kozmo 83 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu ovo sluzi vidim, ali sta mislite - da li radi ili ne? [/img] Opsirnije o spravi na: http://www.alternativecruisers.com/index.php?topic=4280.msg48612#msg48612 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna glupost da ti neko uzme novac, pritom i ružan dodatak. Šta kada se plastika koja se troši, pomeša sa uljem iz lanca i tako zajedno kao neko g..no troši lanac još više? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 24, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To nekad bilo na Tomos automatiku ili Pony-ju ? Jeste al' je imalo zupcanik koji je lepo vozio po lancu.Ne ovako.Ovo je bas bez veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan to,,,,,, steze lanac da ne landara,pogotovu kod lanaca koji se okrecu i u kontra smeru,nije lose imati ga,lanac traje duze,ali ali ima i losu stranu medalje,pogotovu kad se lanac otpusti vise nego sto treba,sila lanca nadvlada silu federa,i onda....i onda se skrsis... ;D ;D ;D da je to dobro stavio bi japanac kao fabricku opremu na motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, kao na zadnjem menjacu na biciklima gde je donji zupcanik na opruzi koja lanac pod bilo kojim opterecenjem drzi optimalno nategnutim. Ovo bi trebalo da ima tu fungciju, ali vidim da ne nailazi na simpatije. Jes', kardan je zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, kao na zadnjem menjacu na biciklima gde je donji zupcanik na opruzi koja lanac pod bilo kojim opterecenjem drzi optimalno nategnutim. Ovo bi trebalo da ima tu fungciju, ali vidim da ne nailazi na simpatije. Jes', kardan je zakon da je kardan zakoin,japanac bi ga imao cesto,,, kardan uzme po 5 do 8ks, a kad vremenom crkne ,,,moz ti se desi i da se smandrljas,sreca pa se nedesava cesto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Septembar 24, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, kao na zadnjem menjacu na biciklima gde je donji zupcanik na opruzi koja lanac pod bilo kojim opterecenjem drzi optimalno nategnutim. Ovo bi trebalo da ima tu fungciju, ali vidim da ne nailazi na simpatije. Jes', kardan je zakon da je kardan zakoin,japanac bi ga imao cesto,,, kardan uzme po 5 do 8ks, a kad vremenom crkne ,,,moz ti se desi i da se smandrljas,sreca pa se nedesava cesto.. Oprosti neiskusnome. Mislim, lako bih prihvatio rizik od crkavanja kardana posto pre njega rikne vecina drugih delova pa na vreme promenis ili motor ili kardan, ali bi pomenuti gubitak snage na skromnih 28 KS mog motorina bio bas neprijatan. Eto, da sam juce umro, danas bih jos zeleo kardan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 24, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, kao na zadnjem menjacu na biciklima gde je donji zupcanik na opruzi koja lanac pod bilo kojim opterecenjem drzi optimalno nategnutim. Ovo bi trebalo da ima tu fungciju, ali vidim da ne nailazi na simpatije. Jes', kardan je zakon da je kardan zakoin,japanac bi ga imao cesto,,, kardan uzme po 5 do 8ks, a kad vremenom crkne ,,,moz ti se desi i da se smandrljas,sreca pa se nedesava cesto.. Oprosti neiskusnome. Mislim, lako bih prihvatio rizik od crkavanja kardana posto pre njega rikne vecina drugih delova pa na vreme promenis ili motor ili kardan, ali bi pomenuti gubitak snage na skromnih 28 KS mog motorina bio bas neprijatan. Eto, da sam juce umro, danas bih jos zeleo kardan. ma nece kardan tako lako kod normalnog da umre i prilikom redovnog odrzavanja,ali ali,,nadje se po neko i kod kog crkne,,,,retko al promenih ja par komada do sad,al ne kardana vec diferencijala da nedodje do zabune ;D ali to su opet neki vozaci koji su nervozni na gasu pa to brzo kvekne... a svaki lager moz da uzne po pola do 1ks,pa tezina kardanske osovine,pa dva zupcanika itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 24, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim da mi nešto fali zbog kardana. Aj bokiliću priznaj lepo svima da si celog veka želeo da imaš kardan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim da mi nešto fali zbog kardana. Aj bokiliću priznaj lepo svima da si celog veka želeo da imaš kardan ;D imam ja kardan ;D ;D ;D al ga nepokazujem svima,samo svakoj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...