easy naked 1100 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sticajem okolnosti (preko ortaka od ortaka) iz USA mi je stigla jakna, bila je na nekom super popustu pa reko ajde da se okoristim. za proizvodjaca nikad cuo ranije, za velicinu sam malo citao komentare kupaca i odlucio da uzmem broj vecu i nisam pogresio. Xelement Extreme Black and Gray Tri-Tex Fabric Jacket with Breathable 3 Way Lining with Level-3 Advanced Armor jakna ima 3 postave: termo (prsluk) koja se skida, kisna membrana koja se skida i lagana mesh postava koja je pricvrscena uz jaknu (ne skida se), duplo kopcanje napred + nastavak za kacenje pantalona i podesavanje sirine struka spolja je kombinacija tri tex 600 textila i kozhe, ima 4 luftera, 4 spoljna dzepa, 1 vodonepropusni u spoljnoj ljusturi i 2 zasticena dzepa u termo postavi. od zastite ima te neke lake Level 3 protektore na ramenima i laktovima koji imaju veliku apsorbciju udara, ergonomski su i protektor od pene na ledjima + jastucici spolja. od mana bih izdvojio nedostatak podesavanja sirine rukava i previse male otvore dzepova na grudima - jako je tesko izvaditi predmete iz njih bez skidanja rukavica i nedostatak rukava na termo postavi, mada to moze da se sredi lako. sve u svemu, za ovih par nedelja nosenja mogu reci da sam prezadovoljan, pogotovo ako se uzme u obzir da me ovakva jakna kostala oko 8500 din... http://www.leatherup.com/p/Mens-Motorcycle-Jackets/Xelement-Extreme-Black-and-Gray-Tri-Tex--Fabric-Jacket-with-Breathable-3-Way-Lining/56912.html ps. pored 5% popusta na vec snizenu cenu dobio sam i kupon code za popust na kupovinu u leatherup.com pa ako nekome zatreba neka me slobodno kontaktira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan ako bih nasao nesto sto mi se svidja ko bi meni to mogao doneti naravno sa tim popustom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nije problem za popust, ali moras sam naci nekoga ko dolazi iz USA. ja sam cekao priliku duze vreme, lik koji mi je doneo je u principu mogao i da odbije i da se ugradi u cenu, ali nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan hvala probacu da nadjem nekog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Au, brate, kakve jakne, cizme, pantalone, a kakve CENE!! Ajde bre da posaljemo nekog, da nam donese stvari, verovatno bi se u nekom trenutku isplatilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovo moze da se poruci? Da li donosi neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...