Laki TC 14 Napisano April 28, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan super bajk, nisam ga video, ali verujem da je ekstra...afrika je to :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 28, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Èestiskam! Nego kud se dede onaj VFR iz potpisa... :evil: ??? Pa to nikada nije bio Najzlijev motor vec Glistin :mrgreen: Ni jedan motor nije bio moj a da ne bude Glistin, kao što ni jedan motor nije Glistin a da ne bude moj. Od prvog motora dajemo ko koliko ima, i kupujemo... VFR je kod Gliste, što ne znaèi da se ja ponekada neæu proVeeFeRisati. Mislim da æe biti teže saèuvati Afriku od Gliste. Vratio sam se sa vožnje. Nataša i ja, 75 kilometara iskljuèivo gradske vožnje. Zadovoljan sam kako se motor ponaša, zadovoljan sam kako trpi teret i mislim da je njegovih 50 konja sjajna snaga za ono za šta je predviðen. Mislim da mi je potrebna korekcija vizira ili dodatni vizirèiæ jer imam utisak da bi mi to rešilo problem sa vazduhom. Nemam skalu za gorivo, i to bi mogao nekako da sredim. Umoran sam kao pašèe, celu noæ sam loše spavao maštajuæi o tome kako æu da je vozim... I vozih je... Hvala svima na èestitkama, stvarno mi znaèi kada vidim da je nekome drago što sam sreæan, onda i svako od vas utièe malo na tu sreæu i dobije... šta, šta?... piiivo. Èim se vidimo. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 28, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Jahao sam kontinent celih 5 km, i nemam reci, kontinet je veliki, pored mog izgleda kao autobus, udobnost je kao u buljavoj mecki, a vuce kao TDI i stanje je extra, ful fulova sad mi zao sto je nisam jahao bar jos kilometar. SVAKA CAST Najzli :prayer: , da te slusa kao i zena, i da vas voli, mazi i pazi :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 28, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, èekaj, tek si poèeo Prometiæeš u jednom trenutku ženi u oku odredjenu dozu ljubomore, svaki put kad te vidi pored ili na Africi Ja vido Africa, motor prefarban svim bojama :!: :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan to su te slike... da. da... dushko, neshto sam razmishljao, ae da kupimo neki old school bmw za caleta? pa da budemo mad max ekipa zlih milosevica na drumu! -najzli-glista-debeli crv- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 29, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ae da kupimo neki old school bmw za caleta?!-najzli-glista-debeli crv- Ostav'te èo'eka na miru!!! :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Matori je odmah metuo sliku na desktop. Kaže, "O sinovi, o sokolovi moji". E, moj mlaði brat je veliki brat. Paradox. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan a da debeli crv osisa brkove na opasno pa da mu kupite ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Predložiæu mu, mada on kaže da je više nautièki nastrojen... A za brkove, to možda možemo i mi da uradimo, samo treba dobro da ga napijemo. (To je jedna od težih stvari) najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 29, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan xexe Lepa Tvinjara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 29, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Najzli, Glisto, cestitam na kupovini! Masina deluje ki zmaj! Navozali se na njoj hiljade i hiljade bezbednih km! Dusko - osmeh na tvom licu sve govori!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 29, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dusko - osmeh na tvom licu sve govori!!! Taj osmeh se kupuje sa Afrikom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 29, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Xexe.. Video je juche... a,da i Natashu i Najzlija :!: It's nice! ps.josh samo da izvedete struju u kofer,da Natasha mozze da skuva kaficu i mozzete na put oko sveta,bez stajanja! Koliko sam video..radnu povrshinu i sudoperu vec imate!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 29, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Neka se lepo i dugo druzite! baj d vej Shta bi sa vfr-om? Ode na dobos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 29, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Najzli! Sjano napisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano April 29, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Najzli! Cestitam od srca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Neka se lepo i dugo druzite! baj d vej Shta bi sa vfr-om? Ode na dobos? VFR je i dalje super za pecanje nikako na dobosh. samo BAS BUBANJ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 29, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan VFR je i dalje super za pecanje...a vidim peca se iz sve snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan A na sta se peca, na glistu ili VFR? Na sta bolje grize cestitam super makina :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan A na sta se peca' date=' na glistu ili VFR? Na sta bolje grize cestitam super makina :kul:[/quote'] Pa na glistona! chisto da se zna: najzli- Afrika - (znate kako kazu, ruzan ko.... ) glista- VFR - Vlazna Frenkvencija Ribica - Radi bolje no varalica... i plus ne hvata samo shtuke, vec sve zive kombinacije riba... A boja mu daje +3 na izgled +4 na hvatanje riba a cim dam gas zbog gospodina akrapovica, trese se zadnji deo sedishta, koji se koncentrishe na poseban deo devojke koja sedi iza mene... odatle je scena iz kultnog filma Maratonci: "Samo ga, samo se chvrsto uhvati..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo zašto ga zovu "Glista"... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glista 1 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan word! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan AFRICA=LEGENDA=AVANTURA DO KEJP TAUNA ! A sta kazes za Sibir ko ona dvojica LWR ?! Najzli ono o sumama i gorama kao da si uzeo iz moje glave ... Vidimo se ko zna gde (i beli luk ne zaboravi ja cu poneti slaninu) ... Ja mislio nema "ludaka" ko ja ! Svasta ! Ima jedan u Vankuveru i on se sprema ! Ali ovde ?! :shock: SRECAN TI KONTINENT ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 30, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo zašto ga zovu "Glista"... najzli Hahahahahahahaha Kralju! :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...