SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da ima previse putopisa sa putovanjem kroz Srbiju necu vas i ja smarati sa tim... Sa ovog putovanja imam preko 800 slika i mogo lepih dozivljaja... Deo slika i kako Srbija deluje sa moje strane gledista mozete da pogledate na kratkom snimku koji sam napravio. http://www.youtube.com/watch?v=NK-MwRaQOPM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Septembar 28, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično! Ko ovo pogleda mora da pomisli: "Upoznaj svoje da bi ga više cenio kada ga uporediš sa tuđim!". Nemamo Alpe, nemamo Plitvice, ni more, a ni Ohrid. Ali ono što mi imamo to treba videti, pokazati drugima i biti ponosan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično! Ko ovo pogleda mora da pomisli: "Upoznaj svoje da bi ga više cenio kada ga uporediš sa tuđim!". Nemamo Alpe, nemamo Plitvice, ni more, a ni Ohrid. Ali ono što mi imamo to treba videti, pokazati drugima i biti ponosan! upravo to... Pred put su me svi pitali zasto ides kroz Srbiju A ja sam hteo da pokazem da je nasa obicna Srbija lepsa nekad od svih tajlanda, belosvetskih mostova, Kushadasija, Kurac-palac onikija... itd i sl... Ne kazem ja svaka zemlja ima nesto lepo i svuda treba ici, ali isto tako treba ceniti ono sto je tvoje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Septembar 28, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ugasim svetlo, otvorim pivo pustim snimak i pojačam ton... Skoro da sam ti pravio društvo. Alal vera !!! Daj još toga ako imaš ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ugasim svetlo, otvorim pivo pustim snimak i pojačam ton... Skoro da sam ti pravio društvo. Alal vera !!! Daj još toga ako imaš ! hahaha... Kazem imam bas dosta slika i odlicne su samo nisam hteo da pravim standardan putopis zato sto u poslednje vreme ima premnogo putopisa iz Srbije. Pa da ne smaram ljude! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Care ! Zavidim ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura nema šta,odabrao si i pravi motor za to. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 29, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno postavi putopis ili putoslik, sta ti lakse. Istih nikad nije previse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9234 Napisano Septembar 30, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1982 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno postavi putopis ili putoslik, sta ti lakse. Istih nikad nije previse I ja bih da se pridružim ovome - nema tog putopisa na kojem nisam video barem nešto novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan E kada vec insistirate ajde da se malo pozabavim ovim... Od pocetka sezone planiram neko malo duze putovanje cisto da nabijem kilometrazu za ovu sezonu. ;D Bile su 2-3 varijante i u junu pada konacna odluka sa jos 2 prijatelja da krenemo u obilazak Srbije krajem avgusta sa 3 motora... Dva dana pred polazak kako to vec ide oni odustaju!!! Ne desava mi se to prvi put... Oguglao sam, jer sam vec par puta ima slicno iskustvo. I spremam motor pakujem stvari i krecem sam!!! Bilo je dosta zaintresovanih da idu kao suvozaci, ali nisam nikoga hteo da primim... ;D 29.8.2010 motor je napakovan i spreman za polazak!!! 30.8.2010 ustajem oblacim se i krecem mogu vam reci da sam imao i malu tremu ipak idem sam... Nije mi bilo svejedno!!! Odem do grada da se pozdravim sa prijateljima koji su mi davali moralnu podrsku... (do pred sam polazak nisam znao na koju cu stranu da krenem) evo jedne od mnogih slika sa samog polaska: I odluka je pala krecem put Drine za Novi sad: vidim simpaticnu tablu pise Soko Grad, skrecem sa glavnog puta Ljubovija-Zvornik i krecem ka tamo: Prolazim pored Zvornickog jezera i pravim fotografiju: Stizem u Sabac i odlazim da vidim stari grad: Na putu prema Rumi me hvata kisa pa pauza za oblacenje kisnog odela: Fruska Gora: I dolazak na prvu planiranu destinaciju gde bih prespavao: Tu sam krenuo u obilazak prijatelja... Ima ih dosta pa sa svakim pivo, rakica, jedi MUKE!!! ;D I Uvece odlazim na Ranc moto kluba brothers iz Novog Sada: malo se i sviralo: I kako to vec ide nastaje i prekid filma da ne bih tako razvaljen isao do drugara u stan domacini mi predlazu prenociste na cemu sam im jako zahvalan!!! pogled direktno iz sobe: U toku te burne noci nastali su neki planovi oko putovanja u Pulu na skup sa ljudima iz brothersa. Dogovor je bio da prespavam jos jednu noc i da krenemo u sredu na sta sam se ja slozio bilo mi je potpuno svejedno de cu da idem vazno je da se vozi!!! I tako drugi dan ceo sam proveo zevajuci po Novom Sadu nisam znao sta cu od sebe... Da bi mi momci iz klubau 8 uvece javili da ne idu na skup. I onako pomalo i besan sto sam izgubio ceo dan, a napolju jos pada kisa oblacim kisno odelo sedam na motor... negde oko pola 9 krecem iz Novog Sada kisa pljusti ne mogu navigaciju da koristim ne znam tacan put nikoga nema na ulicam da pitam totalni HAOS!!! ;D Krecem na svoju ruku malo gubljenja po banackim selima ne znam ni sam kuda sam sve isao i uspevam da izadjem na auto put... A tako tek krece patnja kosava razbija premesta me, kisa pada kao da nikada nije padala, kamioni nailaze u suster nenormalno dizu vodu od asfalta po 2m... I napokon dolazim u Suboticu zovem drugara: raspremanje presvlacenje i pravac grad: Treci dan pogled iz drugarove sobe: Mala voznja po Subotici i Palicu: I ponovo izlazak uvece ;D Cetvrti dan krecem Subotica- Backa Topola- Senta- Becej- Zrenjanin i Vrsac... Evo malo slika sa te destinacije: Sa glavnog puta ugledah neku simpaticnu zgradu i krenuh da vidim sta je to: ;D Dolazim u Vrsac i zovem drugaricu da popijemo pice: Krecem iz Vrsca ka Beloj Crkvi da nadjem neki smesta i da prespavam tu: ne ja samo gledam!!! Dolazim u Belu Crkvu upoznajem par lokalnih bajkera koji mi pomazu oko nalazenja smestaja... Peti dan krecem za Kragujevac kod nekih prijatelja sa neke igrice koju igram godinama i ocekujemo ekipu iz Banja Luke: Jezero u Beloj Crkvi negde usput: odlazim i do rodnog mesta moje majke: I put nastavnljamo dalje put Kragujevca: auto put: I stizem na zeljeni cilj: malo slika od ta 2 dana u kragujevcu: U trecoj dimenziji sam!!! ah sada jos malo: Eh doslo je vreme da se krene krecem put Topole ujedno da svratim do prijatelja da mu ostavim kljuceve od stana koji mi je dao na koriscenje: Uh taj dan mi je bilo jako dosadno... hahahaha Krecem za Resavsku pecinu i Obilazak vodopada i na kraju da predjem preko homoljskih planina odem za Petrovac na Mlavi tamo vidim neku rodbinu i da stignem do Srebrnog jezera da nadjem smestaj: Uh UH kao svracam do obliznjih mestana da pitam za put, a znam putanju... Morao sam da probam jednu iz ovih krajeva!!! Prelazim planine i blizu sam Petrovca: Krecem za Srebrno Jezero i nalazim smestaj: Sledeci dan ustajanje pakovanje i plan da obidjem celu Djerdapsku magistrali i od kladova se spustim za Knjazevac slike sve govore: Na golupcu mi upada kaciga u dunav pa je bilo i malo kupanja!!! TO SAMO MENI MOZE DA SE DESI: Put nastavljam dalje srecom poneo sam rezernu kacigu: Svracam na mesto na kojem sam bio pre 7 godina sa calom na pecanju: I nastavljamo dalje: Malo skrecem sa zamisljene destinacije jer pade mi na pamet da sam mogao da odem da vidim Borsko Jezero: Nastavnljamo dalje: Stizem na cilj dosta voznje za ovaj dan idem da se nadjem sa prijateljem pa sutradan pravac Stara Planina!!! Sledeci dan ustajem pakujem se i krecem ka staroj planini vrh Babin Zub, pa odatle za Pirot, Zavojsko Jezero i Posle toga Vlasinsko jezero: Vlasinosko jezero: Tu upoznajem neke ribare raspakujem sator i onda kuvanje pasulja i dranje rakije i naravno ribarske price: ;D ;D ;D Sledece jutro ustajem u 7 sati i krecem Leskovac- Prokuplje- Kursumlija- Djavolja Varos- Kopaonik- Raska- Kraljevo- Cacak- Pozega- Uzice i napokon dolazim kuci: Ka kopaoniku: Iz raske krecem KUCI!!! I dolazak kuci prepun utisaka!!! Sve sto je zeleno to sam prosao od 30.8.2010 do 8.9.2010 !!! Tacnu kilometrazu jos ne znam izracunacu... Ali sve u svemu imamo prelepu zemlju!!! A pri polasku nisam znao tacnu putanju kretanja sve je bilo sponatano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan E da i da dodam ni jednog trenutka nisam zalio sto idem sam... Mozda je tako i bolje sam sam svoj reziser bio i mozda nekog drugom ne bi odgovaralo toliko da staje da se slika, da prica sa mestanima kao sto sam ja radio... Pricao sam sa ljudima o svemu o svakom kraju sam se raspitivao sta ima da se vidi gde da idem i tako. I uvek sam trazio najduze putanje od destinacije do destinacije!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_ribarac 0 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, puna pluca, nadahnuto vidi se! Strava, ladno si slikao ribarski most mogao si da svratis kod mene u R! Lep putopis druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... E ljudi jel vi vidite sve slike posto kod mene nece da otvori ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Octobar 1, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene otvara sve. Odlican krug, odlicne slike ! A pri polasku nisam znao tacnu putanju kretanja sve je bilo sponatano I uvek sam trazio najduze putanje od destinacije do destinacije!!! To je pravi nacin! I jedini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis - bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, fotke su odlicne, narocito ove "umetnicke" , ruta je odlicna , sa zavidnom kilometrazom." I salute you " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Octobar 1, 2010 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na putopisu!U Srbiji ima svašta da se vidi ali nekako se to ne promoviše dovoljno...pa često takva mesta ostaju neposećena i zaboravljena.... :-\ P.S. Vidjen si u Kumanu kod crkve (1:28 na videu)...sledeći put kada se neko od forumaša bude slikao pored te crkve neka svrati do i do mene(ja sam na 50m od iste ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...