istankov 1043 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tekst preuzet iz dnevnih novina Vijesti O crnom danu na CG drumovima možete pročitati na http://www.vijesti.co.me/index.php?id=349544 Stradala na trotoaru, dječak preminuo na putu do bolnice Budva - Budvanka Vjera Ratković (49) poginula je na licu mjesta sinoć oko 18.30 časova dok se kretala trotoarom na glavnom gradskom bulevaru kada je motorom udario maloljetni L.P. (16) iz Petrovca. Dječak je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede opasne po život i u stanju kome je prebačen u Klinički centar u Podgorici, ali je na putu preminuo. Maloljetnik je upravljao motorom KTM 690 i kretao se iz pravca kružnog toka ka Starom gradu, kada je, iz za sada neutvrđenih razloga, udario ženu pored kolovoza. Od siline udara, ona je pala na betonski zidić pored trotoara, te prema riječima očevidaca, od zadobijenih povreda glave preminula na licu mjesta, tako da je ljekarskoj ekipi hitne pomoći budvanskog Doma zdravlja preostalo jedino da konstatuju smrt. Prizor na bulevaru bio je više nego stravičan, tijelo nastradale ležalo je pored potpuno havarisanog motora. Uviđaj je uz asistenciju budvanske saobraćajne policije i u prisustvu osnovnog državnog tužioca Borisa Savića, izvršio kotorski istražni sudija Špiro Pavićević. “Do nesreće je došlo iz za sada neutvrđenih razloga, istraga je u toku. Naložio sam da se tijelo preminule transportuje u podgorički Klinički cetar gdje će biti izvršena obdukcija. Takođe, naredio sam da se izvrše tehnička i sva ostala vještačenja,” kazao je Pavićević nakon uviđaja za „Vijesti“. Saobraćaj je glavnim gradskim bulevarom bio gotovo sat vremena u zastoju, dok je vršen uviđaj, tako da su vozila preusmjeravana na zaobilaznicu. V.L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbt prosle godine dok sam vozio redak motor kod nas mt-03 neko u crnoj gori je poginuo pri padu sa njega sad opet imam relativno redak 690sm i opet u cg neko nastrada sa njim Sta radite vi dole? ne znam da je neko u srbiji poginuo sa nekim od ta dva motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar je bitna marka motora? Isto tako je mogao da padne i pogine i ubije nedužnu ženu i sa APN om... šta rade (radimo)??? Divljaštvo, neznanje, želja za dokazivanjem... Ipak to je dete od 16 godina (2 razred srednje škole) sa maksimum 65 kila, slabašne još uvek dečije konstitucije, male fizičke snage, brzih ali ne uskladjenih, ne naviklih refleksa bez znanja i iskustva, dokopalo se motora od 50tak ks i zavrnulo gas... i šta se desi prvo ubije nedužnog civila - ženu na trotoaru a on izdahne na putu za bolnicu. Društvo iz škole će ga se sećati još pola godine ... Uzalud i glupo izgubljen jedan mladi život zbog 3 sekunde "ja sam najveći baja" i prolaznicu od 49 godina koja je možda majka nekog njegovog drugara, devojke ... Želja za dokazivanjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjačin Vrač 8 Napisano Septembar 23, 2010 Džedaj vitez, 289 postova Lokacija: Ruma / Guangzhou Motocikl: Yamaha Dragstar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slican slucaj juce kod nas u Rumi, godiste slicno, posledice: zapucali se dva klinca na nekom R-u u opel na parking (parkiran, ali bio je u brzini) i pomerili ga 8metara... jedan oba otvorena peloma ruku, drugom se butna kost nabila negde u telo... nekim cudom obojica su ziva... bar bila juce... Testosteron... i nezrelost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,tragedija... Ne cudi me za klince od 15 ,16.. godina,kada su u pubertetu zeljna dokazivanja a pri tom imaju podrsku starijih kolega pa i roditelja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ma mene interesuje ko daje detetu od 16 godina KTM 690?! ??? Za njih nije ni 50 ccm3... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mene interesuje ko daje detetu od 16 godina KTM 690?! ??? Za njih nije ni 50 ccm3... +1 strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan neiskustvo + KTM = neće to na dobro izać Ova jednačina gore se, nežalost, dokazala dva puta ovog ljeta u Crnoj Gori. Ovaj dečkić je KTM 690 SMC imao u posjedu nekih dvadesetak dana ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma mene interesuje ko daje detetu od 16 godina KTM 690?! ??? Za njih nije ni 50 ccm3... Sad vidim zasto je meni deda kupio 50cc i to kineza, ali brzinca, koji ide nax 50km/h, da mi je kupio TZR 50 izgubio bih glavu odavno... mene i mz vrlo lako povuce,pa sam sebi posle psujem sve cega se setim! a posebno u tim godinama... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...