Jump to content

Moto Zajednica

Blytz obuća

Recommended Posts

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

posto ni meni nije hica cekam popuste :)

Popusti su počeli. Procunjaj po našoj web stranici pa ćeš videti dosta proizvoda na popustu!

Da li se ocekuje neki popust na obucu?

Pošto je ovo pitanje postavljeno u temi o Buffalo opremi, moram da napomenem da obuća koju prodajemo nosi brend Blytz. Blytz je brend engleske firme Bifax čiji je distributer za bivšu SFRJ (Srbija, Crna Gora, BiH, Hrvatska, Makedonija, Slovenija) i Albaniju firma DOO PEGAZ MM iz Novog Sada, ovde poznatija po prodavnicama PEGAZ-MOTO u Novom Sadu i Zemunu.

Da odgovorim na pitanje:

Trenutno su na popustu od 20% Blytz Race (touring čizma) i Blytz MX (Off road čizma).

Blytz%20Waterproof%20Track%20Race%20Boot%2003.jpg

Blytz Race

Blytz%20MX%20Boot%2001.jpg

Blytz MX

PS

Ovde možete postavljati pitanja u vezi Blytz obuće kao i svoje utiske iz iskustva sa njom. Za porudžbine i dogovore pošaljite PP, mail, pozovite telefonom ili svratite do nas. Sve podatke imate kada kliknete na naš baner gore.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

ЈА као ваш верни купац, врло сам заинтересован за једне лепе чизме....

Па да почнемо .... Имате ли број 47 и од којих модела  ;D

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Aj stavi i cenu...ako te ne mrzi..

a ne bi trebalo ::);)

edit: nasao sta me zanima..doci cu po ulje..nadam se da ima i filtera..

ЈА као ваш верни купац, врло сам заинтересован за једне лепе чизме....

Па да почнемо .... Имате ли број 47 и од којих модела  ;D

Po Englezima taj broj ne postoji  ;D

Najveći je 46. Ali ima nekih modela koje ljudi koji nose 47 mogu da koriste pa svrati i probaj.

Aj stavi i cenu...ako te ne mrzi..

a ne bi trebalo ::);)

Ma ne mrzi me :) Nego klikneš na baner gore i dobiješ sve što te interesuje po aktuelnim cenama. Kada ovde napišem, a cena se promeni na gore ili na dole (bolje ;) ) ostaje nepouzdana informacija koja dovodi do zabune.

edit: nasao sta me zanima..doci cu po ulje..nadam se da ima i filtera..

Znam da je off ali... Filtere trenutno nemamo u ponudi. Treba da ih dobijemo za nekih 20-30 dana prilikom sledećeg uvoza.

Imam cizme sa prve slike Blytz Race i poispadali su mi slideri sa strane pa bih pitao da li imate na prodaju samo njih i koja je cena?

Kako su poispadali? Potrošili se ili su se odvrnuli šrafovi ili...? Kada si kupio čizme?

Nemamo ih trenutno. Do sada nam nisu trebali. Ali možemo da nabavimo. Za cenu ne znam dok ne proverim i dok ne saznam šta se desilo. Ako je do samih čizama onda džabe. Ako je od upotrebe, onda nešto sitno.

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Imam cizme sa prve slike Blytz Race i poispadali su mi slideri sa strane pa bih pitao da li imate na prodaju samo njih i koja je cena?

Kako su poispadali? Potrošili se ili su se odvrnuli šrafovi ili...? Kada si kupio čizme?

Nemamo ih trenutno. Do sada nam nisu trebali. Ali možemo da nabavimo. Za cenu ne znam dok ne proverim i dok ne saznam šta se desilo. Ako je do samih čizama onda džabe. Ako je od upotrebe, onda nešto sitno.

Mnogo sam obarao.  :D :D :D :D Salim se,poispadali su jer su se oni srafovi nekako odvrnuli a i nece da se zavrnu kako treba jer se navoj koji je fiksiran za cizmu okrece zajedno sa srafom. Cizme sam kupio od Grof-a na oglas,predpostavljam da ces znati koje su.

• Svrati ponekad, 315 postova
  • Motocikl: Yamaha Xmax 300

ja ocigledno i dalje ne znam kako da postavim sliku, moze li neko da me prosvetli kako se to radi :)

Cizme su Blytz

BOTK4BK K4 Long

Cena sa PDV: 8.470,00 Din

• Podržavam 1

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

ja ocigledno i dalje ne znam kako da postavim sliku, moze li neko da me prosvetli kako se to radi :)

Cizme su Blytz

BOTK4BK K4 Long

Za kačenje slika imaš i temu ali ukratko ako imaš url (link slike tipa http://www.pegaz-moto.rs/product_images/Blytz%20K4%20Long%2001%20150.jpg) klikneš gore na sličicu pored lanca i pisma (Ubaci sliku) i kopiraš putanju u polje (to ti je direktno) a ako imaš sliku na svom kompjuteru imaš ispod editora Click to Atach files i onda standardno odabereš sliku i okačiš.

Što se tiče čizme K4 ja ih imam i generalno sam zadovoljan sa svime osim sa jednom stvari. Moj problem je što mi se levi đon probio na fuzasteru i to gledam kako da rešim jel mi sada tu ulazi voda. Ja sam ove čizme vozio po offroadu i stvarno su vodonepropusne (to si tek testirao kada uđeš u potok do kuka pa provališ da čizma ne pušta vodu ni unutra a bogami ni spolja tj. sva voda koja je ušla u čizmu tu je i ostala dok je nisam iztresao ;) ) Al ako nemaš 120-130kg i nemaš nameru da voziš offroad čizma je sasvim korektna.

Blytz%20K4%20Long%2001%20150.jpg

Cizme su Blytz

BOTK4BK K4 Long

Za kačenje slika imaš i temu ali ukratko ako imaš url (link slike tipa http://www.pegaz-moto.rs/product_images/Blytz%20K4%20Long%2001%20150.jpg) klikneš gore na sličicu pored lanca i pisma (Ubaci sliku) i kopiraš putanju u polje (to ti je direktno) a ako imaš sliku na svom kompjuteru imaš ispod editora Click to Atach files i onda standardno odabereš sliku i okačiš.

Što se tiče čizme K4 ja ih imam i generalno sam zadovoljan sa svime osim sa jednom stvari. Moj problem je što mi se levi đon probio na fuzasteru i to gledam kako da rešim jel mi sada tu ulazi voda. Ja sam ove čizme vozio po offroadu i stvarno su vodonepropusne (to si tek testirao kada uđeš u potok do kuka pa provališ da čizma ne pušta vodu ni unutra a bogami ni spolja tj. sva voda koja je ušla u čizmu tu je i ostala dok je nisam iztresao ;) ) Al ako nemaš 120-130kg i nemaš nameru da voziš offroad čizma je sasvim korektna.

Offroad me generalno uopste ne zanima, osim ako pogresim put :)

Pomogao je savet da se odlucim za ove cizme, cim proradi Pegaz idem da pazarim, samo se nadam da imaju moj broj,

Hvala care, pozdrav...

• Podržavam 1

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Cizme su Blytz

BOTK4BK K4 Long

Za kačenje slika imaš i temu ali ukratko ako imaš url (link slike tipa http://www.pegaz-mot...%2001%20150.jpg) klikneš gore na sličicu pored lanca i pisma (Ubaci sliku) i kopiraš putanju u polje (to ti je direktno) a ako imaš sliku na svom kompjuteru imaš ispod editora Click to Atach files i onda standardno odabereš sliku i okačiš.

A nisi pomenuo kako lepo mirise noga u njima :D

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

e da, nemo zmija da te ujede da obučeš neke čarape koje nisu 100% pamuk inače će kući da ti opadnu pločice kad se izuješ... ja se prevarih jednom i nikad više... jedva živi pretekosmo ;)

Hahaha, to je dobro samo ako ti se prispava, samo skines jednu cizmu i odmah si svez kao da si 3 dana spavao :)

Imacu to na umu momci, mada mi sada nesto zapale za oko i Heldove Seguro cizme, sliku ne postavljam jer pisem sa telefona i to polupripit jer idem sa slave :)

A inace znam kako se to radi, Popsy mi lepo objasnio :)

Odoh ja u debeli off, laku noc vam zelim :)

• Podržavam 1

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Manje vise je sve vec receno,ja cu samo da potvrdim. Nisu mi pustile vodu ni na teskom nevremenu,relativno lako se oblace i skidaju,dosta su tople sto je sada definitivno plus medjutim mislim da ce na leto biti prilicno nezgodno u njima. Kao sto su vec napomenuli pre mene, noge se lako znoje u njima cak i na nizim temperaturama.

Obrati paznju na velicinu! Tj. obavezno probaj primerak ako se resis da ih kupis. Ja generalno nosim 46, ponekad uglavnom kod cipela mogu da udjem u 45 a moj primerak cizama je 45 i jedno pola broja mi je veci(naravno u startu sam probao 46 i plivao sam u njima).

• Podržavam 1

Manje vise je sve vec receno,ja cu samo da potvrdim. Nisu mi pustile vodu ni na teskom nevremenu,relativno lako se oblace i skidaju,dosta su tople sto je sada definitivno plus medjutim mislim da ce na leto biti prilicno nezgodno u njima. Kao sto su vec napomenuli pre mene, noge se lako znoje u njima cak i na nizim temperaturama.

Obrati paznju na velicinu! Tj. obavezno probaj primerak ako se resis da ih kupis. Ja generalno nosim 46, ponekad uglavnom kod cipela mogu da udjem u 45 a moj primerak cizama je 45 i jedno pola broja mi je veci(naravno u startu sam probao 46 i plivao sam u njima).

Pazario sam ih ja pre neki dan, a testiracu ih prvi put sutra, inace broj je 44, mislim da ce biti ok, jako sam zadovoljan kako su udobne, a ne bih sutra da se uverim da li pustaju vodu ili ne :)

• Podržavam 1

• U prolazu, 83 postova

Evo korisnickog feedback-a posle oko godinu dana vise nego umerenog koriscenja i predjenih oko 6 k km sa njima.

eYXdI_img3591k.jpg

D85ye_img3592q.jpg

MIslim da je suvisno spomenuti da od prvog dana omokre noge i na povisenoj vlaznosti vazduha a kamoli na kisi. Dok imate blazeni osecaj da ste uvili nogu u kesu, razmisljate da li su izmislili tako jako sredstvo za pranje, jer se usmrde posle svake voznje.

Nesto dumam, da li da ih odnesem na "servis" 0stabre.gif, ko sto ima servis za kacige, jakne, pantalone, cibzare, rukavice itd.

• Podržavam 1

• U prolazu, 7 postova

Ja u papucama predjem toliko pa su cele i dalje...

A imam jedne cizme ove blytz race posle dve godine su ko nove osim sto imaju tendenciju da otpadaju slajderi...

tako da nesto u tvojoj prici nepije vodu ili si pregurao motor tih 6000 km?

• U prolazu, 83 postova

Ja u papucama predjem toliko pa su cele i dalje...

A imam jedne cizme ove blytz race posle dve godine su ko nove osim sto imaju tendenciju da otpadaju slajderi...

tako da nesto u tvojoj prici nepije vodu ili si pregurao motor tih 6000 km?

U pravu si, u pitanju je zavera. Mada mozda, primeti ces, ovo nisu iste cizme koje ti imas pa mozda eto....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja