan dali neko ima ili mozda zna gde bih mogao da nabavim slikice za komp od satova za gs da idem kod fotografa da mi stampa nove posto su mi ovi cajgerii u satovima izbledeli ludilo i nista se ne vidi kako treba a ne mogu da nadjem nigde slike da mu dostavim da mi odstampa http://gstwins.com/gsboard/index.php?topic=60597.0 ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 132 Napisano April 13, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam petljao danas i vise ne curi,sad mi levi isti kao desni. Gumice su zrele za zamenu i onaj "bakarni deo vrlo lako izlazi iz lezista pa verovatno da i tu malo pusta.Motor bolje radi,zamenio sam i svecice pa cu videti kad malo provozam koje su boje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan dali neko ima ili mozda zna gde bih mogao da nabavim slikice za komp od satova za gs da idem kod fotografa da mi stampa nove posto su mi ovi cajgerii u satovima izbledeli ludilo i nista se ne vidi kako treba a ne mogu da nadjem nigde slike da mu dostavim da mi odstampa http://gstwins.com/g...p?topic=60597.0 ovo? da, ima ovde kod nas u mitrovici neki lik u fotografskoj radnji stampa cajgere stampao mom drugaru za juga extra ispali al je morao ne netu da nadje u pravoj rezoluciji tj kad ose odstampa da je to to a mene ubi ceo dan trazim i da me ubijes nema poludeo sam a moji su totalno propali skroz se posvetleli od sunca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 21, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i sa fabrickim farom, nekako mi i lepsi sada, ili je to zbog promene...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto Alekre rece, okrugli far je institucija! Jesi li mu zamino i puza u tocku ili samo far? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se vozio i nesto mi na 6k rpm pocinje da trza kao da nema goriva dovoljno,cim smanjim gas drzi se normalno.Izgleda su karbovi los nivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 22, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Sto Alekre rece, okrugli far je institucija! Jesi li mu zamino i puza u tocku ili samo far? Far i gumu, dosta za sada, skoro 100€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano April 22, 2013 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan znaci motor je preporodjen sa okruglim farom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 22, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan znaci motor je preporodjen sa okruglim farom potpuno se slazhem! izgleda vrhunski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 132 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Extra je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 40 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Moj GS-500 je danas dobio nove gume. Posle 8 godina i 15.000 km, skinute Bridgestone prva ugradnja i stavljene nove, takodje Bridgestone BT45, kao direktna zamena. Gume kupljene kod Radulovica u Beogradu, a zamenjene i balansirane kod "Rizzardo" Djordja u Cacku (064-145-05-05). Vulkanizerski rad za svaku pohvalu, pazljivo skidanje i namestanje nove gume bez grebanja bandasa. Vrhunsko balansiranje na novoj masini sa dodatkom adaptera za motorciklisticke tockove. Cena guma je oko 20.000 par (kupljene prosle jeseni na kraju sezone), a zamana i balnasiranje (sa skinutim tockovima) 1.300din. Prva probna voznja sa novim gumama je dala vecu razliku na bolje - od ocekivanja! Meksa i udobnija guma, lepse lezi i lepi se za asfalt, motorcikl zanacajno upravljiviji. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko od vas ima iskustva sa spanovajem lanca bregaste?Bio sam juce kod majstora sinhronizirao mi je karbove i sad stvarno lepo radi ali mi se cuje lanac.Objasnio mi je kako i gde se spanuje ali opet voleo bih da konsultujem i nekog od vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano April 24, 2013 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan GS500 ima automatski spaner sa oprugom koja lanac konstantno drzi napregnutim koliko je potrebno, nema tu nista da se steluje, moguce da ti je spaner za zamenu ili lanac, a mozda i oboje. Jedino postoji mogucnost da nemas originalni spaner nego da je stavljen onaj manualni sa sarafom i kontra maticom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 24, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Moze i da ga nategne rucno, bice bolje. Ima metoda opisana u heynesovom manualu, probao sam i ja to ali ne mogu napamet da se setim kako ide. Inace prodao sam suzanu danas da tako kazem. U petak ide sa novim vlasnikom nakon sto zavrsimo prenos vlasnistva. Kao i sto sam mislio, prvi koji je dosao da je pogleda- kupio ju je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 132 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Super,sta ces da uzmes sad?> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze, stvarno prelep primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan super brate, dobar je primerak bio a sad 100ks? a za shpaner nisam bash siguran, ima onaj shraf na shpaneru koji se odvrne i tako popushtash shpaner al kad pustish taj shraf opruga ga iznutra vrati u nategnuto stanje, tj gurne ga unutra da zategne lanac. ne znam dal mozhe i da se zategne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na prodaji...a sad ce da padne neka nova makina Na koji R prelazis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano April 25, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i da ga nategne rucno, bice bolje. Ima metoda opisana u heynesovom manualu, probao sam i ja to ali ne mogu napamet da se setim kako ide. Inace prodao sam suzanu danas da tako kazem. U petak ide sa novim vlasnikom nakon sto zavrsimo prenos vlasnistva. Kao i sto sam mislio, prvi koji je dosao da je pogleda- kupio ju je Ja bas danas uzeo akumulator i hteo da prodam skuter, pa da se dogovaram s tobom! Nema veze, bice motora i zajebancije, samo nas nece biti! U svakom slucaju, neka je sa srecom i nadam se da ce i novi vlasnik postati deo ove teme i foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 25, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Jbg bar ce otici normalnom coveku, a ne nekom napaljenom klincu koji odmah pita koliko moze da ide. Trebalo je da uzmem 600 ccm ali bice srad 750, jer mi je izleteo jedan daleko ispod cene. A sto se tice spanera skine se skroz, nategne se, vrati se i onda se odpusti da izbaci zategas. Nakon toga taj centralni sraf malo okrenuti na levo i on ce jos malo nategnuti lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano April 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg bar ce otici normalnom coveku, a ne nekom napaljenom klincu koji odmah pita koliko moze da ide. Trebalo je da uzmem 600 ccm ali bice srad 750, jer mi je izleteo jedan daleko ispod cene. A sto se tice spanera skine se skroz, nategne se, vrati se i onda se odpusti da izbaci zategas. Nakon toga taj centralni sraf malo okrenuti na levo i on ce jos malo nategnuti lanac. al i dalje ostaje verni Suzukista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 25, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Jbg bar ce otici normalnom coveku, a ne nekom napaljenom klincu koji odmah pita koliko moze da ide. Trebalo je da uzmem 600 ccm ali bice srad 750, jer mi je izleteo jedan daleko ispod cene. A sto se tice spanera skine se skroz, nategne se, vrati se i onda se odpusti da izbaci zategas. Nakon toga taj centralni sraf malo okrenuti na levo i on ce jos malo nategnuti lanac. al i dalje ostaje verni Suzukista samo shto je uzeo smrada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 25, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze bitno da ne smrdi (ulje) iz auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano April 25, 2013 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze bitno da ne smrdi (ulje) iz auspuha eee ja bi rado posedovao Suzuki RG500 gamma pa makar smrdeo dvotaktol iz auspuha, nebi mi skinuo osmeh sa lica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...