aca-pn 6388 Napisano Septembar 28, 2010 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, uzivao sam citajuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan bas kao sto si nam pricao,i kao sto sam zamisljao...svaka cast na putopisu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Septembar 28, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam svima ljudi na pozitivnim komentarima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Super!!! Sta ce biti tek kad se otisnes malo dalje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan superiška putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kratko,slatko putovanje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6079 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno. Uzivao sam. Najlepsi Pegasus kog sam video /valjda zato sto i ne lici na njega ;)/. Za Olju tri put URA sto je vukla onu rancinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast i na tekstu i na slickama, meni je ipak najjaci detalj "milje" na pegasovom faru, ako sam dobro uocio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis. Volim kad neko pise sta dozivljava na putu a ne samo tehnicke podatke i statistiku. Uzivao sam citajuci. Steta samo nisi obisao vodopad 15km od Pirota koji je veci od ovih koje si obisao. Nalazi se 50m od asvaltnog puta. Zove se bigarski vodopad i cudi me da ti to pirocanci nisu spomenuli. A prosao si skoro pored njega PS: U Prokuplju nemas svecice da kupis ali zato sigurno ima akumulator. Sledeci put ponesi bjb adresar sa sobom ;D pa se javi kolegama sa foruma bar kad ti je potrebna pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Auh Bajone al` si natovario Bajonetu ?! Svidja mi se tvoj avanturisticki duh ! ... Moj drug kaže zato što je vodopad neka vrsta pražnjenja prirode i da se čovek tako takođe oseća pored njega. Odlican putopis. Volim kad neko pise sta dozivljava na putu a ne samo tehnicke podatke i statistiku. Uzivao sam citajuci. Steta samo nisi obisao vodopad 15km od Pirota koji je veci od ovih koje si obisao. Nalazi se 50m od asvaltnog puta. Zove se bigarski vodopad i cudi me da ti to pirocanci nisu spomenuli. A prosao si skoro pored njega PS: U Prokuplju nemas svecice da kupis ali zato sigurno ima akumulator. Sledeci put ponesi bjb adresar sa sobom ;D pa se javi kolegama sa foruma bar kad ti je potrebna pomoc. Samo mu je trebao i taj treci. Ne bi akumulator izdrzao ni do Nisa. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8599 Napisano Septembar 30, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1897 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Odličan, pet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rakam 0 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan UPRAVO SAM PROCITAO TVOJU PRELEPU PRICU.IGROM SLUCAJA MAJSTOR VULE JE I MOJ DOBAR DRUG.PRICA TI JE POUCNA DA BI LJUDI VIDELI KAKO I UNUTRASNJOST SRBIJE IMA SVOJIH VREDNOSTI.STO SE TICE NASEG VULETA ON JE JEDNOSTAVNO-TAKAV.POZ RAKA IZ NISA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu,nisam ih do sada citao ali posto mi je kolega preporucio da ih pocnem citati ja sam ga i poslusao tako da se nisam pokajao ni najmanje.Vidim lepa ova nasa zemlja majka Srbija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ovo je ono što sam tražio! ne za mene već da moja žena pročita, nebi li bolje videla šta je prava stvar! pročito/pregledo u jednom cugu, odlično uradjeno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 8, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis. Ipak najveći pozdrav majstor Vuletu!!! Svaka čast MAJSTORE! Odličan primer za sve nas i da se zapitamo da li bi i mi postupili isto kao on u takvoj situaciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...