lencuga 14326 Napisano Februar 28, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan e, samo smo tebe pametnog cekali da nam ukazes na off topic, ko da mi to ne znamo sami 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hallo! oatavite vase babe uz tarabe i natpise na njima! nego daj da se nadje neko resenje za jagerovog klinca,sto je mislim i naslov ove teme! matori magarci,stidite se!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha DT125 или КТМ LC2 125 за Јагеровог малог душу дао! Минарелијев агрегат који их покреће је јако растегљиве снаге. Уштројен (фабрички) има око 11 коња, а одређеним захватима се намуњи на преко 20 веселих коњића! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 28, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Bas jedan drugar ima DT-a 125 cak 86 godiste ali ide ko mazga moze da prati moju apriliu u svakom pogledu ... i ako je ova 20-ak konja jaca ... Izdrzljiv je zahvalan za odrzavanje ako ne full cross onda bi moj izbor bio DT sigurno KTM nevolim tako da nemogu da pricam ...Jedini problem kod ovoga je sto trosi 9 litara ... ali mislim da je prosezna za DT oko 5 ...A pogledaj i RX-a i to je dobar motor ... Prodajem svoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Februar 28, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, daj oladite malo..dete ima 13-14 godina..jel uopšte klinac rekao da hoće motor ili ga kupuješ jer bi hteo da ti i dete vozi motor..? ja bih mu kupio bicikl. kakvih bre 125cc, ako već uzimaš, uzmi 50cc..šta, ima brzo da se navikne..pa neka se navikne i neka to traje..sad ušao u pubertet i odmah mu daj jači motor..i mislite da će samo da vozi u njivama..da da.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 28, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Istina ja sam stavio supermoto felne 3 meseca posle kupovine i krenuo ali i dalje umem da vozim po planini njivi i potoku ... Sad punim 15 i planiram da se selim u srednju u NS pa cu da se vratim na 50 cc posto nemam polozeno za 125 .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Februar 28, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, daj oladite malo..dete ima 13-14 godina..jel uopšte klinac rekao da hoće motor ili ga kupuješ jer bi hteo da ti i dete vozi motor..? ja bih mu kupio bicikl. kakvih bre 125cc, ako već uzimaš, uzmi 50cc..šta, ima brzo da se navikne..pa neka se navikne i neka to traje..sad ušao u pubertet i odmah mu daj jači motor..i mislite da će samo da vozi u njivama..da da.. Pa bas u tim godinama je bitno da ga usmeri ( dali hoce motor ili da gluvari sa drustvom i da ga drustvo uci sta hoce i sta ce da voli ) i da provodi sto vise vremena sa sinom. Ja sam sa mojim klincem vozio, pricao i provodio po 6 - 7 sati i subotom i nedeljom na stazi, bregu u zadnje dve godine bar 40 vikenda godisnje i mislim, a i ispalo je tako da je to bio pravi potez. I sve to na OBOSTRANO zadovoljstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas u tim godinama je bitno da ga usmeri ( dali hoce motor ili da gluvari sa drustvom i da ga drustvo uci sta hoce i sta ce da voli ) i da provodi sto vise vremena sa sinom. Ja sam sa mojim klincem vozio, pricao i provodio po 6 - 7 sati i subotom i nedeljom na stazi, bregu u zadnje dve godine bar 40 vikenda godisnje i mislim, a i ispalo je tako da je to bio pravi potez. I sve to na OBOSTRANO zadovoljstvo. Upravo su ovo moja razmišljanja! Svaka čast, TT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Februar 28, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih mom sinu koji u maju puni 13 godina za rodjendan kupiti neki motor, pa da polako i na vreme uđe u ovaj predivni svet motora E sad, veliko pitanje je ŠTA mu kupiti? Iskustva sa motorima za decu nemam uopšte, te bi mi vaši saveti ovde mnogo pomogli. Ovo bi mu bio prvi dvotočkaš, te ne bih za početak kupovao ni nešto skupo, niti prejako. Kad malo stasa i "udje u fazon" i, naravno, ako mu se sve to uopšte dovoljno i dopadne, išli bi na neki bolji/jači model. Gledao sam neki polovni KTM sx65 i on mi se dopada, ima dosta video materijala na Youtube kako klinci pilaju Da li je ovo dobar izbor, ili savetujete nešto drugo? Šta ima za što manje para, a da bude odgovarajuće? Unapred hvala na odgovorima i sugestijama! Ako nisu premali, a pojave se i vece verzije http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/tomos-mc-50-oglas-5344/ http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/tomos-cross-50-oglas-4708/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas973023/yamaha_dt_50r/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije pametno razmisljati o ovako slabom enduro motoru. Moze se desiti da motor na nekom usponu nema snage da ga iznese do kraja i da tu klinac stane a mozda cak krene u nazad i padne ne svojom greskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 1, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Јагеру, ово је моја препорука. Наравно, ако ти се уклапа у буџет! http://www.kupujemprodajem.com/ktm-lc2-125-2000-godiste-399624-oglas.htm?filter_id=1467051 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas976612/tomos_mc_80/#0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan SpaVe, lepo je, ali nedostižno za sada Ninja, ovaj mali Tomos je EXTRA. Mislim da bi mu taman i legao, a nije ni nešto posebno skup! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Mart 2, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/kawasaki-kx85-oglas-3696/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze,moj sinak ima 11 god.,nasli smo u temerinu orion ,velicine kao taj tomos jesenas je bio 45000 nov i to je cinimi se 125 kub,vozio je onog malog kineza tako da se ispraksovao super posto je to malo sranje islo 50,tako da cemo da uzmemo orion za te pare nek ga skrja bas me briga,a gledao sam i te tomose u n.sadu kod perasa ali su bili skupi i tu imas 2 velicine, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Mart 2, 2011 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav kinez, uzimaj tomosa za te male pare i uzivancija. Delova za njega na svakom koraku i dzaba su, cik da vidim gde ces da nadjes deo za Oriona kad crkne i ako nadjes koliko ces da cekas na njega "dok ga porucimo". Sem toga Tomos je jako prosta masina gde ce malisan moci i sam nesto da popravi, unapredi, sve u skladu sa njegovim interesovanjima (turpijanje, poliranje kanala itd) i sam ce moci da odrzava motor, sto ce mu svakako koristiti u buducem zivotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan SpaVe, lepo je, ali nedostižno za sada Ninja, ovaj mali Tomos je EXTRA. Mislim da bi mu taman i legao, a nije ni nešto posebno skup! Hvala! Nema hvala - kupuj detetu ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 2, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moj glas isto za Tomosa ... jbga prva ljubav zaborava nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako ti klinac do sada ni je krao afriku onda ga motor ne interesuje tti najbolje pznajes svoje dete sta misli i sta hoce pusti ga nek sam odluci samo jedno zapamti takmicarski krosic nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2837 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan ako ti klinac do sada ni je krao afriku onda ga motor ne interesuje tti najbolje pznajes svoje dete sta misli i sta hoce pusti ga nek sam odluci samo jedno zapamti takmicarski krosic nikako Razlog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2429 Napisano Mart 3, 2011 Andragog, 4995 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Japanca,Talijana, Austrijanca, nikako Kineza,Tomosa i ostale lakrdije. Ako smo mi ucili na APN ... ne moraju i nasa deca !!! Ja sam nasledio sa 14 god CZ 250 motokross sa 36 ks. Niko nije mogao da me stigne ali samo pod uslovom kad ga upalim, jer me je gurala cela ulica. Mislim da 125 ccm ,DT, KDX, TS,CRM, RX, EXC je prava mera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Mart 3, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @ jager, da li ti klinac trazi motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li traži? Na glavu mi se već popeo U maju mu je rođendan, pa taman... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14326 Napisano Mart 3, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kazi koliko je visok i tezak, takodje i tvoju i gocinu visinu, nemoj da mu kupis tori kros pa da mu samo tockic viri iz dupeta. ili nesto na sta ce se naredne dve godine penjati lotrama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...