Marko011 2457 Napisano Septembar 21, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 21, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Motor znam, odlican je. Auto sam vidjao, pomalo pijan, pa ga se ne secam Mare, Mare, sta ti je u planu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 21, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Mare, Mare, sta ti je u planu? Nova kawa zx10r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 21, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Siroko, nema sta ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmisljam da prodam motor pa ako mi ne uspe neka prodaja za malo vise kesa,mozemo da se dogovaramo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 21, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan @Mrshavko, važi Nažalost iz nepoznatih razloga jedan od moderatora mi skratio oglas i uklonio neke slike motora, a detaljnije nisam mogao da opišem....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Marko sta se radi druze?Daj da ja i ti trgujemo dobijes pravi skuter i doplatu i da te resim mog CBR.Pogledaj kakvu ti ocuvanu spravu nudim i jos veca nego CBR. Pogledaj sve slike kakav je pa mozda imas nekom skuter da ponudis pa da svima bude dobro http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61004.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 26, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Medo prijatelju ;D 190cm, 105kg, neće moći da me pomeri ;D Prodaj skuterčić pa da trgujemo Ganjam il novi motor il neki noviji uz moju doplatu........nažalost moderatori su mi totalno upropastili opis oglasa, ali evo da ponovim. Kakav vam je to popularni moped, vidim da je i Miki imao isti, samo 200 ccm ;D Za sve zainteresovane -> Moguće je naravno da se korigira cena za keš, ali ne mnogo, nisam crveni krst ;D Motor je u korektnom stanju, tako da očekujem i korektan dogovor. Što se mene tiče svaka provera je moguća. Meni nije hitno, tako da može i na kraju da ostane kao drugi motor sledeće sezone Inače, prošli vlasnik je promenio semeringe krajem 2009e i mogu da se raspitam kakvi su još servisi radjeni, a evo i par slika od prošlog vlasnika P.S. Zaboravio sam da napomenem, koga interesuje............motor nije vožen po kiši ili lošijim uslovima, garažiran Aj, peace ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ok druže mislio sam da možda ti imas neku varijantu da nekom ponudiš Madisona za kawu zx10 koju hoćes ili možda znaš nekog kome treba maxi skuter pa da svi budemo zadovoljni, a što se tiče tvoje visine i težine ja sa 1,80cm na prstima dohvaćam tlo tako je to ogroman skuter, veći je od CBR za dva broja kad stanem pored njega on je ko igracka i u dužinu ,širinu ,visinu,max brzina samnom od 90kg je 110 Km/h ispod sedišta mu staju dve kacige. Ja ću se truditi da ga prodam( imao sam ja čoveka koji me je napadao da prodam pre mesec dana neki stolar medjutim ja nisam hteo tada ,sad kad sam video da ti prodajes i kad smo pricali ja ga zvao dali je još zainteresovan kaže jeste ali nije trenutno u mogućnosti obili mu radnju i sve alate ukrali a to mu je prioritet od toga živi) pa da to rešimo mada sam mislio da i ako menjas motor uvek svi pre prihvaćaju jeftiniji i više keša u zamenu. Ti razmisli a i javi mi cenu na PP( naj nižu ispod čega nemože bez spuštanja stvarno bi voleo da ga uzmem) koja bi bila zadnja za mene bez onog sto smo pricali da odradis. Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan 4. Molba - Isključivo realne ponude - U zameni me Afrike, TA, tenere, kamile, kobasice, zimnice, placevi, absolutno ne interesuju HAHAHHAHAHAH Kralju,lep motor nema sta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ok druže mislio sam da možda ti imas neku varijantu da nekom ponudiš Madisona za kawu zx10 koju hoćes ili možda znaš nekog kome treba maxi skuter pa da svi budemo zadovoljni, a što se tiče tvoje visine i težine ja sa 1,80cm na prstima dohvaćam tlo tako je to ogroman skuter, veći je od CBR za dva broja kad stanem pored njega on je ko igracka i u dužinu ,širinu ,visinu,max brzina samnom od 90kg je 110 Km/h ispod sedišta mu staju dve kacige. Ja ću se truditi da ga prodam( imao sam ja čoveka koji me je napadao da prodam pre mesec dana neki stolar medjutim ja nisam hteo tada ,sad kad sam video da ti prodajes i kad smo pricali ja ga zvao dali je još zainteresovan kaže jeste ali nije trenutno u mogućnosti obili mu radnju i sve alate ukrali a to mu je prioritet od toga živi) pa da to rešimo mada sam mislio da i ako menjas motor uvek svi pre prihvaćaju jeftiniji i više keša u zamenu. Ti razmisli a i javi mi cenu na PP( naj nižu ispod čega nemože bez spuštanja stvarno bi voleo da ga uzmem) koja bi bila zadnja za mene bez onog sto smo pricali da odradis. Pozdrav ! Ne mogu da ponudim nekome nešto što nisam video svojim očima Nemoj pogrešno da me razumeš, zadnja cena je za sve ista, cenu koju sam u samom oglasu naveo služi za orijentaciju, a da li su tvoji jevrići ili od Pere meni svejedno 4. Molba - Isključivo realne ponude - U zameni me Afrike, TA, tenere, kamile, kobasice, zimnice, placevi, absolutno ne interesuju HAHAHHAHAHAH Kralju,lep motor nema sta... Čuo sam da su nekom nudili piliće za motor, šta da ti kažem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 28, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Motor rezervisan do proleća 2011 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...