arnyman 1729 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, jedino ga možda treba naštelovat, XS ima platine (old school), to je što se tiče paljenja, a imaš još nekih zajebancija, mislim da njemu skoro sva struja stoji u faru. Uglavnom gledaj da ima sve one prekidače što idu na korman, kućište osigurača, regler, satove i ostalo, pošto te stvari nisu nimalo jeftine, čak i kada su polovne, pošto ima svakakvih trgovaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 28, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kada koji modeli XS400 idu, znam da noviji imaju DCI paljenje, to bude problem ako enma. Ako su platine... to je onda najjeftinije . Stojim iza ponude da ga rasklopim i sklopim, ziveli projekti!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti motor za 500€ (možda i nešto skine) da se voziš odmah, mani se popravki, ćorava posla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
žućo 25 Napisano Maj 31, 2012 U prolazu, 1 post Motocikl: Suzuki Intruder M1600 Prijavi odgovor kao problematičan kako je završila ova prića sa XS400 ? inaće odlićan motor u toj klasi , ja napravija sa svojom 67 000km bez ikakvog kvara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...