Jump to content

Moto Zajednica

Јурили мотоциклисту прегазили жену

Recommended Posts

• Drug član, 1137 postova

ako bezi neko od policije zato sto nema kacigu ili A kategoriju , taj neko debelo nema mozga jer moze da izazove nesrecu da ubije sebe ili jos nekog pored sebe , a nemaju ni ovi mozga ako su ga jurili zbog kacige ili prekoracenja brzine , a ne zbog nekog tezeg krivicnog dela.

Ja  sam vozio bez bez vozacke dozvole i bez kacige vise od 15 godina , jer sam polozio tek 2005. god  za A kategoriju, ali sam stajao kad me pojuri marsovac na motoru ili mi mahnu iz patrolnih kola da stanem, jer nisam imao razloga da bezim , platim kaznu i to je , nekad prodjem samo s opomenom.

bravo za tebe

ti stani i plati kaznu, i to je ok

niko te nece podjebavati da si cupi i sl. (bar ne javno jer ce da nas banuju)

ali zasto ti onda podjebavas one koji ne staju?

kazna za nemanje registracije danas kao i kategorije je 20,30,50 hiljada...

dosta ljudi nema da plati reg niti kazne...

a ovaj zeka je multi intiligentan lik, verujem ima do 13 godina zivota...

"jel to neka pretnja" axaxaxa...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Tragedija tokom potere

U policijskoj poteri smrtno stradala žena...

Sinoć (30.09.2010.) oko 20h na uglu ulica Nikola Tesla i Žarka Zrenjanina u saobraćajnoj nezgodi, tragično je izgubila život S.A. (1943.god.).

Koliko smo uspeli da saznamo na licu mesta, na nju je naleteo policijski automobil Pežo, policijske patrole iz Vrbasa, koji se nalazio u poteri za vozačem motocikla Kawasaki 500. Kawasaki koji je bio u bekstvu, kao i policijsko vozilo kretali su se velikom brzinom iz pravca Vrbasa i nakon ulaska u Srbobran Kawasaki je skrenuo u ul. Žarka Zrenjanina.

Za njim uz sirene i uključeno rotaciono svetlo u "Zelenjak" se spustio i policijski automobil. Naša sugrađanka S.A. koja je krenula u prodavnicu po cigare, sa prijateljicom se nalazila na kolovozu i policijski automobil je direktno naleteo na nju.

- Motor je išao iz Vrbasa, jurio je, a za njim je išao policijski automobil. Motorista je prošao, a auto je naleteo na ženu. Ja sam bio u kafani i sve sam video. Odmah sam istrčao, došao do žene koja je ležala na putu i još uvek davala znake života. Onda su nas sklonili i mi smo se vratili u kafanu. Vidite, molim vas da ovo objavite, ovde je na dva mesta nekad bio pešački prelaz, a sada toga nema. Ljudi moraju nekako da prelaze put. Tu je i zabavište. Samo u Karađorđevoj ulici imate četiri ležeća policajca, ovde nema ni pešački prelaz, a kamoli ležeći policajac. Nema ni jedan, zašto, kazao je za Srbobran.net Rajko Čolić - Radža koji je bio očevidac ove nesreće.

Policijskim uviđajem koji je odmah nakon nesreće započeo, utvrdiće se svi detalji ove nesreće.

S.Š. 

Preuzeto sa portala : Srbobran.net

Slazem se, lako se pronadje ko je. Odes u civilu negde gde se skuplja ekipa motorasa, kazes, izvinite, jel zna neko ko vozi plavo - belog Suzukija GSXR (na primer) svidja mi se, kupio bih ga, ima neki top... Nece proci ni 10 sekundi kada ce neko da se izlaje, eee to je Somijev (na primer), evo ti broj da ga zoves :D

;) Aha! Al' za malo!  ;D  Koliko panduri poznaju ko vozi motore, toliko i njih poznaju da su panduri.

ma nije im problem da nadju nekog nego ih zabole da se cimaju oko nekih motorista

ako ja znam 200 motorista u gradu sta je njima problem u tome selu da ih znaju, ima mozda 3 motora tamo...

a ovi murija sto su ga pojurili su dva dzona vejna neizivljena i sad su nahebali...

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

sszgo

a ti si neka napumpana faca tamo ili sta , oces da ti <cupi> pokaze neke stvari???

ako nemas para za kaznu nemoj ni da vozis , sirotinja nikad nije ni voizila motocikle , kupi automatik na SO i uzivaj;D

• Ne silazi, 6535 postova
  • Motocikl: đački pešački

@Aki, imo nemo mozga, onaj momak u Nišu je poginuo zato što mu kaciga bila na laktu. Slažem se i ja da zbog bodova nije trebo da izgubi glavu, al verovatno je pomislio sad ću ja do prvog ćoška da im zbrišem, zaboravio da je na tuđem motoru, pretero i udario u kombi iz suprotnog pravca. Ipak je teret, makar moralni, etički, na profesionalnom službeno instruiranom licu.

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

nije u Nisu, to je bilo u Pirotu ,decko koji je nastradao je iz Nisa a ovaj drugi koji je povredjen je iz Pirota... tragedija velika , policajci bili krivi 100 posto jer su izazvali tragediju i tu nema dileme , ali to je drugi slucaj , ja hocu da kazem da ima i kriminalaca kolko hoces i  bagre neotesane koji zvrsavaju najteza krivicna dela a motocikl im je kao najbolje prevozno sredstvo za ta nedela ...

jos kad vidim pojedine da ih brane ... ccc

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova
  • Motocikl: K1600GT

bravo za tebe

ti stani i plati kaznu, i to je ok

niko te nece podjebavati da si cupi i sl. (bar ne javno jer ce da nas banuju)

ali zasto ti onda podjebavas one koji ne staju?

kazna za nemanje registracije danas kao i kategorije je 20,30,50 hiljada...

dosta ljudi nema da plati reg niti kazne...

a ovaj zeka je multi intiligentan lik, verujem ima do 13 godina zivota...

"jel to neka pretnja" axaxaxa...

za Tebe i tvoj nacin razamisljanja sam suva iteligencija...

• Podržavam 2

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Policija je sigurno da uhvati koga gom motoristu poželi jel sam siguran da prate scenu i to koriste kada se desi neko krivično delo koje je počinio motorista (ćini mi se da je to bilo pre par godina kada je neka menjačnica opljačkana a lopovi su zapalili motorom). Našli su ih u roku od 5 dana a momci nikada nisu imali kontakta sa policijom ("od ranije poznati policiji").

Biću slobodan da ostavim opciju da su dva "službena" lica u policijskim kolima znali ko je momak na motoru pa su odlučili da mu pokažu ko je "vlast"... znaš kako malo mesto i nađe se frajer na motoru da odvaja sojke, pa ne može to tako da prođe... sama činjenica da znaju inicijale vozača govore ili da je stao kad je video udes ili da su znali ko je...

U svakom slučaju policija mora svoj posao da radi maksimalno profesionalno a ne ovako....

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6535 postova
  • Motocikl: đački pešački

nije u Nisu, to je bilo u Pirotu ,decko koji je nastradao je iz Nisa a ovaj drugi koji je povredjen je iz Pirota... tragedija velika , policajci bili krivi 100 posto jer su izazvali tragediju i tu nema dileme , ali to je drugi slucaj , ja hocu da kazem da ima i kriminalaca kolko hoces i  bagre neotesane koji zvrsavaju najteza krivicna dela a motocikl im je kao najbolje prevozno sredstvo za ta nedela ...

jos kad vidim pojedine da ih brane ... ccc

Slažem se skroz. A ovi što brane, brane motorcikliste, ne bagru sigurno.

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

ko izaziva sudbinu? motociklista koji ne staje ili policajci koji ga jure?

• U prolazu, 41 postova

Kog bre kriminalca, zna se zasto neko na motociklu bezi od murije. Ili nema polozeno za A, ili nema kacigu, ili mu nije registrovan motor. Kakav kriminalac? U lokalu se uvek zna ko vozi motor, i mogli su elegantno da ga srede da su hteli. Sto neko rece, previse filmova i ubise zenu.

[/quote

Pre 3 godine je ubijen moj poznanik u po bela dana na bazenima u Zajecaru, ubica je bezao na crvenom motoru sve do Beograda, gde mu se i izgubio trag. Neznam da li je imao A kategoriju ili kacigu ili mu je bio neregistrovan motor. A i sitni dileri po Beogradu najvise koriste vespe za dostavu, jer mogu lako da pobegnu muriji.

ako nemas para za kaznu nemoj ni da vozis , sirotinja nikad nije ni voizila motocikle , kupi automatik na SO i uzivaj;D

a ko prica o meni

govorim o ovome sto je bezao, kao i o jako velikoj populaciji koji jedva skrpe za hranu i benzin...

u svakom slucaju to je malo mesto svi se znaju, lako bi ga nasli naknadno...

mene su caje 3 puta zaustavili ove nedelje, i sad imaju neku pricu da kamere snimaju po gradu i niko ne juri vise nego po snimku pokusaju da nadju...

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 399 postova

to u zajecaru je namesteno...vazi sto bi on stigao do beograda za sat vremena i sto bi prosao zilion patrola...

ovde jurili i privodili nas po beogradu kao debile...

crveni kavasaki,crvena yamaha, crveni yugo a mozda i zuti suzuki...kao niko nije video koji je motor

a sta je sve pisalo u novinama

a slika u blicu crvena yamaha diversion iz 93' uz komentar, potencijalni ubica uhvacen...

a u majke jevrosime ja sa lisicama, cekam da me ispitaju, a bas sam taj dan igrao counter jedno 2,3 sata

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750
- Danas smo radili dodatni uviđaj i zasad ne mogu da saopštim sve okolnosti nesreće. Mogu samo da potvrdim da je u nesreći učestvovalo vozilo Policijske stanice u Vrbasu. Postoji još nekoliko stvari koje se moraju dodatno ispitati, nakon čega će biti poznati tačni uzroci nesreće - rekla je sudija Vesna Zeković-Marković.

Prema nezvaničnoj verziji, žena je prelazila ulicu kada je naišao motociklista, koji je uspeo da je izbegne, ali je na nju naletelo policijsko vozilo.

Dramatična potera se završila tragedijom i hapšenjem motocikliste. Prema prvim informacijama, vozač je nedozvoljenom brzinom upravljao motociklom koji je pri tom neregistrovan i bez odgovarajuće dozvole i opreme. On je juče izveden pred sudiju za prekršaje Osnovnog suda u Vrbasu i oslobođen je direktne odgovornosti za nesreću. Na sudiji Vesni Zeković-Marković, koja je obavila uviđaj na mestu nesreće, jeste da utvrdi eventualnu indirektnu odgovornost motocikliste, ali i opravdanost potere pripadnika PS Vrbas van teritorije opštine na kojoj je nadležna. Motociklista će prijavom biti terećen za prebrzu vožnju, nedostatak propisane opreme i neregistrovano vozilo.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/209840/Policajci-tokom-potere-pregazili-prolaznicu

• Svrati ponekad, 113 postova

Ja mislim da onaj doktor Pera Peric na VMA nema pojma da radi svoj posao(kardiohirurg) i da podhitno ja treba da dodjem na njegovo mesto...

Blago nama kada cela Srbija zna zakon......ni ne trebaju na policajci,sudije....

Zao mi je zene....policajci su krivi....ali onaj kreten na motoru....

Svi koji imaju problem sa policijom sami su ga trazili.....tj.. vecina njih

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Od prvog momenta su znali ko vozi motor. Posle je motorista i uhapsen, te oslobodjen.

Cista bahatost lokalnih serifa.

Muka je sto u svakom selu ima po neka takva budala, al joj niko nista,  nit moze, nit hoce.

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 250

Mene juce pandur izvlaci iz kolone,zaustavlja,dok neki manijak iz lokalnog moto servisa u Kg-u (ne navodim ime zbog lose reklame) ide gore dole sa nekom R1,te na zadnjaku,pa preko duple pune,pa u kontra smeru...Meni pandur uzima dokumenta,gleda,kaze ok je momak,samo polako....Ja ga pitamsto mene zaustavlja a ovaj divlja tu namerno (iz aviona se vidi a i poznajem doticnog),provocira ih,sta li,to mu valjda neko zadovoljstvo. Kaze pandur: "gledaj ga,nema kacigu,izaziva sudbinu,tebe sam zaustavio,pokazao si mi dokumenta,kaciga na glavi isao si ispod ogranicenja,normalan si.A gledaj njega,ni kacige,verovatno ni dokumenta,ja da ga jurim pa da ga nosim na dusi,neka 'fala!Vidis da sam izaziva,ociglednu zivot nije mio...Ae uzdravlje momak!" Znaci ipak postoje panduri koji razmisljaju,al retki su kao neko mitolosko bice,npr. Fenix...

Sorry za off,samo sam hteo da navedem primer,gde ovi nisu ni pokusali da ga zaustave,a vide da namerno divlja,bas iz razloga da ne bi osakatili nekog.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Meni ovo lici da su policajci izasli sa svog terena da bi obavili neki svoj privatni posao, pa kad su ugledali ovog bez registracije - aj da ga uhvate da bi opravdali kilometrazu. Cisto sumnjam da su ga jurili od Vrbasa. Da su sumnjali da je neki krimos, zna se sta se radi u takvim slucajevima - imaju radio vezu pa jave ovima u Srbobranu da ga cekaju i da mu blokiraju put .

• Architect, 339 postova
  • Motocikl: Hornet S

- Danas smo radili dodatni uviđaj i zasad ne mogu da saopštim sve okolnosti nesreće. Mogu samo da potvrdim da je u nesreći učestvovalo vozilo Policijske stanice u Vrbasu. Postoji još nekoliko stvari koje se moraju dodatno ispitati, nakon čega će biti poznati tačni uzroci nesreće - rekla je sudija Vesna Zeković-Marković.

Prema nezvaničnoj verziji, žena je prelazila ulicu kada je naišao motociklista, koji je uspeo da je izbegne, ali je na nju naletelo policijsko vozilo.

Dramatična potera se završila tragedijom i hapšenjem motocikliste. Prema prvim informacijama, vozač je nedozvoljenom brzinom upravljao motociklom koji je pri tom neregistrovan i bez odgovarajuće dozvole i opreme. On je juče izveden pred sudiju za prekršaje Osnovnog suda u Vrbasu i oslobođen je direktne odgovornosti za nesreću. Na sudiji Vesni Zeković-Marković, koja je obavila uviđaj na mestu nesreće, jeste da utvrdi eventualnu indirektnu odgovornost motocikliste, ali i opravdanost potere pripadnika PS Vrbas van teritorije opštine na kojoj je nadležna. Motociklista će prijavom biti terećen za prebrzu vožnju, nedostatak propisane opreme i neregistrovano vozilo.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/209840/Policajci-tokom-potere-pregazili-prolaznicu

Ma drogirant i kriminalac! Mora da je pocinjao sa vespom, pa polako do gpza500 ::) ::)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja