BRACO 3299 Napisano Octobar 7, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nesvidja mi se onaj sistem za stelovanje lanca..pojavljuje se razlika u visini motora nazad od par cm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan @Carlos, stvarno bas moras da se zagledas u sliku da bi skontao da nije skuter u pitanju koliko si visok? Inace ovaj oklopljeni model u full black varijanti izgleda savrseno. Nisam neki Divac,normalnih 180 cm. Stvarno je odnapred silueta skutera,a i motori su sve manji a ljudi sve višlji ;D.Kakogod,smatram da će ovaj SX biti jedan od best-buy na tržištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @Carlos, stvarno bas moras da se zagledas u sliku da bi skontao da nije skuter u pitanju koliko si visok? Inace ovaj oklopljeni model u full black varijanti izgleda savrseno. Nisam neki Divac,normalnih 180 cm. Stvarno je odnapred silueta skutera,a i motori su sve manji a ljudi sve višlji ;D.Kakogod,smatram da će ovaj SX biti jedan od best-buy na tržištu. Salzem se.Motor za sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_ribarac 0 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Brutalno :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 14, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Z1000SX za americko trziste ce se zvati Ninja 1000 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 28, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan moj drug je ga vec uolatio i doice ga u februaru 2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam video prve slike SX-a odusevio sam se ali uzivo me je vrlo razocarao, previse je mali, mislim fizicki. Slikano u Milanu na sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 5, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo...crna varijanta je nevidjena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Novembar 14, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,meni se motor bas svidja ali svakako nije za neka duza putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo,meni se motor bas svidja ali svakako nije za neka duza putovanja. Nebih rekao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kapetan 3 Napisano Januar 1, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: SVET Prijavi odgovor kao problematičan kako kome se sviđa,eto meni je dizajn odličan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 1, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni čini ili je cena malo jača? Za Nemačko tržište cena je 12.595,00 EUR + cena transport + neki sitni troškovi........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Januar 1, 2011 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je Kawa jeftinijia nego u SLO. http://www.dks.si/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 3, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Cena za naše tržište je 10.790 eur, a sa ABS-om 11.290 eur ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nije malo, mada je novi model u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Očekivao sam nešto nižu cenu (nešto ispod 10) ali sa nekim malim popustom (sajam ili...) cena bi bila tu negde, tako da mi je i ova totalno ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan motor je odlican, dobro smisljen i meni vrlo zanimljiv... ima jedan MALI problem ,potpuno je neupotrebljiv za ljude moje i slicne visine (oko 190)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan motor je odlican, dobro smisljen i meni vrlo zanimljiv... ima jedan MALI problem ,potpuno je neupotrebljiv za ljude moje i slicne visine (oko 190)... Nazalost motori sve manji, budes primoran da vozis enduro iako to ne zelis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 4, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan motor je odlican, dobro smisljen i meni vrlo zanimljiv... ima jedan MALI problem ,potpuno je neupotrebljiv za ljude moje i slicne visine (oko 190)... A drugi problem je sto je FZ1S i dalje daleko ispred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 4, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja to nisam smeo da kažem, ali tako je Još kad stigne oklop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan da ljudi, potpuno se slazem, ako budem prodao svoj motor upravo ce, Boze zdravlja, biti uparkirana yamaha...fz1s ili fzs 1000 jos nisam nacisto izvagao... odoh u off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan motor je odlican, dobro smisljen i meni vrlo zanimljiv... ima jedan MALI problem ,potpuno je neupotrebljiv za ljude moje i slicne visine (oko 190)... A drugi problem je sto je FZ1S i dalje daleko ispred! U cemu je ispred????..... MOTORRAD je vec napravio uporedni test i Kawa je ubedljivo pobedila...... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nsam čitao test i ne znam u čemu je pokupio poene, ali na brzinu, FZ1 je jači i ima deblju prednju viljušku, to se da veoma brzo da zaključiti. FZ1 je napravljen 2006. a Kawasaki 2011. godine, tako da, imajući to u vidu, Kawasaki nije napravio nikakvo čudo. Ako su Kawi dali prednost zaštitu od vetra, trebalo bi onda sa njim upariti GT verziju Yamahe, zbog donjeg oklopa. Da bih dao dalje komentare, morao bih da pogledam test, ako ga ima na engleskom. U prilogu vam šaljem kratak uporedni pregled: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...