ErnestM 33 Napisano Septembar 18, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno vec 100 puta postavljena pitanja u vezi ovoga...al,MOLIM VAS ne zamerite Koji spray za lanac koristite i koji preporucujete...takodje i koji za ciscenje lanca...gde ima najpovoljnije...da li neko sa foruma to radi i da li salje brzom postom...ovde u Zrenjaninu ima,al je i sisanje i brijanje uracunato u cenu... Sorry i HVALA . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 18, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Umesto tih 100 dinara što ćeš više potrošiti u svom gradu, platićeš poštarinu 200, pa ti sad gledaj šta ti se više isplati Ja koristim Motul, onaj beli, ali probaću i Castrol, deluje dobro na slikama koje su se pojavljivale na forumu. Najjeftiniji sprej imaš u Louisu, pakovanje od pola litra, ali je prilično bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan eh...da je 100 din...al hvala u svakom slucaju na odgovoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Septembar 19, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan ја користим Мотул, и за чишћење и за подмазивање ... задовољан сам ... купио у Гевари ... поздрав ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 19, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan eh...da je 100 din...al hvala u svakom slucaju na odgovoru... Koliko košta Motul u Zrenjaninu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Septembar 19, 2010 Andragog, 5026 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam Castrol i primetio da je OK,pre toga sam kupio neki Italijanski 300 din i taj je OK. Motul OK,Sada imam Motorex i on je OK. Zaključak, svi su dobri, samo nek je masno !!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 19, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Dekalamit! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 19, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Shell ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...