wllada 2 Napisano Maj 1, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Да ли неко може да ми каже где постоје мото отпади код нас и да ли уопште постоје? ХВАЛА п.с. БГ или што ближе БГ-у Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Maj 1, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da postoji neki otpad u Zemunu i da se zove Gedza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 1, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gedza skoro pa nema nista od motora ima brdo nekih matorih skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 2, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan A u suštini sve je to ðubre, a sve prodaje po paprenoj ceni... Ako ti treba neki deo, bolje oglasi to u sekciji Prodajem, nego da drkaš motor po Gedžinom kamenjaru, pa da preplatiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Maj 2, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ali nemam ideju gde bih mogao da nadjem cilindar za kocnicu sa rucicom. Moze od bilo kog motora. Jel ima neka radnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 2, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ali nemam ideju gde bih mogao da nadjem cilindar za kocnicu sa rucicom. Pitaj Kocku,Taleta ili Frenkija...oni ce ti pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan vidi kod todorovica u kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 2, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba malo okrenuti oglase. Nasao sam za TDM-a dosta povoljno izduvne grane i extra topove za dve stotke.Bukvalno su bili novi. Isplati se da malo procunjas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da ima jos jedan moto otpad negde na pocetku Smederevskog puta posle Kaludjerice.Jel zna neko gde se tacno nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Maj 16, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije blizu BG-u ali zato sluze kurirske sluzbe Moto Otpad Kenac u Kraljevu...do sada su bili ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 17, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da ima jos jedan moto otpad negde na pocetku Smederevskog puta posle Kaludjerice.Jel zna neko gde se tacno nalazi? I ja sam cuo za ovaj otpad jel zna neko nesto o njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano Maj 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas.To je u MMlu,posle poste i penzionerskog doma produzis pravo i prodjes pored kazina (jedan jedini) pa do kraja ulice i skrenes levo uzbrdo ,na vrhu brda opet levo i ne mozes da promasis. Lik se zove Micko br 0644252015 Ima svasta,a najvise skutera... Predlazem da se otvori tema sa adresama i telefonima moto otpada u Srbiji, ali bez komentara ko je kakav i sta ima, nego SAMO KONTAKTI radi brze i lakse preglednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 18, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo imati kontakte svih tih moto otpada ALI mislim da je od velikog znacaja da ljdi napisu utiske i iskustva sa tim moto otpadima, kako bi druge postedeli nerviranja i sekiracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PasHke 67 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-strom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas.To je u MMlu,posle poste i penzionerskog doma produzis pravo i prodjes pored kazina (jedan jedini) pa do kraja ulice i skrenes levo uzbrdo ,na vrhu brda opet levo i ne mozes da promasis. Lik se zove Micko br 0644252015 Ima svasta,a najvise skutera... Predlazem da se otvori tema sa adresama i telefonima moto otpada u Srbiji, ali bez komentara ko je kakav i sta ima, nego SAMO KONTAKTI radi brze i lakse preglednosti. ja ga bas sad zvao za kocnicu za peugeot skuter! kaze da ima i da dodjem! extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kontaktirao Lasla iz Beceja i odmah mi je nasao potreban deo i to komada 3 u raznim stanjima i odgovarajucim cenama. Inace 6x jeftinije od novog. Danas porucio sutra salje dan posle stize, znaci sto se tice brzine sve ok. Kada stigne roba javljam utiske za sada zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo, stanje kao sto mi je unapred prikazano i opisano, isporuka brza, cena korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 6, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moto otpad Vukelic http://motootpad.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 6, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo link na kupujem prodajem http://www.kupujemprodajem.com/87168-2-brmotors-svi-oglasi.htm?action=list&data%5Bpage%5D=2&data%5Buser_id%5D=87168&data%5Btip_oglasa%5D=&data%5Blist_type%5D=user&data%5Buser_id%5D=87168&data%5Bkeyw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AB moto 0 Napisano Novembar 4, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: B.Basta Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-otpad.rs/ Sajt se svakodnevno dopunjava polovnim delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, interesuje me dali neko ima kontakt ili bar ime i grad nekog dobrog moto otpada u Madjarskoj relativno blizu Srbije, ici cu uskoro mozda za Segedin pa da svratim da pogledam neke sitnice.. Ako neko zna neki ili je kupovao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Avgust 23, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan http://www.sugomotor.hu/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...