Loshmi82 348 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan vidis, mogao bih tacno i to da uradim... uopste mi nije palo na pamet to sa strugarom Taman mozes i da ih odneses na hromiranje...super izgleda i razbija monotoniju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Jul 10, 2012 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ljudi imam problem, pre neki dan mi je izgoreo osigurac (jedan jedini koliko sam video onaj od 20 A pored automata alnasera), sijalica pr. pozicije napravila sranje, zamenim osigurac upalim motor sve ok motor radi, medjutim kad sam vracao plastike uhvatim se za zice od regulatora napona a one skoro vrele jedva da mogu da ih drzim izmedju prstiju??? Merio napon punjenja ok od 13,5 do 14,2!!! Jel neko obracao paznju na svom gs-u na te zice dali trebaju da budu bas toliko vrele?? strah me da se ne zapalim negde!!! Kako je sijalica npr problem? Sta se desilo? Da li si siguran da je samo zbog sijalice otisao osigurac? To moras da proveris, jer mozda imas nekog tajnog potrosaca ili ono cuveno "vuce na masu" . MIslim da ne bi trebalo inace kablovi da se toliko greju. Da nisi mozda nasao resenje ovih dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan 100% kablovi ne smeju da se greju...pogotovo ne tako da ih jedva drzis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 10, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan vidis, mogao bih tacno i to da uradim... uopste mi nije palo na pamet to sa strugarom Taman mozes i da ih odneses na hromiranje...super izgleda i razbija monotoniju... a gde to ima i koja je cena? ja ove moje farbam svako mesec dana...otpada boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovde kod mene u kraju....firma DES... Cena je nesto bas smesno....sumnjam da je preko 500 din... Samo sto bi dva tri dana morao da vozis bez tegica....mislim da im toliko treba... Vidi se malo kod mene u galeriji...na bivsoj SUZANI...meni je bilo mnogo lepse nego crno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 10, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Samo mali savet....pre nego sto im odneses...osmirglaj ih do metala...hoce da smaraju kad im se odnese obojen komad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 34 Napisano Jul 11, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Da se prijavim u Zajednicu - kao novopeceni SUZUKI GS 500 ponosni vlasnik! Motoric jeste polovan, ali je mlad, malo presao i lepo ocuvan. Slede slike i iskustva - posle prvih predjenih kilometara... Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 34 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan Otkuda ja na Suzukiju? Ja sam stari zaljubljenik u Kawasaki KLE i resih ovog leta da realizujem ljubav. Posle tromesecne pretrage po raznim oglasima, putovanjima da pogledam motore, shvatio sam da cu veoma tesko pronaci KLE solidno ocuvan, mlad i sa meni prihvatljivom cenom! Onda sam se prebacio na ER 5. Veliki zaokret u koncepciji, ali je to i dalje Kawasaki, sve pogodnosti koje nosi 500cm klasa, ista kao KLE masina, ima ih i mladjih godista... Ali, nikako da mi se sklope tri komponente: lepo ocuvan motor + novijeg godista (npr. posle 2000) + i da bude po razumnoj ceni,recimo do 2KEu. Dizem ruke od Kawasakija i slucajno pogledam jedan Hyosung 250cm. Odusevljenje kakva je to masina i vrlo brzo sam shvatio da je meni sasvim OK najked 250-650cm. Ponuda tanka, a i ono sto ima - pretezno NEISPRAVNO. Znajuci da je Hyosung u tesnoj vezi sa Suzukijem, padne mi na pamet, zasto bih kupovao kopiju, kada mogu i original i setim se mog starog 500cm kandidata - GS 500! Prvo pogledam nekoliko Bandita i vidim da je to za mene preveliko u svakom pogledu. A onda, vrlo lako i brzo pronadjem moj GS motor 2003.g. sa 12.000km i veoma lepe estetske ocuvanosti. Prvo sam se plasio da li ja mogu da vozim GS-500? Dileme: polozaj sedenja, polozaj ruku i nogu, velika tezina itd... jedino sam znao da ja imam dovoljan budzet za kupovinu i da mogu da ga izdrzavam! Ja imam oko 20 tak hiljada Km na motorima sa menjacom, vecih od 50cm, pretezno "kineza". Dosta motora sam imao priliku da provozam i na kraju sam shvatio da mi jedino vec pomenuti KLE pase kao da sam rodjen na nejmu. Da se naviknem na Suzukija GS-500, bukvalno, bilo mi je potrebno oko 15estak minuta voznje, tj. 15estak predjenih Km!!! I sve je bilo na svom mestu, noge, ruke, komande, saradnja sa motorom... Malo je reci da sam SUZUKI brendom (GS 500) ODUSEVLJEN! Ekstremno kvalitetno napravljen motocikl od renomiranog svetskog proizvodjaca. Upravljivost (ciklistika) ogibljenje, kocnice, menjac, elastican motor (nemam pojma u kojoj sam brzini a masina veselo prima gas i povlaci) a udobnost - na prvom mestu! GS 500 je nekako utegnut motocikl, odise elegancijom, pojavom i snagom, zvukom... to je orkestar gde svako na najbolji nacin izvodi svoju deonicu - masina, gume, ogibljenje, aerodinamika... niko ne falsira i ne strci iz orkestara! Dizajn i color sema - nije ostavio ravnodusne ni moju zenu ni moje cerke! Svaku priliku koriste da se provozaju sa mnom kao suvozacice i pri tome same reci hvale, a ja na masini i ne primecujem da mi neko sedi pozadi. Svog GS-a sam pocastio sa 2.9L Motul 5100, 10w40 ulja, novim filterom ulja OX 411, novim NGK DPR8EA-9 svecicama, napumpao mu prednju gumu na 2.3 a zadnju na 2.9 bara... a on je meni uzvratio potrosnjom goriva, tek nesto malo vecom od 3L! NOVA LJUBAV JE RODJENA - I TO NA DUZE STAZE! Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo dve stvari zajednicke! GS-a, do duse moj je F, al' ista je to masina i iste jet kacige (ZEUS)! Do duse, ja je koristim za suvozaca, mada nekad i nju nataknem na glavu. Odlicna kaciga za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MICKO 88 4 Napisano Jul 14, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki gsxr srad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ljudi imam problem, pre neki dan mi je izgoreo osigurac (jedan jedini koliko sam video onaj od 20 A pored automata alnasera), sijalica pr. pozicije napravila sranje, zamenim osigurac upalim motor sve ok motor radi, medjutim kad sam vracao plastike uhvatim se za zice od regulatora napona a one skoro vrele jedva da mogu da ih drzim izmedju prstiju??? Merio napon punjenja ok od 13,5 do 14,2!!! Jel neko obracao paznju na svom gs-u na te zice dali trebaju da budu bas toliko vrele?? strah me da se ne zapalim negde!!! Kako je sijalica npr problem? Sta se desilo? Da li si siguran da je samo zbog sijalice otisao osigurac? To moras da proveris, jer mozda imas nekog tajnog potrosaca ili ono cuveno "vuce na masu" . MIslim da ne bi trebalo inace kablovi da se toliko greju. Da nisi mozda nasao resenje ovih dana? Sijalica se istopila unutra tj. one dve sipkice (elektrode,bem li ga kako da ih nazovem) koje drze vlakno su se spojile i zbog toga je vrisnuo osigurac, a sto se grejanja tice bio je los kontakt u onom konektoru i malo je nagoreo, isekao sam i spojio direktno zaletovao zice i sad je kao bog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jul 22, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde se mogu naci povoljno sajle za sat za gs500 1991 godiste? km sajla i sajla obrtomera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 22, 2012 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod BOBAN SAJLE.....verovatno mogu da naprave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod BOBAN SAJLE.....verovatno mogu da naprave... dzaba nemam sta da im posaljem kad sam ga kupio nije bilo ni starih sajli tako da nemam ni kako da im kazem niti pokazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 23, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod BOBAN SAJLE.....verovatno mogu da naprave... dzaba nemam sta da im posaljem kad sam ga kupio nije bilo ni starih sajli tako da nemam ni kako da im kazem niti pokazem mislim da ja imam negde moju staru od puzha sa sve buzhirom, aj pogledachu pa nek ti urade po njoj, a za ovu drugu chesh se morati snachi nekako... pogledachu pa ti javim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jul 25, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan da li zna neko kako uopste izgleda sajla od obrtaljke da mi slika pa da skonta vec nesto, jer zaista nemam predstavu kakva je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko32 34 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Čačak Motocikl: SUZUKI GS-500 Prijavi odgovor kao problematičan da li zna neko kako uopste izgleda sajla od obrtaljke da mi slika pa da skonta vec nesto, jer zaista nemam predstavu kakva je Zdravo, Probaj ovde: http://www.3t-racing.com/ Oni vaze za dobar Suzuki servis. Moj K3 (iz 2003.) nema sajlu za obrtometar. Prikljucak na motoru je zacepljen aluminijumskim poklopcicem, a obrtometar je elektronski (instrument - analogni). Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jul 28, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde ima da se kupi original vazdusni filter za gs500 1991 god ili nesto slicno tome, da je jeftino nemam filtere pa mi trebaju? imate kakve savete i cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Jul 28, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzimao kod nas u SU u radnji Moto centar Cavrgov, kostalo je oko 2000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzimao kod nas u SU u radnji Moto centar Cavrgov, kostalo je oko 2000din kakvi su msm jel original ono kutija sundjer i to ili su one kopije KN-a? ili nesto trece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Jul 29, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzimao kod nas u SU u radnji Moto centar Cavrgov, kostalo je oko 2000din kakvi su msm jel original ono kutija sundjer i to ili su one kopije KN-a? ili nesto trece? original, montira se na airbox kao i fabricki filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzimao kod nas u SU u radnji Moto centar Cavrgov, kostalo je oko 2000din kakvi su msm jel original ono kutija sundjer i to ili su one kopije KN-a? ili nesto trece? original, montira se na airbox kao i fabricki filter vidi ja imam dva KN filtera i nemam original kutiju od filtera jel to moze bez original kutije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Jul 29, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nemoze original filter bez kutije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trn 1 Napisano Jul 29, 2012 U prolazu, 29 postova Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, onda sam u problemu...moram naci tu original kutiju il nesto vec :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jul 31, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Aa imam problema. Nece da pali, od automata anlasera se cuje samo cakcanje, ali da vrti nece... Ustvari nekad malo krene i stane, pa pocne to cakcanje. Akumulator je vec neko vreme zreo za menjanje, ali do sada mi se ovo nije desavalo. Da li je sada crkao nacisto? A kada nakacim ispravljac i tako probam da verglam isto se desava. Akumulator ili automat, odnosno relej anlasera, sta moze biti?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Jul 31, 2012 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan i moj GS je imao slicnu situaciju i ispostavilo se da je anlaser bio u pitanju, tacnije cetkice, ocistili ih, takodje i deo rotora gde nalezu, i radi ko zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...