lencuga 14719 Napisano Octobar 2, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobijao svasta sramota me i da pricam. Nedam ga . Radije bi ga zapalio i gledao kako gori. i ovako dolaze hladni dani, ti bar ne moras da mislis na grejanje, ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobijao svasta sramota me i da pricam. Nedam ga . Radije bi ga zapalio i gledao kako gori. pa svakako gledati hondu kako gori nema cenu da je afrika,ja bih ti dao 1500e da je zapalis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Octobar 2, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobijao svasta sramota me i da pricam. Nedam ga . Radije bi ga zapalio i gledao kako gori. pa svakako gledati hondu kako gori nema cenu da je afrika,ja bih ti dao 1500e da je zapalis ja bi doneo meso a bulet kajmak ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobijao svasta sramota me i da pricam. Nedam ga . Radije bi ga zapalio i gledao kako gori. pa svakako gledati hondu kako gori nema cenu da je afrika,ja bih ti dao 1500e da je zapalis ja bi doneo meso a bulet kajmak ;D ;D ;D +1 :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobijao svasta sramota me i da pricam. Nedam ga . Radije bi ga zapalio i gledao kako gori. pa svakako gledati hondu kako gori nema cenu da je afrika,ja bih ti dao 1500e da je zapalis ja bi doneo meso a bulet kajmak ;D ;D ;D +1 :D Samo se tesite...pre ce izgoreti vase mayahe i suzane nego honda... Ako ti je hitno ti ga daj bud zaso...ako nije cekaj vreme kad se motori prodaju...a to je prolece. Sad dzabe gubis zivce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane23 0 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd Motocikl: gaoming 150A Prijavi odgovor kao problematičan Evo covek mi nudi 1100e. Kakva ponuda. hahahahhahhahahahhahahhahahah :D :D :D :D pa mozda je mislio da licitacija,pa lupio covek hiljadu i sto evrica,javice se on opet sa vecom cemom mozda 1150 ili nekom vecom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Danas je motor dan stariji nego juce i red je da je nesto jeftiniji zbog dodatne starosti i amortizacije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobijao svasta sramota me i da pricam. Nedam ga . Radije bi ga zapalio i gledao kako gori. pa svakako gledati hondu kako gori nema cenu da je afrika,ja bih ti dao 1500e da je zapalis ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 2, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo Honde vise nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda za 1100... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1505 Napisano Octobar 3, 2010 I N S T R U K T O R, 1212 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo za 1500, al' nije . Sva sreca u zadnjem momentu se setio da podigne cenu inace za 1500 nikad ne bi otisla. Cudni i nepoznati su putevi danasnje trgovine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Ode Honda juce u zamenu za Transalpa. Mislim da ce i novi vlasnik da ga prodaje kad ga malo upicani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...