Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GS 500 ('89-'00, '01+, '04+ F) - svasta ponesto o njemu

Recommended Posts

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: suzuki gs500

dali neko ima ili mozda zna gde bih mogao da nabavim slikice za komp od satova za gs da idem kod fotografa da mi stampa nove posto su mi ovi cajgerii u satovima izbledeli ludilo i nista se ne vidi kako treba :/ a ne mogu da nadjem nigde slike da mu dostavim da mi odstampa

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

dali neko ima ili mozda zna gde bih mogao da nabavim slikice za komp od satova za gs da idem kod fotografa da mi stampa nove posto su mi ovi cajgerii u satovima izbledeli ludilo i nista se ne vidi kako treba :/ a ne mogu da nadjem nigde slike da mu dostavim da mi odstampa

http://gstwins.com/gsboard/index.php?topic=60597.0

ovo?

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: U potrazi....

Nesto sam petljao danas i vise ne curi,sad mi levi isti kao desni. Gumice su zrele za zamenu i onaj "bakarni deo vrlo lako izlazi iz lezista pa verovatno da i tu malo pusta.Motor bolje radi,zamenio sam i svecice pa cu videti kad malo provozam koje su boje...

picture014vz.jpg

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: suzuki gs500

http://gstwins.com/g...p?topic=60597.0

ovo?

da, ima ovde kod nas u mitrovici neki lik u fotografskoj radnji stampa cajgere stampao mom drugaru za juga extra ispali al je morao ne netu da nadje u pravoj rezoluciji tj kad ose odstampa da je to to a mene ubi ceo dan trazim i da me ubijes nema poludeo sam a moji su totalno propali skroz se posvetleli od sunca

• Svrati ponekad, 151 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Danas sam se vozio i nesto mi na 6k rpm pocinje da trza kao da nema goriva dovoljno,cim smanjim gas drzi se normalno.Izgleda su karbovi los nivo :stabre:

• Svrati ponekad, 139 postova
  • Motocikl: SUZUKI GS-500

Zdravo,

Moj GS-500 je danas dobio nove gume.

Posle 8 godina i 15.000 km, skinute Bridgestone prva ugradnja i stavljene nove, takodje Bridgestone BT45, kao direktna zamena.

Gume kupljene kod Radulovica u Beogradu, a zamenjene i balansirane kod "Rizzardo" Djordja u Cacku (064-145-05-05). Vulkanizerski rad za svaku pohvalu, pazljivo skidanje i namestanje nove gume bez grebanja bandasa. Vrhunsko balansiranje na novoj masini sa dodatkom adaptera za motorciklisticke tockove.

Cena guma je oko 20.000 par (kupljene prosle jeseni na kraju sezone), a zamana i balnasiranje (sa skinutim tockovima) 1.300din.

Prva probna voznja sa novim gumama je dala vecu razliku na bolje - od ocekivanja! Meksa i udobnija guma, lepse lezi i lepi se za asfalt, motorcikl zanacajno upravljiviji.

Poz.

• Svrati ponekad, 151 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Jel neko od vas ima iskustva sa spanovajem lanca bregaste?Bio sam juce kod majstora sinhronizirao mi je karbove i sad stvarno lepo radi ali mi se cuje lanac.Objasnio mi je kako i gde se spanuje ali opet voleo bih da konsultujem i nekog od vas.

• Hronični Motociklopata, 7364 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

GS500 ima automatski spaner sa oprugom koja lanac konstantno drzi napregnutim koliko je potrebno, nema tu nista da se steluje, moguce da ti je spaner za zamenu ili lanac, a mozda i oboje.

Jedino postoji mogucnost da nemas originalni spaner nego da je stavljen onaj manualni sa sarafom i kontra maticom

• suzuki rider, 365 postova

Moze i da ga nategne rucno, bice bolje. Ima metoda opisana u heynesovom manualu, probao sam i ja to ali ne mogu napamet da se setim kako ide.

Inace prodao sam suzanu danas da tako kazem. U petak ide sa novim vlasnikom nakon sto zavrsimo prenos vlasnistva. Kao i sto sam mislio, prvi koji je dosao da je pogleda- kupio ju je :takoje:

post-10285-0-30335300-1366835707_thumb.jpg

• Podržavam 1

super brate, dobar je primerak bio :)

a sad 100ks? :D

a za shpaner nisam bash siguran, ima onaj shraf na shpaneru koji se odvrne i tako popushtash shpaner al kad pustish taj shraf opruga ga iznutra vrati u nategnuto stanje, tj gurne ga unutra da zategne lanac. ne znam dal mozhe i da se zategne :stabre:

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Futong 250

Moze i da ga nategne rucno, bice bolje. Ima metoda opisana u heynesovom manualu, probao sam i ja to ali ne mogu napamet da se setim kako ide.

Inace prodao sam suzanu danas da tako kazem. U petak ide sa novim vlasnikom nakon sto zavrsimo prenos vlasnistva. Kao i sto sam mislio, prvi koji je dosao da je pogleda- kupio ju je :takoje:

Ja bas danas uzeo akumulator i hteo da prodam skuter, pa da se dogovaram s tobom! :)

Nema veze, bice motora i zajebancije, samo nas nece biti! :P U svakom slucaju, neka je sa srecom i nadam se da ce i novi vlasnik postati deo ove teme i foruma. :)

• suzuki rider, 365 postova

Jbg bar ce otici normalnom coveku, a ne nekom napaljenom klincu koji odmah pita koliko moze da ide.

Trebalo je da uzmem 600 ccm ali bice srad 750, jer mi je izleteo jedan daleko ispod cene.

A sto se tice spanera skine se skroz, nategne se, vrati se i onda se odpusti da izbaci zategas. Nakon toga taj centralni sraf malo okrenuti na levo i on ce jos malo nategnuti lanac.

Jbg bar ce otici normalnom coveku, a ne nekom napaljenom klincu koji odmah pita koliko moze da ide.

Trebalo je da uzmem 600 ccm ali bice srad 750, jer mi je izleteo jedan daleko ispod cene.

A sto se tice spanera skine se skroz, nategne se, vrati se i onda se odpusti da izbaci zategas. Nakon toga taj centralni sraf malo okrenuti na levo i on ce jos malo nategnuti lanac.

al i dalje ostaje verni Suzukista :moto3:

al i dalje ostaje verni Suzukista :moto3:

samo shto je uzeo smrada :D

Nema veze bitno da ne smrdi (ulje) iz auspuha :D

eee ja bi rado posedovao Suzuki RG500 gamma pa makar smrdeo dvotaktol iz auspuha, nebi mi skinuo osmeh sa lica :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja