Biker Q 1657 Napisano Septembar 17, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, razmisljam o prodaji motora samo iz razloga promene automobila, znaci da pokusam pa ako neko bude zaineterovan neka se javi a ako ne ostaje mi stari provereni golf 2... Motor je '82 god i ima pogon na kardan, masina je generalno sredjena pre 2000 km i tu nema zamerki, ima manjih ulaganja ali mogu da sacekaju zimu i nije registrovan... Sto se tice cene gadjam na 900 evra iako je ulozeno duplo vise.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zbog eventualne kupovine automobila (ako prodam motor) u sredu, do srede cena motora je 700 evra a posle srede se vraca na staru... Ko hoce da dodje do kvalitetnog motora, da ulozi zimus malo i da se vozi bez problema godinama evo mu prilike... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda necu biti na netu pa evo mob 065 892 86 52... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu jos treba od manjih ulaganja za preko zime...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Octobar 3, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, razmisljam o prodaji motora samo iz razloga promene automobila, znaci da pokusam pa ako neko bude zaineterovan neka se javi a ako ne ostaje mi stari provereni golf 2... Motor je '82 god i ima pogon na kardan, masina je generalno sredjena pre 2000 km i tu nema zamerki, ima manjih ulaganja ali mogu da sacekaju zimu i nije registrovan... Sto se tice cene gadjam na 900 evra iako je ulozeno duplo vise.... izvini ali mi nesto tu nije jasno ....koliko se secam a i vozio sam ih par komada (imao sam ih ranije u vlasnistvu) nije postojao model sa kardanom .....o cemu se tu radi?? jesi li ti to neke prepravke radio na zadnjoj osovini?? ili...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan izvini ali mi nesto tu nije jasno ....koliko se secam a i vozio sam ih par komada (imao sam ih ranije u vlasnistvu) nije postojao model sa kardanom .....o cemu se tu radi?? jesi li ti to neke prepravke radio na zadnjoj osovini?? ili...... E pa ocigledno da si preskocio ovu seriju. Ne znam dal im je fabricka oznaka bila " KZ " , ali prodajna oznaka im je bila " GT " i ovo je model GT 550, a bilo ih je i od 750 i 1000 ccm . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu jos treba od manjih ulaganja za preko zime...? Treba srediti gumice na prednjim vilama (teleskopima) i mozda na jednom zadnjem, cuje se lanac u masini ali sam bio kod majstora i kaze da treba srediti samo spaner a da se ne mora menjati lanac, znaci tu nesto oko spanera mada mi je rekao da nije hitno. Sto se tice masine novi su klipovi, karike, lezajevi, semerinzi, vakum membrane na karburatorima, su ugradjeni i odradjene obrade tako da je u masinu ulozeno duplo vide od sadasnje cene koju trazim a presao je samo 2 000 km. Cajgeri su u Luisu placeni 180e, retrovizori i tako jos po nesto da ne davim, lonac je takav kakav je ali je zvuk odlican, kao da ima u najmanju ruku 750ccm... Zadnja guma je dosta stara ali imam drugu takodje polovnu ali dobru samo treba da se namontira... Prodao bih samo da kupim auto zato sto mi treba zbog posla a takodje zbog posla ne stizem motor ni da upalim, stoji sigurno vec mesec dana u garazi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan izvini ali mi nesto tu nije jasno ....koliko se secam a i vozio sam ih par komada (imao sam ih ranije u vlasnistvu) nije postojao model sa kardanom .....o cemu se tu radi?? jesi li ti to neke prepravke radio na zadnjoj osovini?? ili...... E pa ocigledno da si preskocio ovu seriju. Ne znam dal im je fabricka oznaka bila " KZ " , ali prodajna oznaka im je bila " GT " i ovo je model GT 550, a bilo ih je i od 750 i 1000 ccm . pazi tacno da sam ovaj model preskocio kad sam svojevremeno vozio kawu ali KZ modele zato sam i prokomentarisao oglas jer je ociglednoa STAVLJENA POGRESNA OZNAKA modela koji se prodaje!! nije isti GPZ i GP .......i bla,,,,,bla,,,,bla....Inace ta serija je raga nad ragama kod Kawe....legndarni agregat ali ne i ciklistika.......mali potrosac .......lak za odrzavanje....... ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je OK. Nisam ni ja ovo vozio, al je u mom okruzenju bilo nekoliko komada ( 550, 750 i 1000 ), a da su izdrzljivi - jesu, to i sama oznaka govori " GT - grand turismo " - pravljeni za putovanje, zato su i ubacili kardan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada ste i mene bacili u razmisljanje, ja mislim da je KZ ili Z, ali provericu mislim da u saobracajnoj stoji KZ ali takve greske se njima desavaju kada se sve ostalo poklapa pa izaberu prvu oznaku iz registra sa tim podacima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Sada ste i mene bacili u razmisljanje, ja mislim da je KZ ili Z, ali provericu mislim da u saobracajnoj stoji KZ ali takve greske se njima desavaju kada se sve ostalo poklapa pa izaberu prvu oznaku iz registra sa tim podacima... nema sta da se mnogo mozga oko modela sve na googlu ima.....samo treba da e informise civek ako zeli.....naime....KZ je bio u seriji A I B medjutim da ne bude zabune : U plocici koja se nalazi na ramu na samom vratu su utisnute oznake koje pocinju sa KZ pa broj sasije i ostali podaci motora takodje i na samomoj masini pocinje bt.motora sa slovima KZ pa serij.br, motora ali u saobracajnoj se uvek taj model vodio kao GPZ 550 ili 500 ili 650 znaci: KZ oznaka ali ne i model !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada ste i mene bacili u razmisljanje, ja mislim da je KZ ili Z, ali provericu mislim da u saobracajnoj stoji KZ ali takve greske se njima desavaju kada se sve ostalo poklapa pa izaberu prvu oznaku iz registra sa tim podacima... nema sta da se mnogo mozga oko modela sve na googlu ima.....samo treba da e informise civek ako zeli.....naime....KZ je bio u seriji A I B medjutim da ne bude zabune : U plocici koja se nalazi na ramu na samom vratu su utisnute oznake koje pocinju sa KZ pa broj sasije i ostali podaci motora takodje i na samomoj masini pocinje bt.motora sa slovima KZ pa serij.br, motora ali u saobracajnoj se uvek taj model vodio kao GPZ 550 ili 500 ili 650 znaci: KZ oznaka ali ne i model !! Vidite s kakvim se predznanjem vozi motor... Svaka cast, u pravu je za oznake, proverio sam na ramu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 6, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno po ovoj ceni jos danas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel bar neko prodaje-kupuje nesto, zar nam je stavno toliko opao standard? Nazalost jeste, kupujemo samo najneophodnije, vidim pre neki dan covek sipa benzin za 150 din... E Srbijo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Octobar 8, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam i prethodni vlasnik ga je dugo prodavao i to u srecnije vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1878 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 929 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, zabacio si mamac i sad cekaj. Kao i svi mi drugi, uostalom. Kraj je sezone, kriza, nista nam ne ide na ruku, ali svaka roba na kraju nadje svog kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma prodao ga ja il ne prodao situacija kod nas je ozbiljna i katastrofalna, mozda je i bolje da ga ne prodam jer ako prodam sada i novac potrosim na drugu stranu (promenim auto ili sta god) ne vidim kako cu izdvojiti novac za kupovinu drugog motora... Svaka cast, ima onih i kojima novac nije problem ali sve su redji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Octobar 8, 2010 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze nebih da ofujem oglas ali me bas zainteresovalo usta si ulozio duplo vise para od cene za koju ga prodajes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi puno para moze da se potrosi na motor i ne vidis ulozeno.Ja verujem da je covek mnogo vise ulozio,nego koliko trazi.Recimo stavio nove karike,to je oko 250 evra,ako je menjao lanac bregaste 70 eura,spaner oko 80 eura,vidim stavio nove satove,ne znam koliko ga je kostalo ali ja mislim da je cifra oko 150 eura,dihtunzi,tefloni oko 100 evra,ako je menjao lezajeve na radilici bar 200 evra,i vec smo stigli na trazenih 800 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 9, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisu samo karike nove vec i klipovi i karike i svi lezajevi, gumice, dihtunzi i ostalo, tada je naruceno sve sto je potrebno za kompletnu generalnu i sve original plus vakum membrane za karburatore, plus obrade pa ti racunaj pa mi javi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto razmisljam o preradi i to da odradim da moze da se koristi kao do sada a po potrebi ili zelji da se pozadi stavljaju 2 tocka, nije nemoguce odraditi a bilo bi zanimljivo a za duza putovanja i korisno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan To ne bi bilo trajno vec bi po potrebi mogao da se skine zadnji tocak i "zakaci" osovina sa 2 tocka a kasnije vrati originalni, razradjujem ideju mada zavisi od finansija da li cu se upustiti u ovaj poduhvat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Octobar 22, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Zaboga ne! ooo tuge Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto ste negativni, inovacije su in Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 30, 2010 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je inace krenula kao oglas i malo zalutala, meni inace ne smeta ali ajd da je obnovim kao oglas, aktuelna cena za zimu je 650 evra... Vise su placeni delovi za generalnu (i to dosta vise) + obrade + cajgeri u Luisu 180e, ali dobro, kad se mora mora se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...