veljabandit 1077 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan SUZUKI SV 650 S, K4 Kod mene je tek nekih mesec dana i za ovih hiljadu i nesto km sam generalno zadovoljan, potrosnja oko 6, snaga vec od malih obrtaja - ZIVELI V2 MOTORI. Odradio sam samo zatezanje zadnjeg amortizera na najtvrdje jer je bio premekan i malo je znao da leluja u brzim krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 18, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan - Aprilia Classic 50 ccm.... Izmišljena za grad. Minijaturni kruzer sa vodenim hlaðenjem, rezervoarom od celih 12 litara i smešnom potrošnjom. Jedina nazovi mana (mada šta èovek da oèekuje od 50kubika) je manualni menjaè sa 5 brzina koji æe te šaltovati poprilièno ako želite da se "žustrije" vozite - Honda cb750f iz 1981.....Teško kao tuè i još malo preko. Koènice-standard iz 80ih, vešanje takoðe. Za gradsku gužvu neprikladna, preko 140-150 km/h takoðe, o delovima i održavanju da ne prièam. Neko bi rekao, beži od groba što dalje....verovatno je i u pravu. Meðutim, ja sam želeo ovaj motor skoro èetvrt i konaèno ga imam i zadovoljstvo koje mi pruža u poslednje dve i po godine kompenzuje sve ono gore navedeno. Suma sumarum, samo za zaljubljenike da ne kažem "pacijente" :wink: . Za ostale (koji preferiraju naked motore) preporuka, kupite horneta 900 (u centru S je jeftiniji od horneta 600) i da vas bog vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 12, 2007 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Honda XL 600 RMG PD04 Zagrevanje od najmanje 5 minuta, vetar u kosi i oko nje , da staneš treba ti padobran ??? Prednosti (ako i to nekog zanima) - ide 'de oćeš, i voli da se vrti na 4-6 k obrtaja... Toliko i ukratko... Čisto da se zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Novembar 13, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan sta znam....meni smeta samo visoka potrosnja za sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan sta reci, MZ, svi ste ga bar nekad provozli. Kao vec receno koliko para, toliko muzike, s'tim sto ovde ima vise muzike. Za nekih 500 eura koliko vredi, mnogo je bolja opcija od razdrndanih skutera, Jawe, IZa... Jedna pohvala, izuzetno funkcionalan motor, skoro nikada se ne kvari, ako ga iole redovno odrzavas. Jedine mane: Ubi ulje, po pumpama prodaju nekvalitetno pa stalno vučem neke flaše sa sobom po putovanjima. I kurbla, pa smučilo mi se skakanje po motoru da bi upalio iako pali na drugu... Sada sam zamenio po spisku oko 25 krupnijih stavki (lanac, lančanici, semerinzi viljuške, sva maziva, elektrika...) i sve je koštalo 100 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki EN500, mane: KAjs umesto lanca iz ogromne prednosti, jer nema odrzavanja, traje tri puta duze od lanca i amortizuje udarce od gasa, prelazi u ogromnu manu kad pukne, em ga nema, em kad ga nadjes kosta 500e bez remenica, veseloooo Rezervoar mu je, po meni isuvise mali (model do 95), bilo bi idealno da je duzi desetak cm. Sve ostalo, izuzetno ;D Yamaha xt600z 3aj tenere: Ide fantasticno po svim terenima bez obzira na putne uslove. Mana je sto vibrira malo vise za moj ukus, pogotovu preko 90km/h, (ok. jednocilindrik, mozda mi se cini jer kawa ima dva cilindra i potpuno smiren rad), losa zastita od vetra, jaka opruga gasa (ne znam da li je opruga originalna), ostalo javljam kad je malo vise izvozam, mada nisam primetio nijednu specificnu manu do sad. E da, trosi 4-4,5l, da nije suvise malo ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan yamaha xt600, za ovih par mjeseci i jedna hiljada km, malo vibracije, i jedan veliki po meni nedostak nema pokazivac goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan UVEK SAM VOZIO HONDE. OVO MI JE DRUGA YAMAHA I IMA PAR MANA A TO JE DA MALO TROŠI ULJE AKO JE TRPAŠ, IMA 5 BRZINA I ZOVE SE YAMAHA.. SLEDEĆI MOTOR JE XX ILI BMW GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Novembar 14, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan za hondu transalp jedina mana zicane felne i sto je kolega rekao prostor za alat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan za hondu transalp jedina mana zicane felne i sto je kolega rekao prostor za alat Ne znam zasto je mana felna sa zbicama... Kod mene postoji kutija za alat, montirana ispod sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan transalp bi trebao da ima kutiju za alat sa leve strane pored oklopa i otvara se na ključ.. ako ti je to dovoljno, a za hondu je dovoljno pošto se nekvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mane, pa ne znam zavisi kako za koga. S obzirom da je 125ccm i 4t mislim da je snaga i obrtni moment solidna za tu kubikazu motora. Zadnja kocnica nije disk vec dobos, nije obracano paznje na neke detalje, kao sto su nogostupi(zavareni su i mnogo prosto izgledaju) A sto se ostalog tice sasvim sam zadovoljan, jer je odnos cena/kvalitet sasvim dobar da ne kazem odlican. Preporucio bi ga svakom ko pocinje da vozi motor, jer je pouzdan, malo trosi, i nije previse brz. E da mana mu je sto je zadnja guma 90/90 18, mada i ovako sasvim solidno drzi u krivinama ali moze da se stavi i 100 ili 110/90 18 ali zbog te gume zrtvujes snagu tako da je ipak bolje ono fabricko. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Novembar 14, 2007 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan za hondu transalp jedina mana zicane felne i sto je kolega rekao prostor za alat Ne znam zasto je mana felna sa zbicama... Kod mene postoji kutija za alat, montirana ispod sedista. I Po meni mana nisu zicane felne, ako se iskrivi lako je ispravlja sposobniji bicikl-majstor, za felne bez zica je ipak potrebna opremljenija radionica. Kutija za alat postoji na svakom TA, ali je od plastike i na dohvat ruke, pa lako zavrsi u necijem dzepu, verovatno je zato i nemamo svi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KLE 500, da ima mana, ali za te pare je vise nego odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Uh, Wulfi, al si recito opisao mane, sad mi je sve jasno ;D Znam ja da je to vrh masina, znam da je all the best, ali napisi nesto vise da ne pomisle ljudi da je dobra samo zato sto je jeftina Po meni, zicana felna, pogotovu za enduro bajk, moze biti samo prednost, nikako mana. Mozda covek misli na fizicki izgled, pa mu je lepsa alu, felna, mada ja brate volim zicane, teze pucaju, zice "disu" i vrse funkciju amortizera, zamenjive su sto je fantasticna stvar nedje u Sibiru i protok vazduha je slobodan, sto je veoma bitno kod hladjenja diskova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 18, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nigde nisam video daj e neko naveo mane VFR-a... ...ali to je nešto sa čime se moramo pomiriti. P.S. Zna pomalo da popije, zna da joj zvekne regler češće nego što treba... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva T4 350R ova moja ovde shto sluzi kao avatar. Nisam neshto iskusan pa da moje ocene budu relevantne ali moja najveca zamerka je kurbla. Dok nisam ushao u shtos cevanicu sam odrao. Nema merac goriva ali to i nije neki problem, ali nema ni obrtomer a to me vec nervira. Ubrzava ko blesav ali mu krajnja brzina nije jacha strana. Ja sam ga vozio 130 sa zenom pozadi to mu dodje oko 160kg kapiram da moze do 150 ali nisam neki ljubitelj velike brzine tako da mi brze i ne treba. Volim je jer nece da me ostavi na putu. Sa svojih 150kg izuzetno je dobra za manevrisanje po offroud-u, ima fantastichan zvuk i troshi taman za moj skromni budzet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 26, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Z750 , model 2006 - valjalo bi da mu je malo tvrdja prednja vilica, pri jacem kocenju zna da "potone" previse naprijed. e da, potrosnja guma je dosta brza K1200S - nemiran rad pri malim obrtajima(do 3000 rpm). zastita od vjetra, vjerovali ili ne, iako ima vizir, tek pocinje da djeluje preko 160km/h ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto nema obrtomer i pokazivac stepena prenosa ???yamaha xt660r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Decembar 26, 2007 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan moj motor ima samo jednu manu,a to je sto trosi od 7-9 l/100km!! :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 26, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ccm ;D uvek je malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Decembar 26, 2007 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za upravljivot i kocenje ZX 6 R ( 07 ) ali kao suvozac mogu reci jedno > nemam d*pe gde da smestim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jamaha TDM 850 IMA ima malo tvrdje sediste nego sto bi trebalo da bude . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srka 2 Napisano Decembar 27, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: Novi Sad-Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cena, pomalo naporan polozaj sedenja, kada smotas u levo volan ustines prst i nema mesta za suvozaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 27, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Cena, pomalo naporan polozaj sedenja, kada smotas u levo volan ustines prst i nema mesta za suvozaca... Dacu ti ja moju Suzu za tu tvoju Agustu (ne, odbijam da mi ista doplacujes!), i nemas vise tih problema! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...