Disko Nindža 10465 Napisano Januar 30, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan imas u LOUIS katalogu 2 modela za 20 i 35eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Namontiran carbonac, zemlja se trese pod njim Ako nekome treba imam visak par nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 13, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mocno izgleda top a nebi bilo na odmet jedan vidoje snimak da ga cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Februar 14, 2014 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Treba drzac za kameru da namontiram, Bice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaxsg 0 Napisano Mart 9, 2014 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas upalih motor(iz prve ) nakon 3 mjeseca zimskog sna ali ne radi kako treba. Gusi se, cim pustim gas ugasi se. Odvrnem svjecice, vidim garave potpuno ocistim, vratim, isto. Stavim druge ista prica...Kontam prejaka smjesa, skinem karbove, nastelujem po fabrici na 2.25 i na leru radi prilicno dobro ali u voznji trokira, kontam da je i zbog svjecica i loseg goriva. Nego me zanima ovo, da li se daljim odvijanjem vijka smjesa obogacuje ili osiromasuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 9, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan odvijanjem se obogaćuje provjeri filter vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 9, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako si stavljao druge ispravne svecice onda nije do njih. Samo do karbova ili do filtera vazduha sto rece arnyman... Zapekli mozda karbovi od stajanja, zbog kvalitetnog goriva kod nas, jos ako nemas filter goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu kupiti prasinare za prednju viljusku?Jel mozda neko menjao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 16, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prasinare, semeringe i dosta toga mozes uzeti iz LOUIS kataloga preko Sekule sa foruma, ja bas narucio semeringe za moju CBejku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 16, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Brate semeringe uzmi po meri u nekoj radnji auto delova... Zaista nema razloga da dajes bar 5x vise para da bi narucio iz louisa. Isto vam je i za lezajeve koji se nalaze motoru, kada kupujete namenski sa nekog moto sajta naravno cena je paprena, kao da su zlatni, a te lezajeve mozete naci gde hocete kod nas za mnogo manje para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 16, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan par semeringa je 10e a mislim da su i prasinari 10e par, to nije neka lova a proizvodjac je Saito JAPAN original, neverujem da je kod nas nesto zamensko mnogo jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 17, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da su skuplji od 200-300 rsd. po komadu i uzmes ih odmah, ne moras da cekas da stignu iz louisa. A uopste nema potrebe za originalom, sasvim isto ce obaviti posao bilo koje da stavi. Vile su to... Uostalom samo sam dao bezbolniji predlog, na njemu je gde ce da uzme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam semeringe trebaju mu prasinari jedan je skroz riknuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan The Great 0 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 25 postova Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc, potrebne su mi zabice za bocne plastike, molim vas ako neko ima ili zna ko moze da mi pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 19, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo sa slike nazivas zabicom, meni je to odradio plasticar. Znaci moze ti odradiit svako ko radi branike za auta, krpi plastike itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan The Great 0 Napisano Mart 22, 2014 U prolazu, 25 postova Motocikl: Suzuki GS500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nekog u okolini Pozarevca da radi sa plastikom, ja znam jedino za Mikicu u pozarevcu ali one nema i nemoze da napravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kako vam se sviđaju ova dnevna svetla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Mart 26, 2014 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bas su jaka samo bojim sa da mozda nece migavce baciti u senku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peka92 16 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi potrebna pomoc.. potreban mi je plasticar neki u Bg-u i disk kocioni za gs500 i celjust kocnice prednje. Da li ima neko ? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 29, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Plasticar dobar ima na surcinskom putu,poznat je kao PADOBRANAC,meni je radio neke branike za kola ali radi sve ostalo. Izguglaj broj pa vidi dal ti vrsi posao!!! Btw ,bivsi sam gs 500-vac,pa da okacim sliku svog bivseg lepotana,sada krstati ulicama Jagodine!! Veliki pozdrav celoj gs500 ekipi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peka92 16 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! sad sam nasao broj njegov na sajtu, dogovorili smo se sve! Extra ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 29, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno! sad sam nasao broj njegov na sajtu, dogovorili smo se sve! Extra ! Nema na cemu,drago mi je! Ziveo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peka92 16 Napisano Mart 31, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koja vrsta boje je dobra za farbanje plastike na motoru? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugovi,do skorasnji vlasnik GPZ-a pa resio da predjem na GS-a e sad mozda i nije za ovu temu ali me interesuje ako neko sa foruma zna nekog GS-a,kupio bih do 1000 evrica,ima ih puno od 800 - 1200 ali mi je najsigurnije kupiti neki primerak koji je poznat nekome sa foruma unapred zahvalan !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano April 7, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ima onaj zuti, lemon nalepnice na njemu... Vrati se par strana unazad pa pogledaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...