Djokic 1060 Napisano Octobar 2, 2010 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam sledecu sezonu sigurno bez motora.... Oprema nije k'o nova,ima ogrebotina i ostalih tragova koriscenja. Jedino su rukavice nove jer su stvarno nosene par puta. Saljem brzom postom. Nalazim se u Zvezdanu/Zajecaru. AGV GP-1 Cena-40e ProBiker - Ne znam model i velicinu ali je za nijansu manja od AGV Cena-30e Bullson IMITACIJA,ali za kisu ok. Cena-800din Pantalone TRG/Tuareg Cena-10e -na jednoj nogavici imaju rupicu od kurble ;D Kisno odelo Louis Cena-10e Na jednoj nogavici pokidan zatezac i uprskane farbom,vidi se na prvoj slici. ;D Cizme Polo Cena-15e mislim da su br 42-provericu. Cizme Escape Cena-15e ove su za boarding ali ja ih koristio jednu zimu na XT. Ako sam izmlatio cene - dezurni pljuvaci slobodno opalite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan rezervisem pantalone...samo velicina da se proveri edit: na zalost male Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 2, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Cene su i više nego korektne, samo si daleko da bi probao te pantalone :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Metni neki telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1060 Napisano Octobar 3, 2010 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam dobio dosta poruka evo svima odgovor ovde Napominjem da sam ja visok 176cm,pantalone su mi bas taman ali oce da se izvuku iz cizama ponekad.Znaci trebaju mi dublje cizme Sirina u struku je ok,jer nije fiksna - rastegljive su poprilicno. Kisno odelo mi deluje veliko - predugacke nogavice i rukavi,ali kad sednem na motor i savijem kolena i ruke sve dodje na svoje mesto i bude taman. Vidi se na slici gde je isprljano farbom da fali trakica/zatezac,tu je mala rupica ali imam trakicu poslacu vam i nju pa zalepite i mirna backa Takodje i odelo je prilicno rastegljivo u struku i mislim da bi bi odgovaralo svima do 90kg i 180 i neki cm.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1060 Napisano Octobar 3, 2010 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone odlaze sutra. Takodje sve osim kisnog odela je rezervisano do cetvrtka.Na kilo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sumar68 3 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 12 postova Motocikl: Honda XR400,Honda MTX125R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate.Mozda neki drugi put napravimo posao.U zdravlje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1060 Napisano Octobar 10, 2010 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo kisno odelo koje je rezervisano narednih par dana,i cizme Escape koje su na popustu: 10e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
535 4 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan [koji jw broj cizama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1060 Napisano Octobar 12, 2010 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Na djonu pise 260 Ja nosim 41-2 i manje su mi za broj-dva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1060 Napisano Octobar 13, 2010 Ol' dirty bastard, 644 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Otislo i odelo,ostale samo cizme Escape. ...koje su na popustu...800din.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...