bigbad86 825 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan to sa nagradnom igrom je vec neko hteo da pokusa...cini mi se pocetkom godine ili jos prosle....onda su se javili neki ljudi koji znaju da to nije legalno i da moze da se zaglavi tvorza zbog iste...... Tako je, zajebite to. Nije legalno, a i nije po pravilima foruma gurati ilegalu. Ko skupi 1500e njegov je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan EVO JA SE DOBROVOLJNO JAVLJAM!!! POSTO SU SKUPLJANE PARE MILION PUTA ETO SKUPITE I SAD ZA MENE. NISU MI UKRALI MOTOR,NISAM RIBA(jer da se zensko javilo verovatno bi se skupile pare za 2dana),NERVIRAM VECI DEO FORUMA,ALI VOLIM OVAJ MODEL MOTORA:). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan EVO JA SE DOBROVOLJNO JAVLJAM!!! POSTO SU SKUPLJANE PARE MILION PUTA ETO SKUPITE I SAD ZA MENE. NISU MI UKRALI MOTOR,NISAM RIBA(jer da se zensko javilo verovatno bi se skupile pare za 2dana),NERVIRAM VECI DEO FORUMA,ALI VOLIM OVAJ MODEL MOTORA:). E, pa volim i ja ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8739 Napisano Septembar 30, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3208 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan vi skupite pare za motor za mene, a svi koji su dali prilog ucestvuju u bubnju da dobiju moju kawu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 30, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan a jel to stvarno ilegalno???sta fali da se iskupi 30 ljudi po 50e ,covek dobije svojih 1500e a neko od nas 30 se upiski od srece za 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, da ga prodajes u delovima, uzeo bi 3000, koliko su samo karbovi za njega...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, da ga prodajes u delovima, uzeo bi 3000, koliko su samo karbovi za njega...? 100 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Jos sutra 1500e a onda ga povlacim iz prodaje i sledece sezone kad mu istekne registracija ide u delove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1893 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1082 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ranije sam uvek mislio da nekom motoru nesto fali, dok nisam ja svoj prodao ispod cene samo zato jer sam popizdeo Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije sam uvek mislio da nekom motoru nesto fali, dok nisam ja svoj prodao ispod cene samo zato jer sam popizdeo Srecno sa prodajom. +1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Jos danas cena 1500e. Motor ispravan u voznom stanju, registrovan. Samo kes. Hitno kaparisao sam drugi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan EVO JA SE DOBROVOLJNO JAVLJAM!!! POSTO SU SKUPLJANE PARE MILION PUTA ETO SKUPITE I SAD ZA MENE. NISU MI UKRALI MOTOR,NISAM RIBA(jer da se zensko javilo verovatno bi se skupile pare za 2dana),NERVIRAM VECI DEO FORUMA,ALI VOLIM OVAJ MODEL MOTORA:). Veci deo? Pa ti nerviras sve na forumu,a ja nerviram samo veci deo foruma ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan EVO JA SE DOBROVOLJNO JAVLJAM!!! POSTO SU SKUPLJANE PARE MILION PUTA ETO SKUPITE I SAD ZA MENE. NISU MI UKRALI MOTOR,NISAM RIBA(jer da se zensko javilo verovatno bi se skupile pare za 2dana),NERVIRAM VECI DEO FORUMA,ALI VOLIM OVAJ MODEL MOTORA:). Veci deo? Pa ti nerviras sve na forumu,a ja nerviram samo veci deo foruma ;D ;D ;D nije istina,dva coveka su mi rekla da me bas bas gotive...a mozda su me i lagali jer sam velik i opasan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je to drugo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Dizem cenu na 2200e. Zamene NE. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan EVO JA SE DOBROVOLJNO JAVLJAM!!! POSTO SU SKUPLJANE PARE MILION PUTA ETO SKUPITE I SAD ZA MENE. NISU MI UKRALI MOTOR,NISAM RIBA(jer da se zensko javilo verovatno bi se skupile pare za 2dana),NERVIRAM VECI DEO FORUMA,ALI VOLIM OVAJ MODEL MOTORA:). Veci deo? Pa ti nerviras sve na forumu,a ja nerviram samo veci deo foruma ;D ;D ;D nije istina,dva coveka su mi rekla da me bas bas gotive...a mozda su me i lagali jer sam velik i opasan 3 a prodavcu: stvarno lep motor i jako niska cena, samo jbg, kao sto je receno, kriza stisla i niko nema visa para nizasta...ja da imam odmah bi uzeo (naj ozbiljnije)...srecno sa prodajom i da ode u ruke nekoga ko ce ga maziti i paziti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 2, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan EVO JA SE DOBROVOLJNO JAVLJAM!!! POSTO SU SKUPLJANE PARE MILION PUTA ETO SKUPITE I SAD ZA MENE. NISU MI UKRALI MOTOR,NISAM RIBA(jer da se zensko javilo verovatno bi se skupile pare za 2dana),NERVIRAM VECI DEO FORUMA,ALI VOLIM OVAJ MODEL MOTORA:). Veci deo? Pa ti nerviras sve na forumu,a ja nerviram samo veci deo foruma ;D ;D ;D nije istina,dva coveka su mi rekla da me bas bas gotive...a mozda su me i lagali jer sam velik i opasan 3 a prodavcu: stvarno lep motor i jako niska cena, Nije vise niska, sad je realna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane23 0 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd Motocikl: gaoming 150A Prijavi odgovor kao problematičan a koja je sada cena,posto je prosao petak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane23 0 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: beograd Motocikl: gaoming 150A Prijavi odgovor kao problematičan jbg nisam video ranije inace bi ga sada vozio,u petak sam dao sestri neke pare na zajam,tako i da sam video u petak opet ga nebi vozio,ali ovo mi je sada skola za ubuduce,da stalno gledam oglase forumasa,.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 2, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan a koja je sada cena,posto je prosao petak... Pise lepo, potrudi se malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Evo covek mi nudi 1100e. Kakva ponuda. hahahahhahhahahahhahahhahahah :D :D :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Octobar 2, 2010 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost sami smo krivi za takve ponude da nema ljudi koji ih prihvataju i onih koji prodaju motore budzašto (verovatno ih kupili jer je to moderno a slabo ih vozili jer su uvideli da to nije za njih) nebi bilo ni besmislenih ponuda ..... Šta da ti kažem meni čovek za motor od 2500e nudi pasata 86 dizela ključ za ključ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Odmah uzmi pasata!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Evo covek mi nudi 1100e. Kakva ponuda. hahahahhahhahahahhahahhahahah :D :D :D :D prodaji to dok nije odustao :D :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobijao svasta sramota me i da pricam. Nedam ga . Radije bi ga zapalio i gledao kako gori. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...