ts.marko 26 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Hondu Transalp. Godiste je 1991. presla oko 46400km. Stanje motora je odlicno. Ima povise vizir, zvucni signal za migavce (pišti kao lud, nema šanse da zaboraviš da isključiš). Gume su o.k. još nekih par hiljada. Agregat perfektan. Ulje zamenjeno pre 500km. Kofer ze dve kacige. Registracija istekla. Cena je više nego korektna - 1600.-evra. Telefon za informacije je 060 0 713 887 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Još malo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Taman za Djuntu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Inače, motor je u Srbiji od 2005.g , zemlja porekla CH. Razlog prodaje - trebaju mi pare. Imam par motora koje treba da carinim, pa fali. Tako da ce ovaj morati da nadje novog vlasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Septembar 22, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Taman za Djuntu Pa, tu sam. Baš kažem komšiji, rešili ovi moji drugari da me metu na veliki motor pa to ti je. Glavna mana ovom motoru za moj ukus je boja, ajd, ne raspravlja se o ukusima. Sad, Trstenik, treba otići tamo. Nego, jel beše neko kupio Transalpa od Marka sa foruma relativno skoro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 22, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zeleno odmara oci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Septembar 22, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Zeleno odmara oci I ne vidi se ak se padne u travu, ne daj Bože. Probo juče jednog lepog Transalpa koji nije na prodaju, i pado u mestu ko klada, na sreću bila meka zemlja. Eto, razbio sam maler i na velikom motoru tako da bez straha mogu sad u kupovinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17433 Napisano Septembar 22, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3709 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Taman za Djuntu Pa, tu sam. Baš kažem komšiji, rešili ovi moji drugari da me metu na veliki motor pa to ti je. Glavna mana ovom motoru za moj ukus je boja, ajd, ne raspravlja se o ukusima. Sad, Trstenik, treba otići tamo. Nego, jel beše neko kupio Transalpa od Marka sa foruma relativno skoro. Ja sam kupio januara TA od "Marka i družine" iz Trstenika i prešao njime za šest meseci oko devet hiljada km. Zadovoljan sam i motorom i njihovim odnosom prema "mušteriji". Sve preporuke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Septembar 22, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Taman za Djuntu Pa, tu sam. Baš kažem komšiji, rešili ovi moji drugari da me metu na veliki motor pa to ti je. Glavna mana ovom motoru za moj ukus je boja, ajd, ne raspravlja se o ukusima. Sad, Trstenik, treba otići tamo. Nego, jel beše neko kupio Transalpa od Marka sa foruma relativno skoro. Ja sam kupio januara TA od "Marka i družine" iz Trstenika i prešao njime za šest meseci oko devet hiljada km. Zadovoljan sam i motorom i njihovim odnosom prema "mušteriji". Sve preporuke. Setio se i našao temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio januara TA od "Marka i družine" iz Trstenika i prešao njime za šest meseci oko devet hiljada km. Zadovoljan sam i motorom i njihovim odnosom prema "mušteriji". Sve preporuke. Gde si, bre, Zile Pozdrav iz TS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 23, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Taman za Djuntu Nego, jel beše neko kupio Transalpa od Marka sa foruma relativno skoro. mislim da je i zimus KLE-a kupio Lazic... za sica lovu... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47174.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17433 Napisano Septembar 23, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3709 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan @ ts.marko Gde si, bre, Zile Pozdrav iz TS Pa ugalavnom sam na motoru. Koristim ovo lepo vreme (mada vozim po svakom vremenu). Nego sviđa mi se boja na ovom TA koji nudiš. Koliko doplaćuješ da ti ustupim moj MOTOR za to tvoje zeleno "sokoćalo". A da imam pare zaista bih uzeo i taj, (pa da ih menjam povremeno). Izvinjavam se za mali "off". Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Taman za Djuntu Nego, jel beše neko kupio Transalpa od Marka sa foruma relativno skoro. mislim da je i zimus KLE-a kupio Lazic... za sica lovu... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=47174.0 Jeste. Nego ispašće da je ovo reklamiranje, skinuće mi oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekog da se interesuje? Do 200km ja plaćam prevoz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 156 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan A da li je prethodni vlasnik ove TA bio Miso iz Cacka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...